Mahune čušpajz s junetinom.
Za večeru vrtičke knedle.
Printable View
Mahune čušpajz s junetinom.
Za večeru vrtičke knedle.
Za ručak losos s krumpirom i blitvom i neka salatica, večera corn dog
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
Krem juha od rajčice, paprike punjene krumpirom, cikla
grah ričet sa domaćim suhim kobasicama
to će biti i sutra..
a s obzirom da su najavili lijepo vrijeme za nedjelju,vrijeme je za roštilj..konačno!
Danas mi je cooking day...przene lignje sa krumpir salatom, klincima pomfri. Brzinski kolac sa visnjama i domaci kruh.
Krem juha od povrca,pastrve i pire od karfiola i krumpira, kiseli krastavci
ne da mi se kuhati
mrzim kuhati
mislim, ne mrzim kuhati, ali mrzim ići kupiti to što mislim skuhati
a još ništa ni ne mislim
u problemu sam
ček
ti kupiš meso i povrće pa ti po tjedan dana stoje u hladnjaku?
Ja danas poriluk na bijelo, a muz je na dijeti pa za njega salata
nemrem ja tako
pa sam danas nabrzaka kupila glavicu kupusa i skuhala kalju
Ni ja ne kupujem namirnice tjedno. Iz razloga što ne znam što će se baš danas ili sutra jesti MM i meni, a i ježim se od zamrznutog mesa. I isto trenutačno nemam inspiracije... hmmm.. možda bih mogla kakav fini povrtni quiche sutra??
i ja ne kupujem svaki dan pa mi ne bi jeli ništ najmanje 3-4 mjeseca u godini kolko sam paralizirana s klincima doma.
Uvijek neku rezervu treba imati.
Danas prijatelji dolaze na večericu. Biti će fondue.
Hehehe, to mi je uvijek najlakše napraviti, a ljudi budu oduševljeni
Rezerve imam utoliko što neću kupiti 1 luk nego 3, eventualno 4 komada. Jer znam da ga trošim svaki dan. Mrkvu, mlijeko, sir isto tako. Ali da držim.. kupus, poriluk i sl.? To ne. Meso isto ne jedemo svakodnevno, a i zamrznuto mi nikako nema dobar okus, pa ne držim rezerve.
mamice, uvlas isto tako
a gdje nabavljaš provjereno domaće?
ti imaš sreće
mi ostali smo osuđeni na interspar i slične lance :-(
Špageti bolonjez i puterica s bućinim uljem
špinat na mlijeku, krumpir pire i jaja
juha od karfiola, zapečena tjestenina u pečnici, neka salata
Juha i sarma
Za ručak ostaci od jučer.
Za večeru salata od avokada i kozica i focaccia.
Kolač sa mrkvom.
Danas za ručak imali teleću juhu, kuhano mesu iz juhe s umakom od kopra, pečenu teleću koljenicu s krumpirom i tikvicama i matovilac, za desert makovnjača i jagode :)
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
Danas vinski gulas, sutra pasticada i njoke.
jane moram izać svaki dan iz kućenapose ak je neko bolestan a u ovo vrijeme su moji često na rate bolesni, pa moram imat rezerve, prek vikenda znam nabaviti neke stvari koje stoje tipa mrkve i slično na veći broj kila od provjerenih ljudi. A i moram dosta često kuhati i prije nek mislim ić od kuće što i radim rano u zoru napose ak idem nekud a klinac dolazi doma ili mora ić popodne u školu da si zeme ručak. Mi smo odonih sretnika koji jedu u 12 , a ne u 17 sati. vikendom isto napravim ručak ranije dok jošspavaju pa ak se potrefi i prognoza i zdravlje pa zbobamo nekud pa dođemo na ručak doma.
jucer leca varivo
danas pileca juhica, kelj i pecena piletina- piletinu uvijek imamo u zamrzivacu jer kupujemo provjereno domace, sad samo nasli gjde cemo luiti i teletinu takvu. Melad imamo nekad nemamo zalihe obicno subotom kupim povrce koje mi treba za tjedan koji slijedi. Ove subote nisam jer mi L ima kozice pa sam vec u problemu sto cemo sutra jesti
Brancin i krumpiri u pećnici. Wakame alge.
Juha, lignje i krumpir i matovilac
pilecu juhu, peceno pile i krumpir (i malo tikvice) i povrce iz juhe-mrkvica, cvjetaca i brokulini...i matovilac iz vrta
Danas kod mame- teleća juha, veprić ala pašticada, njoki, puterica salata, poslije kolači- mačje oči i rozen kore- pucam!!!
juha,roštilj,lešo krumpir sa peršinom,mladi luk,
a kod mame štrudla sa trešnjama i jabukama i kava