marta, a možda bi ga potakla neka grupna aktivnost, recimo badminton, tu se i te kako dobro oznojiš.
A i dobro dođe kad imaš stalni termin pa nema mrdanja.
Printable View
marta, a možda bi ga potakla neka grupna aktivnost, recimo badminton, tu se i te kako dobro oznojiš.
A i dobro dođe kad imaš stalni termin pa nema mrdanja.
Ja njemu branim raditi tako da mu uvaljujem kućanske poslove tipa oribaj kadu i sl. Al to nije dovoljno.
danči thanks, t25 imam na kompu, vidim da ima i neki stretch, 25 min, to zvuči super. šteta da mi je već kasno, baš bi ga probala. ali moram u krpe, malac me zadnjih par noći stalno budi, a sutra mislim da moram u 6.30 početi s vježbanjem da stignem prije posla. uh, već mi se zijeva od pomisli na to..
zhang, bilježim ovo za p90x2, (i x3 od danči), ali to (još nemam). imam samo x i x+.
Odgovarala sam palčici. Nemam ideju, al smislit ću već nešto... Valjda.
marta, a koji je on tip, jel solist kojem bi najbolje leglo npr trčanje ili je više za grupne sportove gdje će ga nositi druženje?
i jel se pali na to da nešto postigne (to mog pokreće), u tom slučaju možete naći neku utrku ili slično za što se može spremati.
ja bih rado našla neke utrke u plivanju (na duže staze) za koje bi mogla smislenije trenirati, ali sam ili nesposobna to naći ili se to dobro skriva ili toga nema.. znam samo za onu neku utrku na rabu, prošle godine sam se skoro prijavila. sljedeće bi, viš, mogla!
Više je solist. Njemu bi odlično došlo plivanje, ali to nije moguće realizirati dok god ne preselimo odavde.
Ovaj topic je najzivlji dio foruma. Ne stizem napisat post na vijeme , a tipkam s gotovo 10 prstiju.
Moj je isto solist :lool:
Da mu predlozis da proba u brzu setnju pa da dio setnje trci, stajaznam, dvije minute i tako si svaki dan poveca.
Da je ovaj intelektualni napredak :mrgreen: super stvar, ali da ne smije zanemariti fizicki? Koji se poslije pretvori u cisto zadovoljstvo i ovisnost :)
Bit ce brzi u kucanskim poslovima? :mrgreen:
Nemam pojma, lupam.. Znas da to bas osobi mora kliknuti, nema druge. Ja sestru godinama nagovaram pa ne ide. A znam sto posto da bi joj bilo super kad krene.
aqua - triatlonci neki?
Larmama, nikako da komentiram tvoj post... Da, ovi boravci u prirodi kad smo svi na okupu su nam najdrazi dio tjedna.
Reci, kad pocnu strajkati? :mrgreen:
Nase se nekad bune ujutro, ali nagovorimo ih i cim krenemo, dobro je. Onda jos imaju pokoju kracu krizu (koji eufemizam :D) ali sve u svemu, super je to!
Baš sam i ja htjela reći triatlon :) Ima sad klubova u kojima se rekreativno može trenirati pa i natjecati, ja sam u jednom učila kraul i delfin.
Aqua, plivaš kraul?
MM je isto totalno nesportski tip, visok i bez viška kg, ali totalno mlitav i izvan forme, osim nešto trčanja svake prijestupne nema šanse nagovoriti ga da vježba. Malca od sedam i pol kila nosi 15 minuta i već ga sve boli, što znači da ga uglavnom na rukama imam jer sam kao izdržljivija.
Ja sam ruke nabildala noseći djecu. Sad se trebam pobrinuti i za ostalo.
Znate sta (mislim na ove lude)
Ja ne mogu one swimming i sweat! Ali razmisljam da napravim pola? I onda drugi put probam sve.
Ja kad procitam 20 burpija sa sklekom??! Pa kako? :lool:
Anci, ajde radi od 15 pa do 6. Jel može tako?
Znaš kak sam ja radila. Prvo 10 pa gutljaj vode i malo otresanja nogu, onda drugih 10 pa swinganje. U idućem krugu 10 pa voda i šetnja jedan krug pa 9 i swinganje... i tako do kraja. Jedino sam zadnjih 11 odradila u komadu. Na 9. sam mislila da se neću moći dići iz skleka, ali sam uspjela... ponavljala sam si da ne odustaje tijelo, nego mozak :lool:
E, i znaš što još. Sjećaš se onog zwowa koji smo radile nešto prije NG i imao je brdo burpeeja, po 10 između svake vježbe? Meni je taj bio teži nego swimming.
Sigurna sam da možeš swimming :yes: ali ako te broj 20 ubija u pojam, kreni od 15 za prvi put :)
u 5. razredu je već teže izazvati oduševljenje prije polaska 8-), a i školske obaveze i vanškolske aktivnosti su sve zahtjevnije pa se i vikendom mora nešto raditi.
U principu joj uvijek na kraju bude dobro, MM ima kondicije pa ako treba za animaciju i utrkuje se s njom.
našla, tnx :)
sad moram i toga uskoro :lool:
Nasla sam: prvi puta mi je trebalo 34min za 300 reps (to mi je bio jedan od prvih zuzkinih treninga :mrgreen:)
Drugi puta mi je trebala 31min za cijeli trening.
Pravo je vrijeme da ponovo malo srusim rezultat.
danci, javi se kad odlucis. Mi ostale se pridruzujemo.
prijavljujem w6 po posljednji put
baš mi je nekako žao, dobar mi je taj workout
Ne mogu ninja jumps, bojim se :(
mm ide samnom ponekad na grupno vjezbanje ali na zalost izgleda da ce to bit ukinuto jer nas je sve manje :(
uspijem ga ponekad nagovorit na voznju biciklom ili setnju ali to je jako malo.
jutros sam se natjerala dignut i odvjezbat (cucnjevi, sklekovi, neke vjezbe za trbusnjake, 5 serija, 20min) a bilo mi je bas
tesko pogotovo jer sam se digla gladna. sinoc nisam vecerala nakon insanitya, nisan bila gladna. pojela sam bananu prije treninga.
Danas preskačem trčanje - skočni zglob bolan, natečen i upaljen. Nove čizme su me malo nažuljale, trenje kod trčanja je učinilo svoje i sada je sve pod upalom. :roll:
ja sam potpuno demotivirana :-(
vježbanje, u mojoj glavi "dopušta" i više hrane
a i organizam nekako traži
tako da sam, 17 dana nakon početka, i teža i voluminoznija nego kad sam počela
totalno me opalilo po glavi :-(
apricot, PMS?
apricot - naravno da treba više hrane, samo pripazi na odabir namirnica. Odrezak tune, neki file oslića ili sl, puno salate, sjemenki, kuhana jaja i sl. Već što jedeš, kakve prehrambene navike imaš. Neće te takve stvari debljati. Nemoj biti demotivirana. I nemoj se vagati.
ne bih se vagala da nisam vidjela da su mi jedine hlače koje nosim otkako sam se uprasila - još napetije
i, da... navalila sam na slatko
ko luđakinja neka
Hm, meni baš kad treniram ne treba slatko. Možda je PMS. Daj si vremena. I nemoj odustajati. I makni slatko iz kuće. Ili zasladi smokvom, datuljom. Ja si napravim fini puding/sladoled od smrznutih banana, kakaa, žličice meda.
Odrađena dva tjedna w7-w8-c2 kombinacije. U prvom tjednu mi fali jedan c2, u drugom w7 i c2 (ali su bile tri odbojke) pa idem još jedan tjedan s ovom kombinacijom.
Ako ne bude daljnjih zastoja, u 6 mjeseci vježbanja ću odraditi 30DS i BR. :facepalm:
a vidi Apricot bolje biti i buckastiji sa mišićima nego samo buckastiji.
Probaj si napraviti zalihu nekih lchf slatkiša ako si navalila na slatko.
ja sam u subotu imala dan za trpanje, jučer samo žestoki ručak a danas opet iznova.
A vježbanje, u subotu jedno deset minuta strecha pa neku tabatu našla ali to nema veze s onom vašom tabatom al dobro, krepala sam, jučer jedno 15 minuta cardia i brzinsko istezanje. Uglavnom brljanje ali bolje i to nego ništa.
Danas krećem sa po tablici t-25 (alpha da ne bude zabune:) )
apri, probaj se odmaknuti od one matematike: "koliko unutra, toliko van"
mislim da je metabolizam puno složeniji od toga
i nemoj vježbanje doživljavati kao zeleno svjetlo za prejedanje
kažu da je (kod mršavljenja) vježbanje tek 20%, a ostalo je prehrana
pojest cijelu čokoladu a ne udebljat se može valjda jedino kavofob, ancie, danči i njima slične :mrgreen:
spomenula bih i sasu, ali nekako sam uvjerena da ona ne jede čokoladu :)
zhang, ja bi tu tvoju tekicu na pregled. baš me motiviraju tvoja vremena, posebno ovo da ti je za pola treninga trebalo dulje nego kasnije za cijeli. koji napredak! :naklon:
palči, odmaraj, proći će otečenost :love2:
Apri, dobro je da si svjesna da si zanijela sa slatkim. meni se to isto dogodilo kad sam prvi put počela vježbati (prije trudnoće još). u mjesec dana sam dobila 3 kg, a stvarno sam bila redovita u vježbanju. nisam sama htjela sebi priznati da sam vježbanje koristila kao izgovor za neumjerenost u hrani, kao nije bed još jednu ekstra čoksu smazati jer vježbam. yeah, right! probaj popisati dva-tri dana što si sve pojela i vidi koji dio je nepotreban i sa čim zdravijim i zasitnijim bi mogla zamijeniti kad te glad napadne. nije rješenje da odustaneš od druženja s Jill da bi ti se apetit smanjio.
ma ne odustajem ja, šta ti je
ali vidim da je moje rješenje ono uz koje se najbolje i osjećam: stalna "poluglad"
ono što me plaši je da sam prošli put uz takav režim ostala bez kose, otpalo mi je jedno 60%
zato sam sada u strahu i zato jedem
ali, ok, idemo dalje