Mumo draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
Mumo draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~ za Lovru, neka bude što više maženja ~~~~~~~~~~~~~~
:heart:
Muma draga, mislim na vas :heart:
:herat:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
drži se mišu mali :heart:
:heart::heart::heart:
Puno vibramo~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malog lavića i šaljemo vam :kiss::heart:
:heart::heart::heart:
:heart::heart:
♥♥♥
Kako je naš pajdić Muma?:ghug:
Drzimo se. Vrat mu je crven zbog trakice koja drzi kanilu...a vjerojatno vec duze, od kad su ostali bez trakica i vezali zavojem. Kaze sestra da ga vjerojatno pece jer jako cure suze kad mu to mijenjamo. Ima neku neidentificiranu kvrgu na glavi :-\ Popapali smo upravo obilnih 130ml. Nadam se da ce sad malo pajkiti.
ljubi zlato svoje...i naše :)
mišić mali:heart:
miconja mali naš... puno ljubimo... :zaljubljen: da vratić prođe brzo i da više ne buba... a kakva je to kvrga sad opet? :(
:ghug: svima
Mislim jako na vas...
a mišić naš mali, a bubilica mala:ghug:
is is is kvrga i pečenje~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za dan bez suza~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
drži se maleni:heart:
Kako se jadan muci :( u mojim ste molitvama
Sent from my iPad using Tapatalk
a mišić mali, šaljem tone i more vibrica da ga ništa ne buba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Snazni nas pajdo, saljem mu puno cvrstih i toplih zagrljaja... Muma :-*
o sunce malo :-(
mislimo na sve vas :heart:
Pa zar ne mogu ništa učiniti barem da ga ne boli?! :-(
Srce malo... :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za divnu obitelj i malog borca <3
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ milijun vibrica za malog hrabrića da ga ništa ne boli..
A Isuse pa kaj mu ne mogu barem tu olakšati da miša ne boli,uh :-(
Ljubi mi ga puno :kiss: srce malo naše :heart:
Muma mislim na vas :ghug:
:heart::ghug:
Za kvrgu je specijalizant rekao da je nekakav edem. Moramo danas pitati intenzvista jer ipak ima vise iskustva. Pa nije da se malac lupio negdje! Valjda ima neki smisleni razlog. Vrat mu citav sad mazemo s nekom njihovom kremom. Nadam se da ce danas biti bolje. Ja ustvari sad vise ne znam da li on osjeca kakve bolove zbog opceg stanja... reagira na sauganje sline i previjanje kanile sa suzama i stiskanjem usnica, ali ostatak vremena je smiren. Kazu da je valjda mozak ostecen u toj mjeri da nista ne osjeca, ali kako onda reagira na sauganje. Ne znam... :(
Mis mali ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sto manje boli a sve vise mazenja !
Muma :love2:
Neka sto manje boli... Lovro :-*
Nadam se da ćete danas dobiti neki zadovoljavajući odgovor glede edema. Mucek mali, ajde, bar je vratek bolje. :zaljubljen:
Šaljemo puno pusa, zagrljaja, ljubavi, snage, molitava... samo da ne buba i da ne idu suzice :heart: :heart: :heart: