hm, curke... pišete da ste primile po 3 inekcije poslije transfera'? :zbunj:
ja sam u obadva postupka primila samo 1!!! sad sam skroz zbunjena... može mi neko pojasniti? molim vas...
Printable View
hm, curke... pišete da ste primile po 3 inekcije poslije transfera'? :zbunj:
ja sam u obadva postupka primila samo 1!!! sad sam skroz zbunjena... može mi neko pojasniti? molim vas...
TINA,ma baš i meni to nije jasno..ja sam imala 7et i nikad nisam dobila nijednu inkciju nakon toga..
kiki to je tako neki vjeruju u jedno da pomaže kod implantacije a neke ne pridaju tome značaj eto, ja baš čitala nedavno neki tekst o tome na Beti plus pa ako te zanima pronjuškaj;-)
hoću hvala.. :-)
Kiki i Tina,na Vv se prima odmah nakon punkcije,poslije vise nista
u kbc RI,nisam nikad dobila inekciju nakon transfera,jedino kad sam išla na FET u Mb sam dobila inekciju,ali onda nisam koristila utriće
kako kaže Mali Mimi,valjda sve ovisi o bolnici
Za vrijeme mog zadnjeg postupka su svi bili na tim injekcijama i stalno pricali o tome,tak da mi je doslo da si ih idem sama kupiti,na svoju ruku:D
Kad si dobivala injekcije?to mislis?
Evo prijavljuje jos jednu cekalicu-sebe. 2 lijepa 8-stanicna embriona vracena 3. dan. Beta 14.6.
Simptomi: ziganje jajnika i maternice, piskenje cesto i mnooogo :)
Jos da zivce ne pogubimo do bete :cupakosu:
majo dobro došla.... samo se opusti i mazi svoje mrvice....
geceta ... kakvu si inekciju primila poslije punkcije?
pirica ... isto nerazumijem.. koliko si si davala inekcija i kako??
ja poslije punkcije nisam primila nikakvu inekciju... (doduše mislim da nisam, jer bila sam pod anestezijom)
jedina inekcija koju sam si davala je bila DECAPEPTYL... i to 1 puta sam si davala 2dnt (jer su mi vraćene 3 blastice) a sad sam si piknula 4dnt (vraćena 1 osmostanična)....
jooooooojjj.... :roll: skroz sam sad zbunjena.... i nervozna... a još imam samo 2 dana čekanja!!!!!
Tina,nemam pojma,bila sam preuzbudena. Eto vidis da si i ti primala,mi to sto tad primimo i poslije vise nista
već sam jučer napisala, evo danas opet: na VV se poslije punkcije dobije 1500 jed. Brevactida. (geceta, piše ti na otpusnom pismu ;-)). ali ja sam osobno kao štopericu dobivala Decapeptyl.
cure kako se držite? ja za sada prestala proučavati simptome, nadam se da će tako i ostati...
Tina, vidim da smo sugrađanke :mrgreen:
ma daj kitty?? :klap: di si točno?
zašto ideš tako kasno vadti betu? koliko sam vidjela 13.6 bit će ti 16dnt...
ma ja sam ti sve zbunjenija... nemam apsolutno NIKAKVIH SIMPTOMA!!! osim što sam imala jaka presjecanja.... sad više ni to, čak me ni (.)(.) ne bole, što mi je čudno jer pred svaku mengu su me rasturale....
izdržat ću do ponedjeljka kad vadim betu...
Je,je,imas praf:) sad kad kazes da je i na otpusnom,sjetih se da je brevactid a ja sam ga ovaj put primila i umjesto decapeptyla
Ma nema nist,bas nist:/leda me vec rasturaju jedino
Tina, imaš pp.
a što se tiče kasnog vađenja bete, nama na VV-u tako preporučuju ali ja sam ti jako znatiželjna tako da već dosta ranije počnem raditi testiće a prošli put sam i betu ranije izvadila. ti si koliko sam skužila na SD, a tamo mi se čini da cure dosta ranije vade betu, frendica koja se tamo liječi uvijek vadi na 12dnt.
geceta, pa ti još sitno brojiš... danas bi već mogao i testić pasti, ha? ma zapravo, bolje me nemoj slušati, nisam normalna :mrgreen:
Cure, meni danas 10 dnt 2 blastociste, beta u ponedjeljak...
Već puna dva dana imam neko blago krvarenje smeđe-crveno, pisala o tome na temi implantacijsko krvarenje...
Ujutro radila testić, osjetljiviji clearblue i imam plus :-D
Pitanje za iskusne pišalice testića... meni se plus pojavio odmah, čak i prije one kontrolne crte u drugom prozorčiću i prije preporučene 2 minute za očitanje testa...
Veselila bih se da nema tog glupog krvarenja :?:
Brunaa, kako je kod tebe?
Tina, za ponedjeljak da ti beta bude velika kao i moja....
Pusa svima...
[QUOTE=kitty;2155997
geceta, pa ti još sitno brojiš... danas bi već mogao i testić pasti, ha? ma zapravo, bolje me nemoj slušati, nisam normalna :mrgreen:[/QUOTE]
Da:) mogla bih no strah me -, a i hubby kaze da pustim, eventualno cemo u cetvrtak pisnut jedan. Koliko god se pravim optimisticna i mislim si da jesam, opet me panika hvata jer nema simptoma:/
hvala Pirica....
i tebi Laki, da nam u pon. bude troznamenkasta!!! nemoj se živcirati.... bitna je beta!! čitala sam da se kod nekih žena može pojaviti krvarenje a da se mrvica primila.... još ako ti se pojavio + ..... ma nemaš beda!!! :-D
a ponedjeljak je blizu... javi obavezno!
neznam curke... ali meni nepada napamet da radim testić.... nisam toliko hrabra i mislim da bi se samo još više iživcirala.... jer oni nisu pouzdani... a i zašto da radim kad se svejedno za 2-3 dana radi beta...
Geceta... isto nam je - simptoma bez - možda nam sada uspije... šaljem vibriceeee ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Laki, bravo za plusić, pa ti si nam trudnica :-D! njušim da će beta u ponedjeljak biti barem troznamenkasta :klap:
....da se i ja se prijavljujem na ovu temu, danas 2dpt nište ne osjećam.......ovo mi je prvi transfer i nemam nikakva iskustva......
jedino mi je dosadno kod kuće....:iskušenje:
...dobila sam poslije punkcije Brevactida 1500
sutra još jedan Brevactid 1500 -3.6.
Decapeptyl -4.6. i
Brevactida 1500 -8.6.
dr. L. je rekao da ne radim nikakve testove prije 15. 6.
Curke, jel rano da napravim test na 9dpt, vraćeno mi je 3 dan 3 osmost.?
Ubiše me radoznalooooostttttttttt!!!!:cekam: i :cekam: i :cekam:
Radoznala po prirodi i moje testić na 9dpt je pokazao..............................neumornu plavu svijetlu crticuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!
:-D:-D:-D
Za Glava, koka i jajo-ta wheeeeeeeeeeeee, nadam se da će mi beta biti hm hm, sa tri znamenkeeeeeeeeeeeeee , joj cure presretna sam, zanam da je rano ali ova crtica me tako oblila znojem, koda sam prekopala 3 hektara njive ili obišla pješice cijeli jadran.
vesela nedjelja je kod nas a u srijedu idem vaditi beticu(sad ću joj i tepati).
Majo super, predivan je to osjećaj...samo da sad sve mi nastavimo niz..
ajme koliko plusića jeee :-D :-D čestitke!!
geceta, tikice sad ste vi na redu!!!
Ajmo curke, držimo fige figice, palčeve ručne nožne ,...guzne ma sve za velike trbuhe a prije toga velike beturine................geceta, tikice.......... i!
Drage moje, evo nisam se dugo javljala, uzela sam malo vremena za sebe, i da se opustim nakon neuspjeha...Da vam javim sretnu vijest za mene, poceli smo ponovno sa procesom :-D
Punkcija je bila jucer, 23 jajasca (ne moram vam ni govoriti kako sam se osjecala, ko da imam kamenje u stomaku), jutros nam javili 17 oplodjenoooooooo:-D:-D
Sest smo mogli da zamrznemo, i to smo i ucinili, ali jos cemo zamrznuti i jedan embrij :)
U cetvrtak mi je TRANSFER i onda sam s vama cekalica:-D
Ljubim vas sve
Mala Maja čestitammmmmmmm na plusu. Meni danas 8dnt 3 trodnevna embrija i prsti me svrbe za testićem, čekanje izluđuje....koji si test radila???
Mala Maja :bouncing::bouncing::bouncing: ...... da u srijedu bude velika!!!!!
Sunasce dobro došla.... u koju bolnicu ideš?
Kupila sam za 30 kn, Clear blue, utopila ga u prvi jutarnji i kako je teklo po testu odmah se pojavila druga crtica.
Presretni smo ali ipak ostaje beta, i prvi ultrazvuk.
Držim figice da vidiš pred očima samo plavo....okomito, pozitivnooooo!:-D
Mala Maja, cestitam! Sigurna sam da ce te u ponedeljak nesto trozamenkasto jaaako obradovati!:-D
~~~~~~~~~ za sve ostale cure koje betu rade u narednom tjednu i naravno molim vibre za nas koji smo na testu onaj tamo tjedan (moja betica ide 14.6) :)
Moze li dr opce prakse napisati uputnicu za betu?
ne može.
meni uvijek dr.opće da uputnicu za betu