tlukaci čestitam od srca i želim vam da što prije budete zajedno kod kuće.
Printable View
tlukaci čestitam od srca i želim vam da što prije budete zajedno kod kuće.
Čestitke mami i bebuškama. Čekamo priču i vibramo da sve bude dalje baš kako treba ~~~
Čestitke od srca mami i da bebice što prije stignu kući.
tlukaci čestitam!!!!
Tlukaci čestitam na trostrukoj sreći! I mene jako interesira priča.... Nadam se da će male princeze brzo doći domeka:-)
strategija, kako si nam ti? je li sve u redu? :-)
Evo sad sam malo bolje jer sam se upravo vratila u sobu sa ultrazvuka. Sinoć sam opet jako prokrvarila. Hematom je i dalje prisutan ali sa bebicama je srećom sve u redu. Jedna je 14,6mm, druga 14,8mm. Danas smo 7+6. Jetrene probe su mi i dalje dosta povišene pa će me pregledati internista. Kako stvari stoje izgleda da neću ja tako skoro doma...
tlukaci, čestitam na tri princezice, predivno!!!!
strategija ~~~~~~~~~~~~ samo nek sve bude dobro. ma hrabre su te male mrve. neće se one dati tako lako.
Ajme tlukaci, predivne novosti :heart:
Puno puta sam mislila kako su tvoje curice, ipak je bilo pre,pre rano, ali nisam ništa htjela pitati! Glavno da si nam ti sada dobro, da si se oporavila i da će beboline skoro doma. A onda nam "duguješ" cijelu priču :*
Strategija, drži nam se! Najvažnije je da su mrvice dobro i da se čvrsto drže za mamu :love2:
I ja strepim od svog hematoma, baš je nezgodno pozicioniran, ali zasada je tiho :(
Kako tvoji kikići izdržavaju doma bez tebe?
tlukaci čestitam na hrabrosti.......a tebi i tvojim curicama što prije želim da stignete kući
BB iš iš hematom. Neka i dalje šuti i neprimjetno ode!
Joj meni klinci neopisivo fale. Skoro pa svaki dan mi dođu u posjetu. Stariji sve kuži i ne treba mu se ništa posebno objašnjavati ali kad me mlađi u početku primao za ruku, vukao i govorio: mama idemo doma! srce mi se paralo. Sad je malo lakše. Tata se nekako snalazi sa njima ali angažirane su bake, prijatelji, taksisti....
tlukaci, :klap: za bebice!
strategija ~~~~~~~~~~~ da sve bude ok i da što prije ideš doma svojim klincima.
mene sutra hospitaliziraju u Petrovoj radi šećera, trebala bi raditi GUK profil jer mi OGTT nije bio dobar, i nadam se da ostajem samo taj jedan dan.
Pozrav svima,strategija,bit ce sve ok.
Ja sam prosli tj ponovo zavrsila na hitnoj,hem opet prokrvario.pa me ostvili u bolnici na promatranju.sad sam doma,u pet sam imala kombinirani probir,nalaz dolazi postom,uzv je sve ok hem se povlaci,bebica je bila 56 mm,danas sam 12+3tt,naravno,mirijem 24h na Dan. Saljem trudnicke prasine,I vibram svima.
tlukaci, čestitam :klap:
strategija ~~~~~~~~~~ da čim prije izađeš iz bolnice
kitty ~~~~~~~~~~tebi da te ne ostave u bolnici
Pitala me tikica 78 da li sam imala neke simptome otvaranja, nisam, došla sam na pregled sa 16.tj i bila sam uloživa za vršak prsta i onda sljedeća kontrola sa 19 tj. i otvorena za prst....i onda u bolnicu na serklažu..
tlukaci čestitam od srca <3!
maybe baby hvala ti na odgovoru.. ja idem idući tjedan pa malo strahujem od te serklaže ali ako treba nek stave samo da su mrve ok.
strategija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima punoo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tlukaci čestitke na curicama :heart: :heart: :heart:
cure, evo ja sam od danas službeno trudnica. beta 227 kao što vidite u potpisu. recite mi vi "stare" trudnice :) ovo probadanje je normano. ja danas ko da ću dobit (a inače i je dan kad bih dobila da nisam trudna), frče me i ne znam jesu li crijeva ili jajnici. čudno je dolje. jel netko imao slične simtome?
Cure popodne sam dobila temperaturu, oko 37.7 C, i slabo se osjećam...nadam se da je s mrvicom sve ok i da ne utječe na nju...ne znam od čega mi je, ali se nadam da će brzo pasti....
Držte mi se!
pozdrav cure,
malo sam se odmaknula od foruma i od svega
jednostavno uživam u trudnoći, ikako sa malim strahovima
kako će sve biti, kako će slijedeći UVZ proći...
uglavnom sad sam u 20TT i čekam malog princa
trudnoća je za sada školska i bebač se lijepo razvija
malo sam vrtila prijašnje postoje i vidim da ima novih trudnica i novih cura na forumu
tlukaci, iskrene čestitke na bebicama :klap:
Sejla, sad vladaju neke virozice, vjerujem da će sve biti ok. Danas u trudničkoj ambulanti svi kišu, hriplju...
Tikica78, sretno na serklaži.
A evo i mog izvještaja nakon dužeg vremena....
Bebica raste, mjere su joj za 23+4 a ja 23+2, ima 630g i 28cm.
Anđelek je i dalje tu, 10cm, veličine za 15 tjedana (prije 2 tjedna je bio za 16 tjedana... sporo ide ta razgradnja tkiva i to me malo brine).
Sasvim sam zatvorena.
Dobila 30 Fragmina nakon duge i teške borbe s birokracijom između bolnice i HZZO-a.
Sve me boli od čačkanja a ova zvijer se bacaka ko da joj je netko trampolin instalirao unutra :mrgreen:
Svima želim ugodne trudničke dane sa što manje problema ;-)
MalaMa probadanja su ok :)
Drage žene uživajte u trudnoći :) mada to nije lako ponekad...
Ja teško otić sa ovih tema,moja mrvica je velika cura,ima uskoro punih 6mj
:kiss: svima
cure, hvala!
sad mi je već jasno da je to normano. probode me koji put jajnik, ali drugo je sve ok. pitala sam i svog ginića pa kažu da je to normalno, da su jajnici pod hormonima.
sutra idem na prvi uzv vidjet jel u bušici sve ok. sutra ulazim u 6. tjedan pa ne očekujem srčeko, ali bar da je ostalo na broju.
klara uživaj sa svojom bebicom! :)
MalaMa, sretno sutra na uzv :-D!
meni je definitivno potvrđen gestacijski dijabetes, za sada samo na stupnju intolerancije glukoze, tako da sam na dijabetičkoj dijeti. u ovih tjedan dana sam smršavila 2 kg, i sad sam na +1 kg u odnosu na početak trudnoće. malo me strah tog mršavljenja ali nadam se da neće štetiti bebici.
cure pitanje, nakon treče bete mogla bi i ja reči da spadam u ovaj post :)
e sad par pitanja za "stare" trudnice...u 5tt sam i pojavile mi se žgaravice koje nekad prođu s čašom vode a nekad im treba puuuno...jel ima nešto da si olakšam jer me ubija?
i drugo pitanje.....jel moguće da se već sad počnem debljati?
cure na uzv-u jučer viđena gestacijska vrećica 5 mm. drugo za sad niš. kontrola sljedeću srijedu opet. nadam se da će tada biti sve što treba.
Dvanaest dana nakon termina 25.09. stigao je nas Luka rodjen sa 4150 gr, dug 53 cm. Porod je dobro prosao, uzivamo doma i mazimo se.
Svim trudnicama i trudilicama zelim da sto prije docekaju svoja sunca
Alcantra čestitke! Uživajte....
Draga Alcantra, tebi i tm od srca čestitam na Luki! :-D
Želim vam puno sretnih momenata, uživajte!
Alcantra čestitam, malom Luki veeelika dobrodošlica :-D!
Alcantra, čestitke :-D Uživajte u najljepšem poklonu na svijetu! :-D
Alcantra čestitam, predivno! Uživajte, mazite se i pazite! :-)
Meni je jučer bilo 9tt i 2 tj da sam u bolnici. Neki dan sam po treći put prokrvarila ali kako kažu i to bi sad trebalo prestati jer nema više hematoma. Danas sam bila na uzv i sve je u najboljem redu. Presretna sam kad vidim svoje mrvice. Problem su i dalje moja jetra. Sve pretrage koje su do sad obavili su uredne a jetrene probe i dalje su dosta povišene. Danas čekam nove nalaze. Drže me na jetrenoj djeti i već mi je muka kad vidim kuhanu piletinu. U utorak idem kod hematologa pa ćemo vidjeti šta on kaže. Nadam se da će sve biti ok i da ću konačno kući.
Alcantra velike čestitke!! :)
Strategija odlično da je hematom otišao i da su hrabre mrvice još jače. Nadam se da će ti se i ovo s jetrom brzo riješiti. Sretno!!
Alcantra čestitam!
strategija nadam se da ćeš brzo kući ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala svima na cestitkama :-)
Strategija za dobre nalaze i odlazak doma ~~~~~
Alcantra, čestitke na malom princu!!!!!!
Meni se moja mrva počela javljati krajem prošlog tjedna, i sad je redovita :zaljubljen: Počelo je kao lagano treperenje, sada ju čak i malo jače osjetim....Predivno i uživam u iščekivanju javljanja koje postaje sve češće :-)
Alcantra, čestitam!
Alcantra čestitam,mazite se i ljubite :-)
koliko hematoma, svaka druga trudnica ima hematom, cure držite se :-*
Alcantra čestitam! Dobrodošlica malom,velikom Luki:-)