Evo,prvi uzv prosao,nesto se dogada... Vadila sam estradiol cekam nalaz,sutra opet uzv i nadam se najboljem ishodu....
Printable View
Evo,prvi uzv prosao,nesto se dogada... Vadila sam estradiol cekam nalaz,sutra opet uzv i nadam se najboljem ishodu....
cijeli vikend prelezala danas sam se malo i prosetala,mislim da to strogo lezanje nije bas ok za cirkulaciju...
Nije pilek,treba malo pretegnut nogice i na friški zrak,makar do dučana:-)
Cure zašto se vadi estradiol?
Zuzy pa da slazem se s tvojom izjavom malo aktivnosti ne skodi,samo laganini,a esrtradiolom odreduju zrelost folikula koliko sam ja skuzila :)
ja sam ponavljala svoje hormone i sad imam povišeni 170-HP što nije dobro!
Ja počinjem u četvrtak s decapeptylom i onda kad dobijem M, krećem s Gonalima od 2DC.... Šta si ti dobila?
Libicaa operirana sam u Petrovoj.
Da prijavila se budem za postupak idući mjesec a zanima me koliko dugo se čeka?
Čula sam da je mogućnost da se začnu blizanci? Jooj kako bi ja voljela dečkića i curicu :-D
Kakve pretrage se trebaju obaviti prije nego se krene u postupak i dali se sve treba obavljati u Petrovoj ili može u svom rodnom gradu?
I ja u sri idem po lijekove i plan za dalje. Nadam se da bude neki kratki protokol s obzirom da je kod mene sve ok. Slijedeća m mi dolazi oko 15.3. tak da bu valjda onda start. Ali o svemu više u sri kad saznam svoju sudbinu. Svim curama puno sreće u bilo kojoj fazi! čitam forum svakodnevno i pratim...veselim se i tugujem s vama...
bok svima,
išla sam danas po PAPU i u cijelosti je B.O., ali imam endometralne stanice izvan menstruacije - 14.dan.
išla sam na citologiju kod doktorice koja je radila obradu ( u petrovoj ) i ona veli da je u pravilu sve ok i da nema šanse da me zbog toga otkantaju jer je glavno ono kaj piše da je sve B.O., ali mene je svejedno užasno strah.. :(
bubekica kad sam došla na transfer (aspiracija bila u pon, a transfer u četv) biologinja mi je pokazala papire i objašnjavala što imamo i rekla-jako se dobro podijelilo-imamo blastocistu. da li je to rijetko ili ne,stvarno ne znam jer mi je ovo 1. put...
Cure jel kog bolio gornji dio trbuha nakon aspiracije? Pijem puno vode, piskim normalno, ne bole jajnici jedino gornji dio trbuha.
mene je prvi dan ko da su mi rebra premala bila ali sutradan je pustilo...
Mislim da mi je to od utrica jer mi ih zeludac bas ne podnosi. Budem ih ja vaginalno stavljala.
wbm zaj....... su ti utriči!
rađe ti njih stavljaj vaginalno,bar buš malo istraživala unutrašnjost :lol: ko ja tri puta po dva dnevno!!! uh!
:kiss:
Hej draga, ja sam dobila puregon od 2. dc ....Ali ujutro na 2. DC moram doći izvaditi krv i onda će mi tek iza podneva javiti dali se pikam ili ne...
Cure dali netko od vas zna dali ja sad opet moram donijeti uputnice..kad sam došla po lijekove uzeli su mi obadvije...ako treba javite mi jer ne dolazi mi se u zg pa da me vrate doma...
Sutra u 8 transfer!
Zovem jučer i danas cijeli dan Petrovu da pitam da li se mogu pikati npr. u 5 i 15, ali se nitko ne javlja... ufff
Tinica ja sam operirana u 10.mj i dobila sam postupak u 3.mj...
wbm :-D
Libicaa, nije problem da se pikas u 5.15, vrijeme pikanja je od 17-18. Probaj uvijek u isto vrijeme ako mozes. Ja san znala pikati se u 17, 17,30 kako koji dan. Na promet ne mogu utjecati kad idem s posla pa zato. I pitala sam sestru veli da nije frka.
Kaj se tiče postupka,to je to.Te uputnice koje si donesla kad si bila pokrivaju sve.Jedino za kaj ti neznam a nadam se da bude neko pametniji se javil je ovo u vezi vađenja krvi 2.dc. Mislim da bi za to trebala u petrovoj dobiti papir s kojim ideš izvaditi krv (vadiš kod njih,jel),ipak to sve spada pod postupak...kao kad sestra irena napiše uputnicu mužu koji s tim ode u lab dati svoj doprinos ivf-u,aih-u.
Dobila sestru Irenu, kaže između 17 i 18... eto...
objavljaujem da je beta <1 i teško i tužno plačem:cry:
Ajoj,baš mi je žao:-(
Si javila sestri,kaj sad dalje?:love2:
Doktorica Š.koja je bila tada kao i biologinja jako odusevljena.čak su bile rekle da je trudnoća sigurna i to dvoje ako ne i troje.kad smo kroz to prolazili mi smo bili oduševljeni zbog tih riječi jer upravo to želiš i čuti.da bi betica bila 164 14dan.i ishod naša slatkica.koja je pravi lav u svakom pogledu.i zbog nje idemo ponovno u lipnju u postupak.isto kod doktorice Š.s kojom sam oduševljena.
danas mi je dan d papa je o.b. li mislim da imam upalu grla! Ana držim fige da usoije i drugi put!
Mala/mali-odtugujte svoje i hrabro opet u pobjede!
Danas uzv kaze 2-3 folikula,opet estradiol(jucer nalaz ok),sutra opet uzv...,samo ima sumnja da he endometrioza opet uzela maha:(
Tinica,meni op.bila u 11.mj i eto me vec u postupku...odi se odma prijavi...
wbm :-D držim :fige: neka bude prvi i zadnji put!
Tina29, hvala ti draga moja :-* mazi busicu
Mala/mali žao mi je,ali sad samo hrabro dalje,drugi puta če biti dobitni sigurno,:love2: :kiss:
wbm da i ovdje zaželim sreću za sutra, odnosno 2 tjedna :fige:
mala i/ili mali baš mi je žao. ova veljača je stvarno koma bila. al svima. budi hrabra :kiss:
Ljubilica :-*
mali drz se....
ostali smo na cekanju....
Ej evo meni vratili 2 lijepa zametka kak veli biologica! Sad cekanje!
wbm :fige:
kad je beta?
:love2:bit ce bolje drugi put!
Bubi, za 14 dana. Nisam ni racunala koji je datum
mommy,:-D,mazi bušu & think pozitive!
Evo mi dobili puregone,počinjemo s pikama 2.dc.:-D
Bravo zuzy, samo u akciju :-*