A sad malo o hrani. :lol: Kruscici su fini za pasti u nesvijest. Jela sam ih sa medom.
sparoge cu sutra za dorucak, a za rucak cu neku piletinu sa kvinoom, nesto na salatu.
dajte preimenujte topic. Zavaravamo ljude :mrgreen:
Printable View
A sad malo o hrani. :lol: Kruscici su fini za pasti u nesvijest. Jela sam ih sa medom.
sparoge cu sutra za dorucak, a za rucak cu neku piletinu sa kvinoom, nesto na salatu.
dajte preimenujte topic. Zavaravamo ljude :mrgreen:
:lool:
najbolji, dasta!
Vala dobar :yes:
Jest da vecinu vremena crkajes od nekih bolova, malo u ovim, malo u onim misicima, al nema veze :mrgreen:
cure ako nekome treba
u konzumu na akciji ima zgodnih stvarčica za vježbanje...
ima I elasričnih traka, tri u pakovanju, po 59,99
ja danas rippin 30 week 3
nego, gdje ima psyllium prašak za kupiti?
dm kod mene ne drži
a u većim dućanima nisam isto vidjela...
I može li se zamijeniti nečim ili to nije to?
Ja psyllium kupim u bio&bio ali ima vjerojatno svaki sličan dućan. Zamijeniti s brašnom ali to onda nije to.
Jutros S&S
danci nema kod mene bio bio
meni je bio bio moj vrt :mrgreen:
a tamo psylliuma nema
brašno ne bih...
Flopi, hoces da ti ja posaljem?
Jutros yoga 17, ge-ni-jal-na!!!
dasta, kad sve to vodi manekenskoj figuri :lool:
nego jel vi znate da mozete citirati vise postova u jednom?
ovo pitam zbog Danci koja se ispricavala moderatorima.
daklem za one koje ne znaju dolje desno ispod svakog posta stoji odgovori, odgovori s citato i ikonica ista kao na odgovori s citatom i jos +
na sve koje zelite kliknite tu ikonicu a na zadnji post koji zelite citirati onda odgovori s citatom i imate ih sve u jednom postu.
sto se tice vikenda i jela, ja sam bila na zabavi na kojoj bi se i stari rimljani posramili koliko je bilo predivne hrane. dalje necu.
spajka, tnx, baš sam se pitala kako se to radi :lool:
kod mene od vježbanja ovaj vikend samo sex i plesanje po kući s bebom :cardio:
na poslu gablec: quinoa sa šparogama i lećinim klicama, proljećeee :D
Spajka zivjela 100 godina za ono objasnjenje :-)
spajka, covjece, koje otkrice!
ja se dosla pozaliti
upravo sam prvorodjenoj dijagnoaticirala sarlah (a vec ga je imala)
sad je s tatom kod dr pa cekam sluzbenu dijagnozu
pun mi je kufer! pun!
ginger :love: ajme te bolesti samo u krug idu!
ja sam znala za ovaj multi qoute ali obicno kad nekog zelim citirat na mob sam pa ne citiram nikako :lool:
Spajkaaaaa :-*
Ginger :love2:
prvo da se pohvalim
30 DS je ZAVRSEN !!!! :-D :-D :-D
a sad idem vidjet sta se svasta natipkale
Anci srce si!
spajalica hvala na pojašnjenju, bila sam na tragu ali mi se nije račilo isprobavati
mogla bi ipak nabrojati barem neku poslasticu, ima nas ovdje sladokusnih
ono, volimo makar pričati o hrani :mrgreen:
Ginger drži se :love2:
malo plavo :klap::klap::klap:
jooooooj ginger :hug:
išla sam googlat kako izgleda šarlah :skartoc:
malo plavo, bravo!
thnx cure!
je, sarlah je i pun ga je grad. al nema silapena, nego interventni uvoz nekog drugog penicilina :nope:
malo plavo bravo!!!
kod mene danas na redu c2, probat cu u podne
joj ginger, nikad kraja.
zuzkašice, jeste vidjele da nam je prokletnica stavila benchmark?
ja imam slobodno danas, sad cu odvježbati novi body crush #16, pa cardio shred #7, pa cu malo u grad u setnju, za ručak planiram salatu s limunom, safranom, komoračem i piletinom... cijeli će dan biti light i refreshing tako da navečer budem lijepa za betty. jedino me muči frizura, na koju idem tek u petak :anci:
:ups: joj sasa!
ja planiram laganini na poslu, jer zašto bih se trudila :lool: , pa onda doma odvježbat nešto, vjerojatno novi body crush i onda prati kosu :mrgreen:
danas mi je dijete otišlo u grad mladih pa imam izgovor da utopim tugu.
ginger, baš mi je žao za šarlah! nadam se da će vam to biti zadnja bolest bar do jeseni, jer i mene umori ta vaša situacija, mogu misliti kako je tebi!
malo plavo, bravo za kraj 30 DS! računaj da ti je to prvi vježbački uspjeh i sad nastavi dalje
zapisala sam si ovaj recept za kruščiće pa ću probati
mi jučer hobotnicu ispod peke, bila je tako mekana da se topila u ustima, uz to su bili krumpiri (kojima ni ja nisam mogla odoliti, kad su se tako lijepo crvenili) i još nešto što ne znam što je, sveki mi poslala, izgleda ko mladice neke vrste kupusa, uglavnom to sam leširala, i zalila maslinjakom i tostiranim pinjolima, mrak!
nego, dojilje, jeste čule da postoje alko-trakice za mlijeko? :lool:
meni je to jedan od najboljih izuma ikad, no ne vjerujem da ih kod nas za kupiti
al sigurno ima na internetima!
joj betty sigurno su to cimulice. blago ti se.
da, jesu!
mm ima neki svoj naziv za to, koji meni apsolutno ništa ne znači
jel to ustvari mlada raštika? :lool:
Cimulice su mladi izdanci svog tog zelja i zelenja. Joj kako je to fino. Ici cu do Dolca kad odvjezbam.
Malo plavo bravo!!,
to MM često kupuje, jeftino je, a nama jako fino i ubijamo se u tome
ja odradila današnju vježbu
samo 2x sam morala prekidat, na po 1 minutu
prvi put je mali rasturio kuhinju, a drugi put kad sam radila kardio, morala sam ić na wc, jer bi se inače upišala u gaće
nakon ove tri iznesene trudnoće, ja sam postala inkontinentna - vijaču ne smijem ni pogledat, a kamoli preskakivat
može li se to popravit?
a šljivi ga, ja s 2 carska dan danas imam s tim problema (posebno kod vijače i sličnih skokova ali i kod kihanja ako mi je pun mjehur :škartoc:)..... Mrzim to! Mrzim!
psyllium - imate i na web shopu - http://www.mojanatura.hr/, oni imaju i brašno od kokosa,dakle pravo brašno,ne onaj ribani iz butiga...
zhang, meni isto smjesa bude žitkija,kad spustim žlicom u pleh onda mi se malo razliju al budu super sočno!
ćimulice su izdanci raštike,da! (barem u Du,samo za raštiku)
ako netom prije vježbanja ne ispraznim mjehur do kraja obavezno nakon cca 100tog jumping jacka malo pišnem....grrrr...ali zato,samo dooobro stisnite i ispraznite mjehur i trebalo bi biti OK...
mene danas stislo grlo,osjećam ko da imam febru a o upali od sinoćnjeg vježbanja da ni ne govorim....udarila sam po sklekovima i vidim da nisam odavno....
I ja imam problema sa skokovima :lool:
cure, jeste probale kegelove vjezbe?
srecom, nemam problema s tim (1 carski i 2 vaginalca u 5 godina)
al zna mi se pripisati usred vjezbi, jer pijem puno vode
mm bio doma pa sam odradila c2, gotov prvi tjedan petice i sestice
mokra ko mis
i stalno sam bila zedna
sasa jesi možda bila u Gölles manufakturi octeva i finih rakija, vrlo je blizu Zottera? ajme što ima finih octeva, od maline mi je totalni hit, pa balzamični od kruške... ono, žlicom se mogu jesti. a ima i želea od voćnih octeva, pa se stave na sladoled, uuuu što je to fino :mljac:
ja sam opet preskočila vježbanje ovaj vikend iz opravdanih razloga, pa ću danas i sutra probati nadoknaditi.
dvoumila sam se izmedu BR i Ripped in 30, a sad mi kolegica ubacila bubu s Killer buns & thighs.
Jel tko radio? Iskustva?
da mi tko prije koji mjesec rekao da cu imati toliko muke u izboru sto cu dalje vjezbati poslala bi ga u ludnicu....
a sad se ne mogu odluciti s kojim programom krenut :gaah:
malo plavo, ja bih na tvom mjestu BR (iako ovaj killer buns nisam radila)
E bas sam htjela pitati za te octeve, betty je spominjala ocat od malina i to mi zvuci divno, di se to u hr moze nac? Jel bude u ducanima sa zacinima, otvorio i u St jedan, al nisam bila jos.
Moji su roditelji sad za vikend bili u Istanbulu i narucila sam ocat od nara. Ne znam jesu li ga uspili nac, bilo mi je neugodno pitat nakon mog sina sa "a jeste mi kupili angry birds transformera?" :lool:
Maloplavo, kbat je pretpostavljam ciljano na guze i bokove, ako mislis da ti je to najveci problem, mozes probat. Ali ja bih se ipak odlucila za program za cijelo tijelo. Meni je kod vjezbanja ustvari najvaznije jacanje trupa, zbog loseg drzanja i puno sjedenja i bolnih ledja.
tang, ako nema kupim ti ja, pa ti posaljem.
onaj od maline je samo za mene, skriven, a za ostale moze i onaj od mente :mrgreen:
Sasa, jesi radila yogu?
Ja sam dosla kuci, dala celjadi jesti i pocistila i sad jurim na solfegio.
Ne znam dal cu vjezbat kad se vratim. Trci mi se.
ja sam slavila rodjendan u petak, pa prekrsila dijetu
pa sam isla s frendicama vani u subotu i prekrsila dijetu, al plesala dva sata bar bez prestanka
obecala si ostar ritam poslije toga i ustala sa zalezanim vratom tako da jedva stojim, kamoli vjezbam
no dobro, dva dana pauze it is
ceka me knjiga vec neko vrijeme...
dobrodosle pridoslice i bravo za sve uspjehe!
zavidim na kavama i druzenju :)