AB, jesu ti se sve tri oplodile?
Printable View
AB, jesu ti se sve tri oplodile?
Aurora, ~~~~~~~~~~~~~ za tri ljepotice.
Svima u klubu ~~~~~~~~~~~~~~~.
AB, ~~~~~~~ iako ne znam za tu teoriju da se blastice ne slazu dobro s kokama iz naseg kluba.
AB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za transfer i jedan veliki+!!
AB pridružujem se s ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer
Meni nestali ti neki predmenstrualni grčevi, cice hmm ko da niš nije, al sam cmoljiva ko ovo vrijeme
Aurora draga, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnji dan!
Da se mrvice udobno smjeste kod majčice.... i da se taj status uskoro i službeno potvrdi veeeelikim plusem.:zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen:
Bok, cure,
ima li na ovoj temi ili gdje drugdje i cura oko 45 ili i više?
Ja sam 45+ i imam iza sebe 2 postupka.
a ići ću i dalje, dok god bude išlo...
AB :naklon: Za veselu trojku!!!
linalena priušti nam veselje za koji dan!
linalena, beta sutra? držim fige!
kokos, sve koke u najboljim godinama su tu, a broj godina nakon 39 je relativan pojam, neko s 45, 46 ima mlađe reproduktivne organe od nekog s npr 35, i piši nam malo gdje si u postupcima i kako ti je išlo s reakcijama.
Da, sutra, vadim krv nekak kada je i objava presude
Konačno mi se vratila pesica, sada imam društvo.
Mom mužu je sve krenulo nizbrdo što se tiče zdravlja: prvo ima nekakvu nakupine vode u oku zbog čega pije neke lijekove i vitamine i onda neće pit i "naše" vitamnine za spermiogram; pa ga je bio zgrabio taj kamen u bubregu; pa je morao hitno vaditi umnjak. Zbog zadnjih dvaju je bio na antibioticima i voltarenima dulje vrijeme. I jučer se vrati doma, da mu je konačno OK i da ide sada šetat pesa, trčat s njom i dalje mršaviti i kada ono: upala mjehura, piše krv. Ufff opet antibiotici
Linalena ~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Linalena baš mu se jadnom skupilo, ~~~~~ da brzo bude bolje. I za tvoju betu ~~~~~~~
AB ~~~~~~~ za današnji ET i uspješno gniježđenje!!! Nisam nikad čula da je zamecima stresno mijenjanje medija iako ima neke logike...u svakom slučaju dr. Romac je jedan od najboljih pa najbolje da mu vjerujemo, zna što radi i zašto.
Ja danas isto imam et.
kokos dobrodošla! Ja evo imam 33 a hormonska slika žene u postmenopauzi a ipak ovuliram i imam ok embrije i tak, nije sve u brojkama. Sretno!!!
Kokos dobrodošla, na pravom si mjestu. :)
Hvala cure na vibricama, vraćam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a posebno Charlie i AuroriBlue za transfere ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čuvam jednog osmostaničnog - barem se nadam. Naime odmah nakon et me uhvatio kašalj dok sam još ležala, nadam se da nije izletio...
Charlie, dobro zvuci taj 8-st. ~~~~~~ da ostane.
Charlie, sretno!!! Da se malac lijepo smjesti! :-)
Charlie sertno i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uspjeh!!!!!
Hvala cure :heart:
I ja ~~~~~~ za sve čekalice bete i nadam se lijepim vijestima uskoro!
Trudim se za drugo dijete,
ja nizak AMH radi godina, MM teška astenoterato, a ponekad i oligo...
na VV, jedan IVF/ICSI-transfer dva (rekoše dobra) embrija, ništa (menga).
pa još jedan klomifenski, 1js, nije se oplodila.
Sad dva mjeseca pauze, a teško mi padaju u četrdestiosmoj...
Želja za djetetom tako kasno ponekad ne nailazi na odobravanje nego na osudu.
Sa do 45 je, ok, normalno, al poslije neki malo čudno gledaju.
Al tako je život išao.
Hvala na podršci
Charlie ~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
Charlie, ~~~~~~~ za 8-stanični!!!
Linalena, drž se i samo strpljivo
Moj transfer prošao odlično danas (citiram dr.romca: baš lip transfer), prvi put su mi to radili uz uzv, pa sam prvi put ležala na trbuhu kasnije, pa sam prvi put dobila fragmin (iznenadila sam se koliko je peklo:oops: ) i prvi put dobila slike svoje buduće djece, he he... eto, dosta novog sam iskusila u svom 6.transferu.
Joj da, i prvi put mi nisu radili icsi, nego čisti ivf: spermiogram fantastičan (a prije 6 mjeseci bio teški prostatitis, mm je bio 8 dana na antibioticima intravenozno, temp.40 itd) A sad fantastičan nalaz, nikad bolji. Pio je neke tablete za prostatu svo ovo vrijeme (čini mi se prostamol uno)
1 stanica (ona 7. :-) )mi je bila poluzrela, tako da su mi 3 zamrzli.
Ina, uzimala sam 3 tabletice d-haes dnevno od 25 mg. A pitaj i Tiki za njene nus-pojave8-)
Već se veselim skorašnjoj kavici u Zg...
AB,~~~~~~~ za lipu betu. Bas mi je drago da si zadovoljna postupkom u St.
Poljak mi je danas izrecitirao na pamet mjere i težinu Dennynih bebica, i bio je baš ganut. Na kraju je dodao: mi se ovdje brinemo o našim ivf trudnicama (kao i o ostalima koje dođu, naravno) sve do poroda.
Stvarno ono, iznenadio me gdje i nisam očekivala :-)
Ne znam više jesam li tu napisala (sorry ako se ponavljam) da je venddy pred štopericu imala 2 uzv u jedan dan: prvi u 13.30, pa doktor nije bio siguran da li dati štpericu taj dan ili sutradan) pa ju je zamolio da dođe opet u 19h.
AB ovo uistinu zvuči kao dobitni postupak
kokos, dobrodošla,
tako me ganuo tvoj post,
vjeruj, sve nas koje prođemo 40 (sa svakom godinom sve više) poneki gledaju čudno, zašto si to radimo u ovim godinama, iako je želja za majčinstvom u 40 jednako jaka i dijete jednako željeno.... i ako je bog dao da u tim godinama žene imaju ovulaciju onda zašto takvi smatraju da su pametniji od boga kada našu prirodnu želju za djetetom gledaju podozrivo...
ne obazirem se na to, mm i ja znamo što nam je najvažnije, put od 600 km do zagreba i nazad smatramo izletom, i svaki puta zahvalimo bogu da sam zdrava i da nam je dao priliku da idemo u postupak i ostvarimo željeno...
sretno, kokos...i da nam ponovo postaneš mama :)
kao i mi sve na ovom forumu :)
kokos, svima ovdje nam je život tako išao, a prva trudnoća-spontano začeće? Šta ti govore za dalje? Stimulirani?
AB, ajde kući pa će biti kava, i tu je proljeće:-)
AuroraB, Charlie, želim vam velike bete!!!
AuraraB, kada čitam što si napisala kao da čitam "sajns fikšn" jer većina nas prolazi postupak tipa "eci peci pec" i "odokativnom" metodom sve... sretno...
AuroraBlu, zvuči fantastično! Nek bude dobitan ovaj 6. transfer! Čekamo podrobniji izvještaj na Zg kavici!
Aurora draga, ja sam sigurna da nam stiže još jedna splitska beba. :) Bar jedna! :)
Drago mi je da su tvoji dojmovi iz Cita tako pozitivni, ti imaš dosta iskustva u MPO vodama i imaš s čim za usporediti... za razliku od mene koja sam imala sreće poslušati vaše savjete i zaobići bolnice i kako Zlatta kaže "eci-pec-pec varijante". Kad god hvalim Cito bojim se da pretjerujem, pa me veseli da si tako sretna sa iskustvima iz Cita... možda to inspirira još koga da krene put juga.
Meni se jako sviđa misao Daniela Hlinke iz PFC "prema svakom ciklusu liječenja (IVF)se odnosite kao da je jedini i poslednji. Odmah u prvom pokušaju uradite maksimum za postizanje uspjeha." I mislim da Cito tim ima slično razmišljanje.
Cure.... :heart:
zlatta, moja isprika ako si pisala gdje si u postupcima pa nisam zapamtila, al stvarno ne stignem sve pratiti, napiši kako ide.
Hvala, draga! Već sam shvatila da vas je obje na temu akni vratilo u pubertet, malo mi je to previše pomlađivanja, a čula sam sad neka mišljenja da je to samo za količinu, a ne za kvalitetu js, a to mi ne treba boostat, pa ću vidit još.
Drago mi je da si prezadovoljna CITOm... Ono, ljudi se čude kad im ja s ljubavlju pričam o histeroskopiji/laparaskopiji koju su mi dole odradili Šparac i Poljak ono.. .wtf... i zar to triba plaćat. Meni je to, bez zafrkancije, ostalo kao jedan od ljepših gino događaja u mojoj anamnezi, ono.. neprocjenjivo.. jednostavno osjećaj dobar, pun povjerenja, da sam došla u ruke pedantnih kužera koji su još k tome komunikacijski "non-challenged" tj. normalni, a ne da moraš smišljat komunikacijsku strategiju i time se još opterećivat. I tamo sam na njihovom UZV-u, tj. u sobi od dr. Šparca, prvi put vidila srce moje cure kako kuca (nisam mislila da će mi IVF ikad uspit, zateklo me na GO-u na Visu pozitivan rezultat). To se ne zaboravlja i gotovo.
Sretno, ma.. presretno ti bilo!!!!
AuroraBlu zvuči sve super i mora se i nastaviti tako ~~~~~~~~~~~ Dođe mi se da se spakiram i pravac Cito :lol:
da Mojca i ja sam skužio dosta sličnosti između PFC i Cita(ljudski pristup, PICSI i ostale metode, dakle stručnost i na kraju rezultati...), samo što su dragi nam Česi u debeloj prednosti zbgo zakona pa se i dr. Hlinka može razmahati u svom labosu :)
ina, dhea nije samo za kvantitetu vec i kvalitetu. pratila sam neke studije po kome su kromosomske anomalije rijedje uz dhea..budem linkala..
Da Milivoj, čini mi se da ni jedni ni drugi ništa ne prepuštaju slučaju... a što se zakona tiče, nadajmo se da neće ni ova sramota trajati vječno, pa kad onda Cito krene čarobirati... :)
Pusa dragulju u maminoj buši. :)
AB zbilja zvuči i miriše kao dobitni postupak, a i imam neki osjećaj da će tako i biti :-).
Ina, DHEA je prije za kvalitetu js nego kvantitetu. Razgovarala sam o tome s dr. R, a i čitala neke studije.