-
Danci 69 km :naklon: vas dvoje ste zakon! Kad planirate to odvozit?
Lili odlicno :klap:
Ja i dalje samo patim za trcanjem :mrgreen:
Danas zwow #60 ali 5 rundi. Mislila sam da necu nista jer mi se nije dalo al
sam se natjerala i kad sam pocela morala sam produzit :)
-
Danci, lol na TM-a i vibre curki da ozdravi. I oko mene su djecica bolesna, visoka temp. koja brzo prodje, moj jos zacudo odolijeva.
Summer, naklon za stotku, ni ja ih ne mogu deset u komadu samo 6-8, kako kad.
Veceras 9 km, 6:13 min/km. Garmin i endo pokazali potpuno isto vrijeme i kilometrazu.
-
Vikki vidim da ti to dobro testiras garmina i endo.
Sta ti se tesko odvojit od enda ili ?
Vjerujem da je garmin puno bolji.
Super ti je pace za tu kilometrazu.
-
ola
jutros yoga
bas je pasalo lipo se rastegnit poslije spavanja, posebno sta imam malu upalu misica, sad vec svih skoro :)
trkacice, super zvuce ova vasa trcanja, posebno lilino jutarnje uz more
ja se nikako prisilit na trcanje, posebno po ovoj vrucini mi je iti pomisao odbojna, imam dojam da bi umrla na trecem koraku
ovaj tjedan jedem bez izleta, i super se osjecam, a i vaga odmah da poticaj
znam da je voda, ali neka i nje :mrgreen:
-
da prijavim sinoćnji vježbuljak:
100kb swing 12kg
50 trx leg curls
50 sklekova
50 iskoraka sa 8kg (odnosno 2x4kg radi ravnoteže)
sve osim swinga sam razbila na 5x10 serije sa doooosta odmora :mrgreen:
danas se odma bolje osjećam i imam feeling da me vene na presvjetloj manje bole...ili je to zato jer i sve drugo zateže pa je fokus s njih prebačen na druge dijelove tijela..:lol:
Lili,stvarno savršen početak dana,kad ga tako opisuješ čak mi manje mrsko to trčanje zvuči....
moja poznanica iz Australije, pasionirana dugogodišnja trkačica (sada ima 43god),nakon rodjenja curke prije godinu i pol je prestala trčat, dr joj je savjetovao da radi zglobova radije radi jogu i pilates...
prije bi ujutro kad bi ljeti došla na Lastovo isto tako rano ujutro trčala po otoku i vratila se dok maltene ekipa još spava...
-
Bravo za vjezbanje zasad skulirana, MB i summer.
Ma je idealan pocetak dana iako bi ja radije trcala navece al ne mogu sad zbog organizacije nase 3 obitelji :-) na plazi smo do 20h cekamo naseg ronioca s ribama :-)
Sutra planiram 6km tempo ako dobro odspavam ujutro .Ako ne, onda nekad popodne.
Primjetila sam da u nogama ne osjecam umor dok sam na moru.sigurna sam da je to zbog plivanja.
-
Lili, palit cu endo i dalje zbog mjesecne i godisnje statistike, da imam sve na jednom mjestu (tako znam i kad prijedjem 700 km, tj. kad istekne rok tenisicama), a i zbog frendova s kojima se pratim. Nisam se jos registrirala na garminovu stranicu gdje isto to mogu, ali fale prijasnji treninzi.
-
-
ginger jos si na odmoru jel :mrgreen:
ajde triba malo i odmora :love:
summer bravo bravo :klap:
vikki znaci i endomondo je precizan? ja svog nisam upalila vec 2 mj :/
lili, skulirana bravo :klap:
ja sam napravila fat burn #3 koji je danas na rasporedu kod zuzke, odlican mi je!
-
ovome gore dodajem nocno kupanje nakon treninga :mrgreen:
-
jutros triometrics
bole me trbusnjaci od onih sklekova, rekla sam vam da sam se sva bila stisnula :)
ustvari sve me bolucka i super mi je osjecaj
jutros je bilo tako pakleno vruce, sva sam se cijedila, ali ne volim vjezbat pod klimom, uvijek osjecam strujanje
onda setnja uz zustru glazbu do posla (15-20 min)
a veceras tenis s prijateljima
nije lose
jao mb, zavidim, dugo nisam bila na nocnom kupanju
zadnji put sam ga samo promatrala sa zhabs <3, djeca su se bila kupala, a mi cakulale
-
Samo vam mašem i divim se. Ne stignem vas ni poloviti. Posebno hvalim skuliranu! :)
Plivala sam na neplanskom 10-dnevnom odmoru u viksi, preskačem vijaču, za drugo mi je prevruće no jedva čekam.
Čestitke ljetnim malim rođendancima (i mom će uskoro), vibre Danči za bolesnicu.
Gdje su Anči, sasa, betty - jesu li se predale face grupi ili ljetuju do jeseni? :)
-
Kuzim vikki.
Ja jutros nekib cca 5-6km tempo.
Mob mi bio prazan zbog neisprav ne uticnice pa sam trcala onako po osjecaju. Nemam pojma ni to nu kilometrazu ni pejs al trening odradjen.
Bravo za sve vrijedne!
Mb ti se posteno navukla na zuzku.dobro ti ide.svaka cast!
-
Bravo summer i lili :klap:
Danas zwow #44 po rasporedu (5 minutni) i summer shred #6 ili #7, zaboravila sam vec :lool:
Lili ja trenutno radim samo zuzku :) trcanju se vracam kad zahladi.
Jos ne znam sta cu na zimu, neke grupne treninge ili teretanu ili nesto, moram se s MM-om
iskombinirat
-
sudeći po meteo najavama za koji dan nam više neće biti izlika,najavljuju zahlađenje!
ja sam večeras opet neki minić:
50 TRX chest press
50 iskoraka sa 8kg
50 KB push press 2x4kg
5x 20 sec izdržaj u dubokom čučnju sa 4kg u rukama (ono, laktovi guraju koljena prema van)
trenutno baby sittam 2mjesečnu nećakinju, imam spremnu bočicu izdojenog ali mala spava ko' top dok joj se mama i tata provode....
-
Cure ja ne znam kak vi ali ja sam danas jako puno vjezbala i skoro umrla. Ujutro sam vjezbala ruke na terapiji pola sata pa doma 30day shread pa sam isla van po dijete i obula tenisice i trcala u 3 popodne sa mirogoja po dijete u gracane, nazad brzo uz brijeg gurajuci njezinu trokolicu i doma dosla mrtvartva. Pola sata sam dolazila sebi. Kasnije navecer jos 20 minuta malo hiita i da vidis ! Mokra mokra ! Jedva cekam da zahladi da mi glava ne puca svaki put kad dignem uteg od 3 kile :O
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
-
ola ola, godišnji završio, eto nas doma....fali će mi pogled na more..i ništa više
danas idem žicati negdje vagu jer me baš zanima kako stojim, skinula sam sigurno još koju kilu jer mi sve kratke hlače padaju....
alergije, viroze, hodanje zadnjih dana po šibenskoj bolnici, krive dijagnoze, svađanje i čekanje u beskonačnim redovima, gledanje svekrve preko nišana (obostrano), pucanje na mm-a, pa brzinsko spremanje za zg, opet doktori, imamo bronhiolitis (mlađi), raspremanje......aaaaaaaaaa
jedva čekam ponedjeljk, da mm ode na posao, a ja po starom rasporedu nastavim hendlat djecu i rezerviram svojih pola sata za dragocjeno vježbanje..treba istjerat svu tu negativnu energiju iz sebe.
ali the bright side u svemu tome je što mi se ono malo mišićašto sam dotjerala u red prije godišnjeg sad lijepo vidi, . sve u svemu pucam po šavovima ali prilično dobro izgledam!! (za moje kriterije naravno :)
-
Bravo vrijednicama!
Tigrić :love2:
Hvala cure, mala je konačno bolje. Na klavocinu je.....
Mi smo jučer odradili crvenu rutu (postoje zelena, žuta i crvena, crvene su najteže) 32km oko Barbana. Ruta je savršena, šuma, makadam, po njivama i travi...ali ima opaku i jako zahtjevnu nizbrdicu (za mene najzahtjevniju do sada) po velikom i rastrešenom kamenju. Ko bi rekao da se čovik na nizbrdici može ovako umorit (zvuči debilno ali virujte, može itekako). Nakon nizbrdice ide naravno i opaka uzbrdica, ali ona je bila na svu sreću po asfaltu....
Danas je ovdje velika fešta tako da danas day off, a bome moje noga su ga jedva dočekale.
-
Danci :naklon:
Za malenu :love:
Tigric :love: nadam se da ce brzo ozdravit a ti se vratit svome ritmu.
-
Prijavak: body cardio #20 :drama:
Upalila sam klimu al sam sva bila mokra, pod i podloga takodjer!
-
Bravo bravo MB ne das se ti!!! :-)
Ja sam jutros imala zanimljivo smisljen trening.bas sam zadovoljna.
Prvo sam intervalno (sto brze) trcala 6x400m po nasoj vali, zatim planinarenje na obliznje brdo (170m nadmorske) predivan pogled na Bozavu i Soline, ,trcanje gore na zaravni, pa trceci spustanje dolje al super teren stavljene kamene stijene umjesto stepenica pa mi je fino stopalo sjedalo punom duzinom.
ma bas sam uzivala nije to bila neka duga kilometraza izmedju 3 i 4 km al intenzivno. Svidjaju mi se brdski treninzi i bivanje u prirodi. Jos me drzi pozitiva od jutra.
sad pada kisa i nadam se popodne planinarenju prema spilji Strasna pec.
-
Lili, postala si prava trkačica, bravo! :)
Mene sramota, ne mogu se na ništa ozbiljno fokusirati ioako me vježbanje psihički posloži -malcu mi se s virusnim bradavicama zakompliciralo i izvan sebe sam od muke.
-
Na go. Naravno da je vrijeme bljak. Al sam odvjezbala.
Sad upravo pecem hola kocke.
Pretpostavljam da se ona petica neće odrzati.
-
Palci a kako se to lijeci? Bas mi zao malca.
cubana a frigaj 59-tku sad klopaj kocke bit ce opet petice :-)
Mi se upravo vracamo iz spilje Strasna pec al nismo planinarili jer pada kisa.Spilja je supeeèr.
-
Lili, cubana bravo :klap:
ja danas nista, kisa je, pa neman di
palci, kako se zakomliciralo? cimavica je imala te virusne i to ispod ruke, to se rasirilo brzinom munje. vodili smo je
na spaljivanje 4-5 puta dok ih se nismo rijesili, uzas :(
-
Kako se glavna sasušila i otpala (sve u istom danu nestale) tako je pustila novih 20-25 oko sebe koje su valjda u sat vremena od čiste kože napravile horor. Isti sat pretvorile su se u kraste veličine manjih kovanica na hrpi veličine dječjeg dlana- prestrašno nešto. Sad otpadaju, ostavljaju kričavo roza kožu - sva sreća njega to ne boli, ne svrbi. Ne spavam od muke i čekam pedicu da mi sutra digne tel. slušalicu. To sve skupa zarasta, nadam se, ali ja sam izgubila hrpu živaca i svaki put mi se smrači kad pogledam. Sve od jedne bradavice, minijaturne.
Jedva čekam da počnem trčati i vratim živce u balansno stanje.
-
Palci :love: nadam se da ce brzo proc.
Cimavica je imala dosta, 30 ak bradavica, ni jedna nije ostavila oziljak.
Ja imam dvije na palcu koje namjeravam ic palit pa nikako.
-
Dakle, ja sam rekla da počinjem posli velike gospe, i još se svemir urotio pa je pala vrućina, tako da jučer nije bilo isprika
vježbala sam sa girjom: swing, deadlift, pendulums, backward lunge s girjom + plank i sklekovi
ali sad kad se ozbiljno počinjem vraćat, treba mi neki program. mislim se da riješim nedovršene poslove sa body revolution za početak, da me vrati u formu za nastavit sa zuzi najesen.
-
tangerina bravo :klap:
jutros je bas svjeze, divno! srela sam puno trkaca na putu do posla :klap:
-
je, svi smo se odlično naspavali :mrgreen:
čak sam se i pokrila malo, nevjerojatno :)
-
E baš je zahladilo. Pa malo i previše za moj ukus. :mrgreen:
Nadam se da ću danas moći plivati. Imam jedno pitance:
imate li kakav link na par vježbi extra za stražnjicu? Onako 15 minuta.
-
seni, koji level otprilike? ja sam radila nekoliko zuzinih kraćih koji imaju naziv butt u sebi :) i svi su mi bili odlični, ali su ili s utezima ili sa girjom
-
Ja sam danas trebala trčati u Murteru, ali em sam odspavala svega tri-četiri sata, em mi se ukočio vrat, ne mogu glavom ni lijevo ni desno i baš sam nikakva. Bolje sam se osjećala po vrućinama, ne volim jesenski ugođaj ljeti.
Seni, meni je za gluteus izvrstan ovaj trening od zuzi, ne trebaš opremu, a vježbe su jednostavne i efektne: http://litealloy.com/workouts/382
Palči, hug, nadam se da ćeš brzoopet u rutinu.
-
I ako ti se da izguglati zwow 63, 64 i 65 mislim da su butt workout, no neki su s opremom, ako se dobro sjećam.
-
A kažu da su najbolji dobri, stari čučnjevi :mrgreen:
ja sam skužila da sam stvarno zabrazdila kad sam dobila sms od trenerice. počinjem dakle od 1. 10. (već sam si našla opravdanje da ne počnem od 1. 9. jer ono - škola, razno razne nabavke opreme itd. :roll: )
-
~~~~~~~~~~~ za male i velike bolesnike
i posebno vikki za vrat, moj se isto jos nije 100% vratio
ja sam subotu pauzirala, velika gospa, gosti, sinj, a sinoc kasno total synergistics
pa nisam jutros jer nisam mogla zaspati do 2 skoro :roll:
ali cu popodne i sutra ujutro
tang, i ja sam se nocas pokrila preko bubrescica nakon tjedana i tjedana nepokrivanja :)
-
Cure :-*
Na kraju je infekcija kože - vrućine, umor, pad imuniteta. Struganje rana i antibiotska krema. Bit će sve ok.
-
Jesu, sve vrste cucnjeva i iskoraka, naprijed, natrag, u stranu. Onda dead lift, pistols, bridges... kome se da slagati treninge. Ja najcesce tako i radim, iskombiniram 4 do 6 vjezbi, 10-12 ponavljanja, tri runde i to bude 15-ak minuta. Ali kad nesto tako predlozim, svi hoce gotove treninge :)
-
evo i mene
odrađen 6w6p
baš mi je falio taj osjećaj!
-
evo i mene.
ponovno na focusu. to mi pase, to me raduje, pa sta onda ne bi ponovno.
dakle nakon duljeg vremena pauze, krecem s focusom. da me ne odgovrite u svoj molaskin sam upisala sve faze alfu, betu i gamu. zavrsavam krajem studenog, kad bi i jos neke stvari u privatnom zivotu trebala privesti kraju. nadam se da hocu i da cu se drzati satnice za sve. drzite mi fige, jer ovaj put mi zbilja zbilja trebaju za cijelu jesen.