Gdje kupiti stalak za sušenje veša koji se zakači za radijator?
Printable View
Gdje kupiti stalak za sušenje veša koji se zakači za radijator?
jučer sam vidjela u mulleru, doduše u Osijeku
@ Cathy - gdje u mulleru? tražila sam, ali nisam našla (muller wg)
@ TeFil - sigurno imaju u dućanu?
jer ako je sudeći po njihovoj web stranici koju sam već checkirala, onda nemaju...
gdje ima najpovoljnije za kupiti papirnate tanjure, čaše, salvete i stolnjak Winx za dječji rođendan?
em_kay - poklopila sam se ušima :oops:, ja sam pročitala spider umjesto super (eh ti svi ...manovi).
Batmana ima u Lego varijanti, ali Supermana nisam vidjela.
Ako ne nađeš Supermana figuricu, u OVS-u ima svakakvih majica i trenirki na njega (nije isto, ali nekad može proći kao utjeha :-)).
Sorry na brzopletom čitanju i dezinformiranju.
I ove: http://dcuniversesuperheroes.lego.co...ucts/4526.aspx
Mi budemo dobili Hulka.:-)
Monster high lutke ima i Bubamara....
189kn
...garfield plisanac, a da nije onaj ruzni i neprepoznatljivi sa standa u arena centru ispred spara?
dječje tregere iliti hozntregere
tregera ima i u nami
a posto su trendi, vidjela sam ih i u h&m i zari
hvala cure
Ima li gdje za kupiti košarica za beštek za perilicu suđa?
Ne želim više original u servisu, jer ju prodaju samo u kompletu sa držačima za gornju policu.
Moram kupiti skafandere, htjela bih hlače za snijeg na tregere, još kad bi bile sa prednjom stranom do prsiju (a ne samo do struka) bilo bi super.
Gdje ima, da ne lutam.
U Intersportu.
Intersport mi baš i paše, hvala cure! :heart:
gdje kupiti baldahin? stavila bih ga svojoj curi iznad kreveta. ikea mi predaleko.
Cure, trebamo podstavljene gumene čizme za curku, br.30.
Jel netko kupovao zadnjih dana (u Zg)?
Gdje ima :) ?
gdje kupiti nekakav organizer za nakit? osim na e-bayu ofkors....
tipa ovoga - da stanu i prsteni i naušnice?
nemora biti neki fensi, samo da posluži svrsi i da mi se ne zapetljavaju lančići
http://i.ebayimg.com/t/Suede-Three-Fold-Lovely-Jewerly-Organizer-Storage-Case-Box-for-Women-hand-made-/00/s/NTAwWDUwMA==/$T2eC16RHJGkE9no8hlV(BQGQ42R5g!~~60_1.JPG
TeFil, hvala :) !
off, nadam se kavi uskoro...onako da se malo vidimo, može?
Pidjamu, vel.cca 140. ali debelu, frotirnu ili plisanu..Gledala sam u H&M, C&A, ali sve je to od obicnog, tankog pamuka.
nama?