:heart:
Printable View
Sunce malo drži nam se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart: :heart:
Sent from my iPhone using Tapatalk
:ghug::heart::heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zlato maleno, ne znam više što bi ti pametno rekla...svaki ste dan u mislima, čitam, pratim i nadam se čudu...mišić mali. Čuvajte se još i što manje suzica vam želim i što više maženja i druženja.
Pusice :ghug:
U :heart: ste mi...
Muma draga i ovdje puno puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~i mislim na vas!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~1
❤
Još smo na žešćoj dijeti, samo 130ml. Vidjet ćemo danas kakav je crp i da li novi antibiotici djeluju :-*
:heart::ghug:
:ghug:
~~~~~~~za što manje boli i za vaš mir
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
U mislima ste stalno...
❤️
Sent from my iPad using Tapatalk
Eto nas :) Miško se ispuhao i puno bolje izgleda. Ali za sad antibiotici ne djeluju, i dalje se borimo s bakterijama u plućima. A doktor samo dođe do krevetića i odmahuje glavom. Iz dana u dan...
Šaljem ~~~~~~~~ da se mamim zgodni frajer izbori sa bakterijama u plućima pa da bude ipak malo lakše i da se možete više maziti!
Pusa malom frajeru :heart:
:ghug:
Hvala Bogu da se ispuhao, nadam se da mu je bar malo lakše.
Puse šaljemo! :zaljubljen: :heart:
Muma <3 drste se
Nek sutra bude bolji dan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart::heart::heart:
Puse šaljemo,mislimo na vas i grlimo vas! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se što prije riješi tih bakterija miš naš mali.
:heart::*:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Lovro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~