j-la išla sam i ja složiti hybrid, i ja bi valjda umrla da to radim. Nadobudan je taj program :lol:
Složio mi je vježbe, pogotovo dupliće, koje ja ni u ludilu ne bih tako složila.
Printable View
j-la išla sam i ja složiti hybrid, i ja bi valjda umrla da to radim. Nadobudan je taj program :lol:
Složio mi je vježbe, pogotovo dupliće, koje ja ni u ludilu ne bih tako složila.
ima i opcija drag and drop da si sam složiš i isprintaš :)
https://workoutscheduler.net/hybrid-...ler-drag-drop/
Sani, tako ja radim burpeeje, malo skačem pa malo nogu po nogu a mala meni,
ma ne tako mama, i skoči pored mene dok kažeš keks 5 burpeeja :lol:
Anči, ti si luda s toliko sklekova 8-)
j-la, jel sad ideš na transition?
meni danas na rasporedu incinerator, opet upper body, pa kud toliko utega ovaj tjedan?!? :roll:
Ako misliš da li poslije treće sedmice idem prvo sa Isometrixom onda da :-). Večeras ću dynamix, pa sutra taj isometrix.
I vjeruj, jedva čekam. Pokušat ću odraditi sva tri mjeseca po PS-u, jer bi to onda bio prvi program kojeg bi privela kraju. Jedino sam Focus ono pa gotov privela kraju, od njega mi ostale 2 sedmice game.
Ali duga su dva mjeseca :lol:!
j-la, jesu :lol:
girjašice, imate na onom drugom linku dosta treninga s girjom pa pogledajte jel to što valja,
ja kad vidim da mašu girjom iznad glave :-o:kbell:
https://rutube.ru/video/person/968746/
jutro cure!
prispala sam jutros pa tek sad pijem prvu kavu.
bravo cure za sve treninge :klap:
anci, svaka cast za toliko sklekova :naklon:
danas ce vjv opet bit rest, idemo s dicom u kino i na rucak povodom mog rodjendana :) koji je sutra ali MM sutra radi cili dan pa smo odlucili ic danas :)
jutro cure....evo prijavak od jučer - sve napravila po planu, 5. i 6. dan burpee i squat challeng i 3. i 4. dan guzica i trbuh challenge i baš sam bila sva zadovoljna, j-la ja isto poludim kad vježbam i stalno me netko zove, jučer je stariji bio kod samnom dok sam vježbala a manji je spavao kod none tako da sam uspjela u miru odvježbati, potpuno zavidim tang na vježbanju s malom i od kad vas čitam divim se anci kako ona sve uklopi u raspored i kako sve stiže odraditi onako kako zamisli
ma joj, kad se još malo oporavim, napravit ću i ja taj burpee challenge majkumu!
i mene cimate, jel link tamo na linkovima?
kako bi na HJ bilo pin-ala sam?
moj challenge je lakši, počinje sa 5 i povećava se za 5, a svaki 5 dan je rest s tim da je dan prije i poslije pauze isti broj burpeea, u odnosu na ovaj link od tang ovaj moj challenge je limunada:škartoc::lol:
Spajka :lool:
Iglala si, ubola :lool:
jutro! kiša, koma :(
ali neću joj dati da mi pokvari dan. muž je pokušao, ne dam ni njemu :lool:
jutros sam trčala kratko. zaista kratko :cajtnot: 15-20 minuta, danas ću u burpee challengeu zamijeniti dane ako ne stignem, napraviti danas plank, a sutra 95 burpees :lool:
meni je isto preslatka tangina yoga i beba koja rodi down dog :heart:
MB bravo za 10-tku, Anči bravo za sklekove!
Tang super je link, ja nekako mislim da teško da ću ikad moći napravit te pistolse i zgibove, nije da se trudim al ne volim ni samu pomisao da nešto ne mogu :mrgreen: Baš ću probat ovo s knjigom, trake nemam (još).
Onaj ab wheeler je super stvar al jučer smo cijeli dan bili u pogonu, pa neki koncert na našem trgiću kraj zgrade (Sound Set radio) i došli već kasno, pranje, jelo i spavanac. Napokon sam se naspavala, otkako su promijenili sat, prekasno sam išla spat a meni to nikako ne odgovara organizmu, čak mi zdrma probavu. Sinoć ko beba zaspala u 22h sa sinom. Nada mse da nastavljam tim tempom da legnem između 22-23h.
spajka, taj pinterest je ustvari ko nekakava virtualna plutena ploča, tj beskonačno puno ploča. pa sad, kako kažeš kad u stvarnosti kad nešto staviš na plutenu ploču?
ja kažem da pinam :mrgreen:
i meni ovaj burpee challenge izgleda suludo teško, ali ako ga je napravila tigrić tako junački i preživila, valjda mogu i ja do pola doć, već s time bih bila superzadovoljna
ali danas ostajem pri jogi još
ja metnem na ploču :lool:
daš mu da te omete ili mu daš daš? pretpostavljam da je ovo drugo i bolje da je :lol:
naravno al probaj se držat 3x tjedno
tako treba good girl
ja razmišljam uvest neku kratku jutarnju rutinu za razbuđivanje (a volim ujutro spavat :mrgreen:): 10 sklekova, 30 ab wheeler (10 ravno,10 lijevo, 10 desno), 10 čučnjeva s utezima (5kg), 10 iskoraka (5kg). to je valjda par minuta do 10 min max.
Probat to uvest idući tjedan od pon-pet, ne bih predugo jer me rutina ubi, onda ću je malo promijenit. :-)
je je tang :mrgreen:
lili75 sviđa mi se razbijanje ove jutarnje rutine samo se onda nikad ne bih spremila za posao a i ovako i onako mi treba ujutro vremena.....a baš bi mi to bilo odlična za započet dan
malena i ja smo napravile arm balance #2 :)
ona ne da da vježbam na njenoj podlozi, a na mojoj mi se uznoje ruke pa se pokušam prebacit na njenu dok ne gleda. onda dođe i viče me "DODADODA!"
Kuzis tang, kakve zamisli imas. Pa znas da je to njezino. :-) Srce malo..
Tak i moj najmanji. Kad vjezbam, provlaci se, skace mi po ledjima, a bome i downdog napravi bez problema.
Stariji sin je doma, alergija je sredila kozu pa se na to nakalemio i stafilokok :-(, tako da danas ukrasavamo njegovu sobu. Nacrtali smo ekipu iz Jurica i Dustya pa nam slijedi bojanje. Opustaju me te crtkarije po zidu.
Vjezbati cu kasnije popodne, ipak je danas duplic, zelim ga napraviti u miru.
ja "prikeljim" na ploču :lool:
nisam još za neke nove izazove, sad mi je trčanje no1
a između nešto s girjom
ili 6w6p od jillian...
kad postane prevruće onda ću smisliti što ću i kako dalje...
tang meni su klinci koji nas kopiraju presuper
i cijela ta spika oko slanja dobrih poruka djeci
naravoučenije vezano za muževe: "daj i neće ti pokvariti dan" :mrgreen:
eh, još da mi se toga i pridržavati, gdje bi mi bio kraj...
Ujutro, poslije ustajanja, jedva imam snage popit kafu, a kamoli vježbat! Prvih pola sata nemam pojma gdje se nalazim, sreća pa mi se još nije desilo da u pidžami krenem na posao :mrgreen:.
Tang ne zezaj dijete :lool:
Sani uf, baš gadno :-(.
Doručkovala sam prohu sa domaćim kajmakom :škartoc:. Al šta ću kad to volim! A poslije me čeka neki kolač, opet časte :lool:.
proha je ono kukuruzno? ili? ako je, obožavam to!
ja ujutro baš volim vježbati. nije mi problem ustati ranije, super se osjećam poslije. na posao dođem pola sata prije jer tako muž voli :mrgreen: jer on ide malo dalje, a vozimo se skupa. onda imam rupu od poal sata koju ne želim provesti u uredu jer još nije počelo radno vrijeme :lool: i onda sjedim na jednom dibnom mjestu, čitam svoje debele knjige i pijem drugu kavu, ćaskam s dragim konobarima :mrgreen:
umjesto onog uppera odradih MMX da ne bi bilo da ga sutra ne stignem,
e to je savršenstvo bez mane 8-)
Jeste Anci, samo kukuruzno brašno. Meni je još dobro sa mlijekom ili domaćim džemom od šljiva.
Ujutro rano ustajem i izlazim iz kuće (u 6 i 10 najkasnije) pa više volim spavat nego skakat :lool:.
MMX :heart:
Nisam probala te kombinacije, ali budem, mama mi je obećala sutra donijeti sarmu :njam:. Joj što ja volim jesti :zaljubljen:.
Inače smo je najviše jeli u ratu, pa se svima koje poznajem gadi. MM me uopšte ne može razumjeti kako to mogu sad jesti. A to mi kaže kao jedem :drek:.
na pinterestu na hrvatskom "pikam"
i danas sam restala, ali prisilno
riknulo nam crijevo od usisača ima već 10 dana i muž donio novo crijevo, pa sam jutros čitavu kuću posisala, oprala kupaonu jer sutra radim, a ni u nedjelju me nema, pa da ne ostavim njemu i djecu i kućanske poslove, odradih to jutros nauštrb vježbanja :meh:
ali, još stignem na poslu odraditi kojekakve čučnjeve, a navečer bar da swingnem malo, bit će to ok.
i da, s obzirom da mi onaj Tatin izazov za abse ne ide baš, možda da krenem prvo sa ovim burpijima
valchy, imaš neki link na taj tvoj lakši? :mrgreen:
našla nešto još bolje
14 dnevni izazov: ni predugo, ni prekratko, a ima svega:
14 Day Bubble Butt Challenge
Day 1: 20 Squats/5 Lunges/10 Burpees
Day 2: 25 Squats/10 Lunges/15 Burpees
Day 3: 30 Squats/15 Lunges/20 Burpees
Day 4: Rest Day
Day 5: 35 Squats/20 Lunges/25 Burpees
Day 6: 40 Squats/25 Lunges/30 Burpees
Day 7: 45 Squats/30 Lunges/35 Burpees
Day 8: Rest Day
Day 9: 50 Squats/35 Lunges/40 Burpees
Day 10: 55 Squats/40 Lunges/45 Burpees
Day 11: 60 Squats/45 Lunges/50 Burpees
Day 12: Rest Day
Day 13: 65 Squats/50 Lunges/55 Burpees
Day 14: 70 Squats/55 Lunges/60 Burpees
Rahela bas si vrijedna danas :-)
To ti se racuna kao vjezbanje.
Odvjezban duplic! Upper focus i core cardio. Upper s utezima od 5 kg. Crkla sam! Jos se znoj cijedi s mene. Ali osjecam se odlicno :heart:
Bem ti sastanke od 3.5 sata spljosnit ce mi guzicu pa sam se 3x dizala :mrgren: piskit po vodi i tak a vi ga natipkale za to vrijeme samo tako.
Rahela sani brqvo!!
Anci nadam se da cu uspjet razbudit se jutarnjom vjezbom inace sam ko j-la radije spavam ujutro jer ne volim rana dizanja.
J-la mi smo u ratu stalno jeli onu lecu iz humanitarne pomoci jel trebam reci da je vise nikad nisam stqvila u usta. :-)
Ej peeeeetak je cure jeeeeeeah ma nek pada nis mi ne smeta samo da ne radim i odmaram :-) uzivajte!
Ha ha piskit po vodi
trebalo je pisat:
Piskit, po vodu....
Hahahahha Lili! I mi smo je jeli, i nju volim. Naravno da se svi čude :lol:.
Dobro si rekla za vikend :-D.
Sani rasturas!
Rahela ovaj izazov mi se čini interesantan, ne lupa samo po jednoj vježbi. Ali ne vjerujem da ću ga radit, imam Tonya :-).
Bravo svima, vrijedne ste!
Jučer sam se probudila tako loše volje i cijeli dan mi je bio depresivni. Nije mi se apsolutno ništa dali raditi, čak ni ručak spremiti.
Danas wo12, pljusak mi upropastio trčanje.