tek iduću srijedu... danas mi je tek 4 dnt
Printable View
tek iduću srijedu... danas mi je tek 4 dnt
koji je tebi? testovi mogu pogriješiti, držim fige za betu
cvijetić555 I ja sam. Čekaš punkciju, transfer, brojiš dnt?
Ma ja sam obavila punkciju i sve super i na dan transfera na uzv je bio tanak endometrij. Dr mi je rekao da moze obavit transfer ako ja inzistiram ali da su sanse da uspije vrlo male i da predlaze zamrzavanje. Fer od njega da mi je to predlozio, ipak mu je stalo da postupak uspije. A kako je kod tebe? Kako si zadovoljna kod njih?
Jutro curke, kako ste? LemonK, Katjuša.. nema vas dali je sve u redu?? Kako vam dani prolaze?
Jutro, evo jučer sam vadila još betu za humanu i iznosi 7096 (20dpt), krvarenje je prestalo pred skoro tjedan dana i sad čekam prvi pregled, naručena sam 7.6.
Tako da se odbrojavanje nastavlja, nadam se da će biti sve ok :)
Simptoma nemam nikakvih osim pritiska u trbuhu i navečer me cice bole, vjerujem najviše zbog utrića, sve ostalo ok.
Kako si ti?
Jejja jesi se javila dolje, kad ti imaš pregled?
Čekalicama želim puno sreće i strpljenja i što skorije plusiće i pozitivne bete :heart:
Katjuša draga, bas sam sretna jako radi tebe da to ide kako treba.. Kod mene sve isto, ali ajde ajmo reci da su nekakave mucninice pocele. Dosta toga mi smrducka. I poslje rucka mi je katastrofa hahahah.. Sad iscekujem i ja svoj pregled.. Samo se nadam da ce biti sve ok..
Katjusa divne vijesti!!
Ja u ponedjeljak nosim betu tamo pa cemo vidjeti kad ce me naruciti..
I tek sto sam napisala da je ok, upravo opet nesto brljavim, nakon skoro tjedan dana.. :(
Nadam se da ce se primiriti :(
Sent from my JY-S3 using Tapatalk
Curke da javim ! Beta je 0 :(
Smijesno je to šta vise nisam tużna nego żivčana i ludim, i neznam kako dalje ,moram neku promjenu napraviti!!
Eto sada sam vam se malo izjadala :)
Svim curkama koje su u postupku ili čekaju betu držim fige da bude lijepih vijesti!!
Katjuša držim fige !!
jooj što ovo vrijeme sporo prolazi, tek mi je 7 dnt. Simptoma skoro pa nikakvih, osim što me više ne pati zatvor a što nije dobro :-(:-( s obzirom na utrogestan.
jejja odlična beta!!! tihaa samo strpljivo :-)
Paulina28 jako mi je žao, drži se!!
Katjuša vjerujem da će sve biti ok!
Ja sam za vikend opet prokrvarila nakon više od tjedan dana, i to više nego taj zadnji put i baš sam bila tužna, nisam mogla vjerovati. Javila sam se doktoru i rekao mi je što da napravim i da će sve biti ok, baš me smirio :-). Jedan dan je bilo crveno, pa drugi smeđe, pa opet crveno, utorak ništa, srijeda opet ujutro crveno. U srijedu smo išli na prvi ultrazvuk i cure drage sve je u redu!! U srijedu smo bili 5+5 i vidjeli smo kako maleno srce kuca, prekrasno!!!! A krvarenje je od hematoma koji se nalazi na ušću maternice, tako da mirujem.
Paulina jako mi je žao!! :-(
Katjusa vjerujem da će sve bit ok!
Rebecca tak mi je drago da je sve ok i da ste čuli srceko, predivno! <3
Tiha strpi se još malo i 9.dan pisni test ;-)
Jejja beta odlična! :-D
Leona i ja ne mogu dočekati prvi pregled..imam 31.5. i brojim dane ko za prvu betu... Inače sam ok, osim kaj sam stalno umorna i muče me hemici, strašno nešto...
FET je bio! Nemam vise smrzića! Ja sada stvarno neznam zašto se na żeli primiti! Do sada sam išla u drżavnu bolnicu a sljedeči postupak idem privatno pa cemo vidjeti!
Tihaa drži se , znam da je tesko ,meni su bili najgori 8 i 9 dan !!
LF2 jesi radila koje dodatne pretage? Imunoloske itd..
Nakon FET-a sam napravila faktore trombofilije i kariogram i razgovor sa hematologom koja preporuca da krenem sa heparinom od transfera. I trazila dodatne pretrage antikardiolipinska antitijela, ANA, ANCA beta2GP koje jos nisam napravila.
Cekam mengu i krecemo na stimulirani. Ovaj put sa menopurima ne sa gonalima sto god to znacilo. I imam igrom slucaja drugog doktora pa mi mozda donese srecu :-)
Ja cu isto traziti doktora za te pretrage! Jojj moram sve proučiti za sve te pretrage jer nemam pojma o tome!
Ako budem imala nekih pitanja posaljem ti poruku :)
Sta sa gonalima ti nije pasala terapija?
Drżim ti fige da ti uspije ovoga puta !!
Ti si u drzavnoj bolnici na postupku?
Meni je danas 3. dan nakon et. Do sada je sve bilo ok. Danas sam shvatila da cu morati lod zubara da mi promijeni plombe. Bit ce super ako nije u pitanju cista. Sto sad? Smijem li primiti onu anesteziju od koje utrne pola glave kako bi mi to sredila zubarica? Uvijek nesto...
Jutro cure
9dnt i debeli minus na testu :cry::cry:
Još uvijek se nadam da je prerano i da je loš test (s ebay)... nada umire posljednja
Mislim da su moji kineski, dosli su gratis uz trakice. Nisu kao trakice vec su veliki plasticni. Ma vidjet cemo, imam pozitivan osjecaj premda je negativan test. Idem vadit betu tek u petak, 14dnt a ne 12 dnt kako sam mislila. A do tada se nadam...
zatišje na ovoj našoj temi..... čini mi se da smo jedino MB21 i ja na čekanju... MB21 ima li novosti kod tebe?
Curke citam vas redovito, u toku sam, sretno cekalicama....
I ja krećem sa stimulacijom, sutra idem na pregled i sve ostalo, danas mi je 1dc.
Tihaa jesi radila ponovno test?
Romeo, pa zašto stimulacija? Pa imaš smrzliće, zar ne? Što ne bi trebala u FET? I meni je danas 1 dc, i trebala od sutra krenuti sa stimulacijom, ali kod nas je u klinici neko renoviranje, pa su me odgodili za 7mj. Ali mi to i paše, taman ću tad na godišnji, pa ne moram uzimati bolovanje. Nakon gonala i menopura ovog puta idemo s puregonom. Zamjenio mi je i utriće crinone gelom. Cure,kakva su vam iskustva s njim? Ima li isti učinak kao utrići?
Lea, da idemo u FET, ja ti nemam pojma sta i kako...to mi je prvi...znam da idemo s nekom terapijom, nemam pojma nista dok sutra ne vidim...
Sretno ti u 7mj, super jer ti se poklapa s godisnjem, probaj u medjuvremenu skoknuti na more, ako ces ikako moci, recimo dok cekas betu, brze ce ti proci...Ja dok budem cekala betu taman idem na more, poklopilo se.
Ajde baš javi kakva terapija. Nikad nisam imala terapiju kad sam išla na FET, osim što bi počela ranije s utričima. baš me zanima o čemu se radi. A što se tiče godišnjeg, ja živim na moru pa se nadam iskupati u 6 mj, jer ne vjerujem da će mi se dati na plažu s masnicama od uboda po bedrima što od stimulacije što od heparina. Drago mi je da ti se poklopilo to s godišnjim, brže će ti proći iščekivanje bete. Je li ti dr. rekao što za biokemijsku?
Danas mi je 7. dan nakon et. U 4 sata ujutro, probudila me uzasna groznica, hladnoca. Sve kao pred gripu. A nije gripa. Imate li i vi ovakvih "napadaja"? Inace, punkciju i transfer prosla sam iznenadujuce dobro (41. mi je godina), vracene 2 mrve osmostanicne.
@romeo85 - odustala sam od testova, obećala sam samoj sebi da neću više raditi testove i to svima preporučam... Isplakala sam se bezveze, a još nisam 100% sigurna da nije uspjelo. Tek će beta pokazati.
@lea13 - mislim da nekima, i kod FET-a, daju estrofem od početka ciklusa.
@brar - ne znam ti za "gripu", i ja imam hrpu simptoma, al slabo onih trudničkih :roll: Već me par dana boli zub odnosno cijela jedna strana desni; kišem; natiču mi noge (vjerojatno od vručine); stalno sam gladna...
Čekam betu i pozitivno razmišljam:-P:-P
Tihaa, i mene su prošli put kad je bila pozitivna beta( iako je bila biokemijska) sedmi dan transfera blastice počele boliti desni, i to cijela desna strana. U početku sam mislila da je zub, ali sam onda shvatila da ne mogu locirati bol, i da me ne bole zubi već desni. Sutra je bio pozitivan test. Osim toga navečer su me hvatali valunzi vručine, što mi se ne događa ni usred ljeta, a ujutro drhtavice, nešto slično ko tebi brar. Inače sam realna i ne vilom buditi lažne nade ni sebi ni drugima, ali mi se iskreno sviđaju vaši simptomi. tako da cure sreeetno od srca!
Ja sam imala groznice prvi put 5/6 dpt, drugi put 3/4 dpt. Cijelu noc me tresla groznica. Nekako sam to protumacila da se mozda desava implantacija pa organizam reagira na ''strano tijelo''. Mislim da je to dobar simptom. Nazlost, kod mene nije uspjelo ali sigurno iz drugih razloga.
Cim tijelo reagira, smatram da je ok.
tihaa i brar sretno i samo pozitivno mislite!!!!
Mene su ovaj dobitni put nakon transfera isto bolile desni, dva tri dana, mislila sam da je zub, nisam mogla normalno jesti. Bilo mi je hladno par dana, palila grijanje, a muž prokuhao :-). Kihala sam i čelo mi je bilo puno sitnih prištića, još uvijek je. Sad smo 6+5 :-D.
Ja sam u FET išla uz pripremu endometrija sa estrofemom od 3 dc i onda par dana prije transfera počela sam i sa utrićima.