e sad ti to ne bi znala,mislim da ne može..neznam
Žao mi je zbog minusa :-( držim fige da treći put bude treća sreća ...
Printable View
e sad ti to ne bi znala,mislim da ne može..neznam
Žao mi je zbog minusa :-( držim fige da treći put bude treća sreća ...
geceta draga .. šta to piše minus na testu u tvom potpisu??
ja sam uvijek vadila krv s uputnicom od opće prakse..
u prvom postupku nisam radila test, u drugom sekundarnom nisam isto, sad jesam i eto -, ponovila sam, -, ponovila sam jos jednom, - :(
:-(:cry::-(
nemoj mi se sad tu zbog mene zalostiti da ne naskodis svojim mrvicama :love2: sad bi me jedino usrecilo da vidim tvoju pozitivnu betu ovdje i da te mogu stavit na popis trudnica, Bog zna da si to zasluzila
geceta, može dr. opće dat uputnicu! ja sam tako već 2 puta bez ikakvih problema!
uvijek postoji to mozda za koje se svaki put lovim, cak nisam prvi put vjerovala negativnoj beti, mislim da mi je bolje da se cim prije pomirim sa situacijom i nadam zelenom svjetlu da sto prije mogu u novi postupak
geceta, jako mi je žao!!! :-(
glavu gore i misli pozitivno!!! :-D
Geceta pričekaj 8.6 i izvadi betu! možda je zaista rano za testove........ :fige:
izvadit cu je no na VV je praksa 16. dan za betu a na drugima vec 12dpt pa nekako onda vise niti nemam neku nadu
Jutro curke...
Gaceta zao mi je zaista zbog minusa :love2:
CUre mene zanima samo nesto, da li je ijedna od vas imala nakon pukcije terapiju heparinima? Ja ovaj puta imam i malo sam zbunjena zasto ja se uopce i dalje moram pikati?? Molim vasa iskustva
Hvala
geceta~~~~~~~~~~~~~~~ da ipak bude +
Svim curkama čestitke na +
Čekalicama koje čega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pričekaj sa betom, naravno izvadi ju, test može svašta pokazati, mojoj sreći nadam se da će ipak biti na bet kao i na testu.
Betu idem vaditi tek u srijedu a to mi je 13pt, može biti da je još stvarno rano, nemoj se predavati prije 08.06. nikakoooooooooooooooooooooo!!!
I ovdje da javim, beta 259,80 :-D
A sad ostale čekalice slijedite ovu lijepu brojku.....
Tina, čekamo i tvoju lijepu betu....
Puno sreće svima...
sunasce, pogledaj ove teme http://forum.roda.hr/threads/33266-IMUNOLOŠKE-PRETRAGE i http://forum.roda.hr/threads/34638-Heparinke-ili-Fragminke-bivse-i-sadasnje-imam-pitanje
bravo, Laki!!!
Evo i tu opet skačemo :-D:-D:-D
Geceta... pričekaj betu...
Laki .... BRAVOOOOO!!!!! da se iz dana u dan sve više dupla!!!
curke danas sam vadila krv.... 14dnt..... ali su tek SUTRA GOTOVI NALAZI !!!!!! pa izpizdit ću!!! oprostite na izrazu.... al zbilja mi je više preko glave čekanja... :cupakosu:
sreeetno svima koji nesto cekaju!!!!
a koje su uspjele iskrene cestitke!!!!
a koje nisu samo lagano naprijed bez odustajanja i uspjeh ce doci!!!
geceta baš mi je žao :love2: , nedaj se draga
Još samo 24 h do bete jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii jeeeee, blizu smo i da su tri broja!!!:-D
Još samo 24 h do bete jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii jeeeee, blizu smo i da su tri broja!!!:-D
Laki još jedno :-D, a za čekalice skačem :-D:-D:-D puta!
Laki :-D:-D:-D čestitam, draga
laki čestitam :-D
ja nemam nikakvih simptoma, čak više nisam ni napuhana, ni grudi me ne bole, ništa.
što znači da ne moram ni vaditi betu.. poznam svoje tijelo.
gotovo je.
Tikica nije nista jos gotovo!!! Kazem ti da ce te velika beta iznenadit:) dat ce Bog..sretno od srca
lijepa moja milasova, hvala ti draga.
da nisam bila prije par mjeseci trudna i uspjela još bi smogla naći tračak nade , ovako znam...
nema veze preživjet ću , prošla sam i gore..
Ja ti vjerujem u moc pozitivnih misli..vjerujem da je to teako,tko zna kakva cu ja biti,ali treba se truditi mislit pozitivno..negativne misli odbacit sto dalje..
Kao.sto kazes prosla si i gore,tako da najmanje 2-3 tjedna biti sa svojim mrvama je pravi uzitak i razlog za srecu..
Draga,opusti se ovih par dana do bete i budi mi sretna zbog svojih mrvica..pusa
je imaš pravo , sigurno je tako.
jedva čekam tvoj postupak i bingo! evo za tebe draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala ti draga,vrijeme mi leti tako da ce brzo i 9 mj.da dobim lijekove..
Eto nadam se da si malo bar bolje volje..velika pusa
Tikice iš iš sa crnim mislima.. Ništa to ne znači do bete...
Bubi mama zna, osobito ja.
možda je vrijeme da stavim točku na sve.
Tikice, generacijo.......ma kakva točka, kakve su to negativne misli??!! :oklagija:
još 7 dana do bete, a ti govoriš da je gotovo, e draga moja NIJE!:-*
suprug otišao po nalaz.... ja nemam hrabrosti.... :nope:
evo da javim betu 227, 12 dpt
sutra vadim ponovo
pa jelda je to - to???
neumorna bravo!!!! :-D
Tina vibramo dok ne dođe nalaz! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
weeeeeeee :-D :-D :-D
jao Tina :)
držim figice!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
neumorna čestitam:-D