donatela čestitam!!! :-D
kiki30,dino84 sretno u čekanju i iščekivanju bete, neka bude troznamenkasta!!!
ja počinjem u petak s uzv, ivf u prirodnom ciklusu.. :-)
pozdravi svima!!!
Printable View
donatela čestitam!!! :-D
kiki30,dino84 sretno u čekanju i iščekivanju bete, neka bude troznamenkasta!!!
ja počinjem u petak s uzv, ivf u prirodnom ciklusu.. :-)
pozdravi svima!!!
kameleon, magi sretno!!!
a ja danas 6dnt i ništa,niš ne osjećam,niš ne boli...ma stvarno već ne znam ni ča mislit..
dino,kako se ti držiš ?
da vam se javim sa novostima, nisam dugo...odgodili smo sekundarni iz 6.mj u 7.mj i ja sam dobila menst 5 dana ranije tj jučer pa danas idem pitati ako vrijedi dogovor za 7.mj. Trebala sam zvati kad dobiju raspored ali sad se bojim da me neće primiti jer sam prerano dobila :-o
vidim da se tu svašta dešavalo ovaj mj i da ima novih trudnica, bravo cure, donatela..
sretno čekalicama bete, nemojte se opterečivati simptomima jer ih može i nemora biti a preslični su za t i m tako da se opustite i uživate dok čekate:coffee:
vi koje niste uspjele ovaj put kao ni ja ne odustajte,ja ne priznajem poraz, u ovoj igri igram do pobjede pusa svima
Bravo!Citiraj:
ja ne priznajem poraz, u ovoj igri igram do pobjede
olivera,ma primit će te,zašto ne bi :-) sretno !!!
Ni ja ništa više ne osjećam, samo kao neki lagani pritisak nisko dolje u trbuhu. Kako ja inače ne dobivam M bez duphastona pa onda nemam ni nekih simptoma pred M, ne znam da li su sad ovo simptomi M ili nečega drugog. Vidim da cure svašta pišu, neke su imale sve simptome pa ništa, neke bez simptoma pa su trudne. Tako da šta bude, bit će.
kameleon, sretno i neka ti ovaj prirodni bude dobitni :)
olivera i magi7 sretno i vama!
Ja sam u ponedjeljak gore na konzultacijama!!!
hvala cure na podršci, šta mislite da zovem od doma ili da odem pa čekam red da pitam ako vrijedi dogovor samo malo ranije trebam početi sa uzv?već me hvata trema
evo ja zvala i dobila sestru i dogovorila se :)
4.7. prva folikulometrija :dancingfever:
tako sam sretna, taman mi se poklapa sa godišnjim pa neću morati na bolovanje
još bi vas htjela pitati ako koja ima iskustva:imala sam menst3.5., 3.6. i 27.6.opet dobila s tim da sam se u nedjelju probudila sa flekicom i od onda lagano na dnevni uložak svaki dan par kapi. kako to da objasnim, možda vručina, previše sam radila zadnja 3tjedna, možda moji polocistični jajnici?zadnjih mjeseci na izv nije bilo cisti, nestale su.šta vi mislite o tome?
ooooo, Donatela koja beta .....super , čestitam od srca!
kiki,dino sretno i neka to išćekivanje šta prije prodje!
magi,kameleon,olivera šaljem vam brdo ~~~~~da ovo uspije i da je beta za past u nesvjest, baš kao i kod donatele
sneki sretno na konzultacijama!
bravo cure, pa ovo je sve u punom pogonu, a ja sam mislila da ćemo skupa čekati jesen, vidim ja da ćete sve vi do tada biti trudne.....sretno,sretno,sretno
leptiriću isprazni inbox!
Kako u Rijeci izgledaju prve konzultacije? Samo razgovor i popis pretraga koje je potrebno obaviti do postupka ili uz to ide i pregled??? Ja čim vidim bijelu kutu gaće padaju same, uffff.
Sretno cure!!!
olivera tko zna možda si i trudna pa je od toga, kod mene taj spoting nije ništa neobično prvih par dana je tako a onda krene prava menga vidi kako će se stvari razvijati
mali mimi , kamo sreće da sam trudna ali znam da nisam. krenule su mi baš prave stvari jučer na danas, opći potop, to je moja klasika. samo me brine taj dio što je krenulo tjedan dana ranije i to curkanje danima. nadam se da neće biti problem, da ću imati ovulaciju normalno da bude sekundarni
mene na prvim konzultacijama nije pregledavao, samo dogovor i popis pretraga!
:-) valjda je i to individualno!!!
sretno svima, i hvala na podršci!!!:heart:
jutro!ne mogu reći da je dobro,meni nije :-( moja vještica stigla je na vrijeme..
toliko sam tužna,razočarana..neznam ni sama kud bi sama sa sobom,sa ovom boli.. :-(
:love2::love2:Kiki30
Mali Mimi, kameleon, hvala - pretpostavljam da ovisi i o tome kolika je gužva. Ja sam se na kraju ipak odlučila za dr V
Joooj Kiki30, baš sam žalosna zbog tebe :cry:
:cry: kiki, jako mi je žao. Vjerovala sam da ćemo zajedno dočekati taj petak 13. Odtuguj i odmori se koliko ti treba da ponovno kreneš :love2:
nina70, meni je na prvim konzultacijama dr. V radio pregled i dao mi popis svih onih pretraga.
Ja sam se danas probudila sva nikakva, sanjala sam da mi nije uspjelo i da se moram ponovno pikati pa sam sva jadna. Danas mi je 7 dnt i ne osjećam više baš ništa.
Da vjerojatno ovisi i o dijagnozi ja imam endometriozu tu se stvarno mogu stvari mjenjati, ako je problem na muškoj strani možda onda ne rade preglede
Kiki :-(
Tantolina jesi startala?
hvala vam.. ja nisam to mogla prihvatit pa pišnula testić-kojeg je kupio mm jer je bio siguran u uspjeh-a test opet pokazuje,samo minus i minus...nisam mu još ni rekla,neznam kako...:cry:
dino,sretno i nadam se da ćeš dočekat petak 13. s velikom betom..
cure,sretno svima...
ja se odjavljujem na neko vrijeme,moram se srediti inače ću klonut do dna,neznam kako ni od kud krenuti..sad mi se sve zrušilo,sva moja nada koju sam sad za ovaj pokušaj,izvukla negdje skroz duboko u sebi i sad je više nema..ostalo je samo srce koje se para...:cry:
želim vam svu sreću ovog svijeta,da čim prije ugledate velike bete,mala srčeka i zagrite svog anđela...:heart:
KIKI30 žalosna sam,jako i znam kako ti je nakon toliko neuspjeha...još jedan....drži se draga,isplači se glasno, odmori i kreni dalje.... pusa
Ide tko sutra na humanu? Zanima me da li se folikulometrije rade i subotom?
sneki izvini tek sad sam :škartoc:
Draga kiki30, drži se!!! Žao mi je da opet nije uspjelo. Al' čekaju te js za sekundarni, šta ne? Bit ćeš ti s nama opet na jesen :heart:.
Ajme kiki tek sad vidim...ajme kako mi je zao..:( :(.nemogu ti opisati bila sam uvjerena da ces ovaj put uspjeti....mogu misliti kako ti je tesko..ali ti si hrabra znam da neces se predati..iduci put ces uspjeti..idici put ce bit dobitno sad kad odtugujes..i budes spremna za nove pobjede to ce bit to...drzi se...
kiki30 jako mi je žao. Rade sutra,lalala, ne brini.
Pozdrav svim curama, nisam već neko vrijeme aktivna tu al svako toliko vas malo pročitam, uglavnom moj ivf od 10. mjeseca lani nije uspio, i još uvijek nisam došla do sekundarnog najprije zbog bakterija s kojima sam se borila 3 mjeseca i polipa koji je narastao prošli mjesec. Polip su mi skinuli pred deset dana kiretažom, i sad slijedi čekanje do jeseni.
Al glavni razlog zbog kojeg pišem danas je da mi se javila cura koja je bila lani u istom periodu kad i ja na ivfu i u četvrtak je rodila dvije krasne curice :)))))). Eto malo pozitivnih vijesti koje nikad ne škode. :))) Pozdrav svima!
Drage curke,
eto kod mene opet loše vijesti:-(Opet odgoda jer stalno imam neki iscjedak i doktor koji je vidio 2 folikula u srijedu jučer nema ni jednog???! Čudio se, radio mi jako dugo ultrazvuk i kaže da možda ono nisu ni bili folikuli? Ja mu kažem da mi je punkcija uvijek bila 12 dan ciklusa, što je bilo jučer i da je moguće da su puknuli, a on kaže da ne vjeruje da su u srijedu bili 15mm i sada da su već sazrili. Tako da sam i dalje na terapiji estrofemom i dufastonom ovaj i drugi ciklus i javljam mu se na kontrolu krajem osmog mjeseca, tako da i od mene do jeseni vjerojatno ništa, šmrc:cry:.
Dino vjerujem u uspjeh8-)
Kiki stvarno mi je žao.
Pozz i držte mi se.
magi7 ma kave vjesti su se naredale....žao mi je....
ova jesen je naša,nema predaje cure,
uf kako sam ljuta kad čitam takve vjesti !!!!!!!!!!!!!!
Kiki30 drži se, sakupi snage i kreni dalje!
magi7, kiki30 žao mi je, držite se... :love2:
butterfly...jeste uspjeli obaviti nalaze u st???
mm je ipak išao u ri, mora na još na med. fax za kariotip..
ja sutra na uzv.. pa ćemo vidjeti kako će biti dalje...
rekao dr jučer da mi je endometrij tanak i jedan folikul 13 11, sutra bi već mogla biti štoperica....da bar!!!
puno puno pozdrava svima!!!!! i sreće...:heart:
dino 84 želim ti sretan petak 13 i ogromnu betu!!!!
:Drage moje tužnice,mi smo s vama uvijek i nema predaje do uspijeha jer će jednog dana i on pokucati na naša vrata sigurna sam!!!!
Sutra sam na humanoj za dogovor za plodnu jesen,he,he...sretno svima!!!!
Kiki30 treba samo malo još vremena i ti si s nama u sljedećoj bitki u kojoj pobjeđuješ od srca ti želim!!!!
Sneki :heart:
Kameleon, ja sam za deblji endometrij gutala tone ananasa. Kažu da pomaže.
Danas mi je 10 dnt i jutros sam radila test i ništa. :cry:Tužna sam i jadna jer mi je ovo prvi put pa mi je zato valjda tako teško. i što sada? Šta moram čekati taj petak 13. da vadim betu i cijelo to vrijeme moram stavljati utriće? Ili mogu izvaditi betu ranije? Jer ne vjerujem da ću dobiti M preko utrića, a dr V. mi je rekao ako ne uspije sada da dodem u 7. mj na konzultacije za jesen pa ne znam da li ću stići sve. Kako ste vi radile nakon negativnog testa?
kameleon i vulkan kako je bilo?