Summer :kiss:
Ja se taman obukla za trcanje a ono kisa pocela! Grrr
al jos se nadam da ce prestati pa se ne presvlacim :lool:
Printable View
Summer :kiss:
Ja se taman obukla za trcanje a ono kisa pocela! Grrr
al jos se nadam da ce prestati pa se ne presvlacim :lool:
Mb, sretno s kisom! :mrgreen:
Ocat id malina je divan, mogu mislit kakvi su ovi ostali. Uopce ne zelim probat, jer je to skup sport.
Summer, sretan rodjo! Sa zakasnjenjem. Negdje naletih na izreku A hangover is just universe saying you kicked ass last night :mrgreen: Ne znam jel to bio kod tebe slucaj ovaj vikend al kod mene ce veceras gotovo sigurno biti :mrgreen:
Anci, ja sam napravila tu yogu maloprije! Odlicna je, em sam se uspuhala em mi trbusnjaci gore. Mozes li ti onaj flying pigeon? Ja ne. Uspijem tek ispucat nogu na djelic sekunde
Ma jesi luda :lool:
Cure, zabavite se veceras tako da vas sutra boli glava i da nemate teka :heart: :D
Ja sam nocas "spavala" na udobnom stolcu u Zaraznoj.
Gnojna angina, supervisoka temperatura i dehidrirano dijete.
Pa koji red povraćanja.
Mrak.
Danas naravno ne vježbam. Al sam stubište zgrade oprala :)
Ajme Cubana :love2:
Kak je danas?
summer pa sretan ti!
dobar provod veceras!
mb i? jel prestala?
Je prestala je! Taman se otusirala! 7 km u nesto manje od 47 min :)
Cubana :love: kako je danas?
Betty dobro se provedi!!
Koma, Cubana :(
Meni se nije dalo zuzi, sve mi je bilo nesto skakutavo :/
Napravila sam S&S zagrijavanje, 5/5 TGU (dva komada s 12 kg!!!). Danci!!!
I poslije 10/10 clean and press s 8 kg i 100 swingova s 12 kg.
Cubana :love2:
MB bravo!!!!!
ANCIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!! BRAVOOOOO!!!! Bravissimissimissimo!!!!!
Cure, lijepo se zabavite večeras!
Summer sretan rođendan draga!!!!
Betty, ja se ni ne usudim probat flying pigion da ne ljosnem na nos kako sam smotana.....ionako mi je nos prevelik još da ga i slomin :-P
Baš ste me narajcale na taj ocat od maline...moram ga isprobati ali sve se bojim ko će me s toga skinut poslije :roll:
Malo plavo, slažem se s Betty, ukoliko je ono program samo za neki dio tijela, radije biraj nešto tipa BR za cijelo tijelo zbog disbalasa ;)
Moj današnji trening, opak ali sad sam si sva ponosna :)
Buy in 100 1 arm swing sa 16kg
3R4T (40min):
20 BV squat & knee up
10 BV clean & press
15 TRX chest press & knee up
10/10 TRX pendulum
10/10 TRX 1 leg bv vertical jump lunges
15 TRX row & kick
10/10 TRX pendulum to elbow
10/10 TRX hamstring curl & abduction
Buy out:
1 min iso TRX plank
1 min iso TRX bridge
Ajme, cubana, koma
Ja upravo odradila cardio2
Iako sam puno bolja nego kad sam pocela, prilicno sam sigurna da nikad necu voljet iskljucivo cardio vjezbe
Maloprije sam popisivala sta sam danas jela, i ubacim pasta al ragu bolognese, a izadje mi obavijest "this food is high in vitamin c". Go home, my fitness pal, you're drunk :lool:
Inace, ovaj vikend moja udruga organizira jedan piknik na Marjanu, obicno se na nase dogadjaje prijavi na fejsu 20 ljudi a dodje stalna ekipa od nas 7-8 plus maksimalno dvije nove osobe. Pa sam mislila radit te kruscice od indijskih, frendica isplanirala sta bi pravila za uz njih... kad ono, na fejsu se vec prijavilo 75 ljudi :shock: mislim da si ne mogu priustit toliko indijskih orascica :lool:
Betty, kupili su mi moji ocat od nara, ali tako mi svega, nasla sam recept na internetu, probat cu ja to najesen i napravit. Nikako mi nije jasno kako kod nas nije zazivila upotreba nara na ijedan kreativniji nacin, a raste posvuda po Dalmaciji
Da se prijavim da sam nakon prvog dana levela 3, uzela pauzu od dva dana :predaja:
Strašno e... Uglavnom danas sam nastavila, i razmišljam samo o tome da bacim uteg u monitor.
.....Al kad vidim kako mi se dupe podiglo odma mi je lakše :mrgreen:
Nisam dugo pisala. Citala sam vas koliko stignem. sasa cestitam na obrani, betty na poslu, ostalim curama na radisnosti, vibre bolesnoj djecici i dobrodoslica novima. Prvo sam sanirala ukocenost lednih misica pa sam dva tjedna zivjela u uvjerenju da mi se vise ne vjezba jer kao deset zadnjih godina nesto vjezbam, truc buc. A onda sam si rekla da sam blesava i sretno se opet bacila na trcanje. Uzivancija je trcati sada kad je toplije. Eto, nemam sto opisivati treninge. Trcim do 8 km dok se ne vratim u rutinu. I da, samo sto ste spomenule, moje noge su otvorile sezonu grceva i nemira. Mm me jos lani spasio gelom magnezij-klorida.
mene lupa neki vrag, isplakala se ko kisna godina. glupaca, vjezbala nisam, sem suznih kanala :hormoni:
Ginger, Cubana drzite se.
ostalim bravo ko je nesto napravio, ko nije napravit ce
Sto je, spajka? :hug:
Da te utjesim, imam i ja takvih dana i placem. Za tatom, za bakom. Nadjem razloga.
Ali meni to pomogne i nakon prvotne tuge se osjecam bolje. Kao da mi treba.
Grlim te :heart:
Vezano za tugu, potpisujem anci. Nije to mogla ljepse reci.
Cubana, nadam se da je sad bolje!
Tang, daj taj recept za ocat od nara, mi grcamo u sipku svake jeseni, punica mog brata radi sok od sipka, eto koliko ga ima.
Nego, sasa je moja sestra od sad pa nadalje, kako ona rece match made in heaven. Divna, divna!
Uopce se nisam napila (koliko sam htjela) nadam se da ce me i mamurluk zaobic :mrgreen: al jutro ce presudit
skulirana ne mogo naći psyllium na tom linku :škartoc:
jučer sam jedno tri sata krčila svoj vrt, rezala ruže i kupine, obrezivala šipak
kao, to je isto fizička aktivnost
jest, umori te
ali vježbanje je vježbanje i ne može se usporediti
vise se neću samoobmanjivati tako...
svim bolesnima šaljem vibre positive da što prije bude bolje
tangerina :lol:
morat ćeš sačuvati kruščiće ipak za neko drugo druženje
e da, sinoć sam zamutila klasučne lchf zobene lepinjice
kad ono, nema zobenih mekinja vise u mom ormariću..
pa sam stavila mljevene bademe plus malo sezama
recept je mrak!
bolji nego originalni, majke mi
bude hrskavo i bogatog bademastog okusa
pojela sam prekonekoliko onako toplih :mrgreen:
spajka :love: :love:
betty ima li mamurluka :mrgreen:
palci bravo za trcanje!
ponosno prijavljujem da sam krenula s novim programom
odluka ipak pala na BR
sinoc odraden W1 (tako se oznacava,jel da?)
:-D :-D
zasad nema! samo sam neispavana
i ne da mi se raditi :)
hebate, trebala bih i ja počet trčat
al ne danas :mrgreen:
Spajka :love2:
Palči draga naša!!!! Tako mi drago te čitat! Bravo za trčanje!!! Svi smo mi po fazama ;)
Betty na trčanje :lol:I super za druženje!!! A za posao....ionako brojiš super sitno ;)
Tang, bome dobro ti Flopi rekla nek kruščiće čuvaš za neku drugu priliku...
Našla sam neki recept na LCHFsvakidan - krekeri od mozarelle i parmezana pa to mjerkam probat sad koji dan. Zvuči mi božanstveno.
Prijavak: jutros S&S i 8TGU sa 16kg!!!! :-D Onda još 100 1 arm swing sa 16-icom. Večeras je druženje s curama na večeri pa neće biti danas više ništa po tom pitanju.
pod brašnima ti je,voila imaš od 100 i 150gr:
http://www.mojanatura.hr/psyllium-lj...-detaljno.html
cure, gdje i koje bučice da kupim?
mislim da mi je 1kg sasvim dovoljna za početak, al me frka da će mi relativno brzo to biti malo
s koliko kg ste vi krenule?
ja sam krenula sa 1.39kg :mrgreen:
u početku su mi bili i oni preteški, tako da ti je 1kg sasvim ok. Nakon negdje mjesec i pol sam skužila da mi za neke vježbe trebaju teži, pa radim i sa utezima od 2kg. Ali u body revolution ti trebaju za neke vježbe i dalje ti lagani, tako da koristim sad oba.
za cijene ne znam točno, ja sam ih imala doma zaostale od tatine sredovječne krize :lool: ali mislim da ti lakši i nisu nešto skupi
rahela, ja bih ti dala svoje jer uopće ne koristim te od 1 kg, samo mi mjesto zauzimaju
ako imaš načina da ti ih nekako dobacim...tisak paket?
betty uteg s ramena :lool:
valjda me lupilo proljetno raspolozenje i nenaspavanost, jer sam cijeli vikend landrala i zaboravila spavati. pa kad ti jos na poslu uljepsaju dan s glupostima onda raspolozenje dosegne vrhunac.
idemo dalje
zabboravih prijaviti da sam odradila i jutros svoj Ripped in 30
imam feeling da svaki dan sve kraće traje ta vježba
jedini problem danas je grč u guzici :gaah:
spajka :love2:
rahela 1 kg ti je dovoljno
ja sam kupila u intersportu, kojih 60kn mislim
moji su oni kao plastificirani, ne svidja mi se dodir onih koji su kao rucke na djecjim kolicima (ak me kuzis)
Imam jos od 2 i 3 kg koje uglavnom koristim, al nekad i te od 1 kg (za supermense, recimo)
betty i sasa super!
Danci :klap:
palci, bas sam se pitala di si
malo plavo, super
ako ti je prelagan taj pocetak, napravi te wo samo jednom i kreni dalje
petica je vec zestoka
rahela, može bilo koji dan osim petka
nego, stalno mi zvoni onih ancinih 900 kalorija koje je potrošila trčanjem :facepalm:
i ja bih potrošila 900 kalorija, jer ih volim unositi
sad sam malo neispavana pa možda nisam uračunljiva al bih stvarno htjela više početi trčati
s druge strane strah me neuspjeha, strah me da ću biti preloša, strah me da ne znam disati
škole trčanja mi ne dolaze u obzir, nemam vremena za to
Betty, moje je bilo hodanje po sljemenu i to je bilo oko 1000.
Trcanje mi trosi ovak nekako: 5 km oko 300 kcl, 7 km oko 450.
Jutros abs afterglow.
Betty nema te cega bit strah, probaj! :)
Ja sam teza od anci, endomondo kaze 500 kcal za jucerasnjih 7 km.
e da, meni je kad smo se penjali na biokovo pokazalo tako 900-1000 kcal, sta stvarno toliko?! To je samo 4-4,5 km al je uspon :drama:
Planiramo sad u sub opet gori :)
Danas kombinacija zwow 17 i 60 :)
Preskacem trcanje danas, nek se kolina malo odmore :)
MB, sve ovisi. Jesi negdje unosila svoje postavke (dob, visina, težina, stupanj aktivnosti)? Ja ne koristim endomondo pa ne znam kako funkcionira. Ukoliko nisi, vjerojatno računa po prosječnom čovjeku (muško, 1,80m visine, 85kg). Onda je to više nego što si stvarno potrošila. Ako si unijela, onda je to puno točnije, ali opet ako nema HR monitora koji mjeri koliko-toliko realno opterećenje, brojke su okvirne, jer fizička sprema u razini trošenja kcal je vrlo važna.
Da ima za unjeti dob, visinu, tezinu, stupanj aktivnosti mislim nema.
ma ionako to shvacam okvirno ;)
I ja to gledam okvirno. Unijela sam brojke u RK.
Odradila wo5
Htjela sam jos 10 minuta kardia, al nisam imala snage, osjecam se bas iscrpljeno (mala i dalje jasi po meni cijelu noc)
Ginger, skidam kapu!!!!!
Betty, daj me sjeti di si bila kupila erithritol...
danci ubise me oni ljesnjaci. balerina cak kaze da su to oni iz cokolade.
jel postoji mogucnost da ih se jos kupi?