imaš pp. moji su rekli da su bolji od nutelle :)
Printable View
imaš pp. moji su rekli da su bolji od nutelle :)
tnx!
Evo nešto na temu trčanja i kalorija: http://www.runnersworld.com/weight-l...bpr=9815486986
Meni pulsmetar uvijek pokaže više potrošenih kalorija nego mob. aplikacije, a računa na temelju visine, težine, dobi, spola, tjedne fiz. aktivnosti i, najvažnije, pulsa za vrijeme aktivnosti. Npr. za Holjevku (10 km) je pulsmetar pokazao 712, a endomondo 507 cal (trčala sam 54 minute), a u nedjelju po maksimirskim brdašcima ista potrošnja kalorija iako sam trčala 20 minuta dulje (no trčala sam sporije, s bitno nižim pulsom pa zato i nižom kalorijskom potrošnjom).
Uglavnom, trčanje mi najviše troši, a poslije trčanja sat vremena kraula (pretpostavljam po lakom gubitku kilaže, vučjoj gladi cijeli dan poslije treninga, a i težini treninga).
Mene okupirali problemi na poslu i rad od doma pa ništa ne stignem, nisam ni sve zapamtila što sam pročitala. Baš mi fale treninzi snage, a nikako da ih uguram. Jutros sam na poslu nekakav mini office workout da se ne oznojim.
Spajka, hug, ja sam ove zime depresivnija nego inače, no nije ni čudo kad sam od listopada do veljače uglavnom bila doma s bolesnim djetetom, u prosjeku sam radila 4 dana mjesečno.
Zhang, super za trčanje, samo polako!
Palčice, kako radite gel od mg klorida, koji omjer vode i mg?
ja sam danas napravila tempo trening. 2 min spor pace, pa 5 brz i tako 5 puta. na kraju sam u tih 35 minuta istrčala sveukupno 7.66 km i pace mi je prosječan bio 4.40. ovaj spori dio sam isla preko 5, tj.blizu 6, a brzi...između 3.3 do 4.3 otprilike. kako ti zvuči vikki?
nije lako mjenjati brzine. iscrpilo me.
poslije sam još napravila novu yogu. živcira me pigeon jer ga ne mogu.
i da. betty je moja proljetna romansa:heart:
danci jesu ti sjeli novci? lješnjaci su ja stvarno mislim, najbolji koje sam ikad probala. probala sam ih prvo jučer navečer pa sam mislila da je do :pivo:i magične atmosfere, no jutros su bili jednako dobri.
Sasa, meni zvuci kao odlican trening! I meni je tesko mijenjati tempo, bas umara. A ove dionice koje trcim brzim tempom fakat me ubiju :lool:
Mislis si, manja je dionica/vrijeme, no nikad kraja! :lool:
Ja sam jutros one abse i mislila sam na trcanje, no pustila sam mm-a, a ja sam s djecom izasla na sladoled i ljuljacke.
Jel kako sam dobra supruga? :)
Sad cu frizeru pa nista od trcanja :D
Ako si 5 puta po pet minuta trcala ispod 4:30 min/km, to je jako brzo, bravo! Misli na to da kod tempo treninga brzina dionica bude tempom kojim planiras utrku, koji god on bio.
Anci, tocno, izmjena tempa umori, ali je i napredak brzo vidljiv :)
Mislim da jesam mada je jako tesko mjeriti s mobom tj gotovo nemoguce. Ali obzirom na konacno pejs i to da sam 10 minuta od 35 trcala preko 5, onda sam morala biti ispod 4.30. Moram nabaviti garmin. Ovo me frustrira. Mislim da je runkeeper tocan vise manje na kraju trke, ali ne moze se mjeriti pejs s njim ovako. Tipa, ja jurim, a on pokazuje 6.4.. Danci gdje si ti kupila svoj garmin?
Thamk's skulirana!
Znala sam da je do mene, no dobro,u 6 ujutro nisam najbistrija..
Anci i tebi hvala ali nema smisla da kompliciram, narucit ću sama..
Danas na hitnoj, bolesna starčad, a mozda uspijem ubaciti ripp in
jer sam u stresu i tako mi treba vježbanjeeeee
Dancin je forerunner 220, s HRM na sportsshoesu je sad snizen, 180 funti (kod nas je 2350 kn), i ja ga planiram uzeti. Istina, mobilne aplikacije tocan pejs obracunaju naknadno, a i kilometrazu znaju zeznuti.
Flopi, hug, nadam se da je sve ok.
Sasa wow bravo :naklon:
Anci :lool: ma prava si!
Ja ipak osla trcat dok je cimavica na fokloru bila. 5 km, pace 6,40
Bravo cure!
Kod mene upravo zavrsen body crush 16, pratila sam zuzi, al jos uvijek ne mogu ninja jumps. Sasa, ti ih u tenisicama radis? Ja jos uvijek vjezbam u tenisicama za trcanje a one su ustvari prilicno krute i nepogodne za taj ninja jump. nikako da si kupim neke mekse. Ma i da ih imam ne vjerujem da bih mogla tako skocit
Ja sam neki dan pipala tako lijepe, mekane i savitljive nike-ice da sam si skoro kupila. Mislim, palo mi je na pamet da ih probam, ali prije nego mi je sazrijela ideja, maknula sam se od njih. Sad je na redu dijete :mrgreen:
Bravo, betty, za body crush, meni se to ne da raditi zbog silnog skakanja.
ja radim ninja u tenisicama trkačkim. ali ja imam jako tanke, 4mm nike tenisice koje obožavam. uglavnom, meni je taj ninja super vježa, totalno me razveseli kad ju vidim jer jednom kad ju skužiš nije uopće teško. meni su recimo daleko najiritantniji bili oni prvi kriš kraš jump squats.
sutra cu benchmark. predviđen je za četvrtak, ali radije ću ga sutra napravit da ga se riješim. arghh.
Ja za trcanje imam mizuno, ali tvrde su za neke kucne vjezbe.
Mislim da da. Roze, mekane.
Bench nemam pojma kad cu.
Jesi ti napravila prosli mjesec? :oklagija:
Nisam :škartoc: bilo me strah da cu biti losija nego sam bila (ako je to uopce moguce).
I sad me strah ali cu ga svejedno napraviti
Ma sta te ima biti strah!
Ja sam puno povrsnija po tom pitanju. Ja se bojim muke i boli :lool:
A nenapredak me manje brine :škartoc: :kontrabettyisase:
e da, to sam ti htijela rec betty. trčanje spali dosta kcal, pogotovo kad postignes neke dužine i brzine. ali jako je važno, bar mislim, trenirati i snagu, jer od trčanja mišići ne rastu, a mišići najbolje prže kcal i to non stop. trebaš probati trčati. MM kad je prvi put trčao otrčao je 2.5 km. danas trči 13 bez frke.
2,5 km je super, ja sam prvi put 500 m, jedva.
Ni meni tene za trcanje nisu dobre za kucne treninge sa skokovima.
Trebala sam veceras trcati, ali nisam imala snage, ubi me nesanica i odoh smjesta u krevet.
Sasa, ja sam ga kupila preko amazona. Bio je na mrak popustu a šogor taman išao u USA poslovno pa mi ga donio. Inače ovo sa sportshoes što Vikki spominje je odličan deal (ako nemaš kombinaciju koja se meni eto slučajno posložila). Ja ga doslovce obožavam i stalno ga nosim :zaljubljen:
Drago mi je da ti se sviđaju lješnjaci!!! A uplata će sjesti sutra ;)
Jel ovo zhang trci ili sam krivo pohvatala :lol:
S2000 pa diiiiii si tiiiii? :heart:
Zhang je za sada trcala jednom. Ali se pozurila pohvaliti javno :mrgreen:
a kad spava zhang? :mrgreen:
jučer mi je dan koma, uglavnom saniram tuđa neodgovorna ponašanja I baš sam ljuta
no, danas je novi dan
I veselim mu se :-)
te sam pipala i ja, ali mi celjdae nije dalo da ih kupim :lol:
ajd ajd vis da se i mi hvalimo za svaki korak, a nismo vam ni do koljena, doduse ja nisam.
jucer opet nista, izasla u 6:20 iz kuce, a doma se vratila oko 20:00. depresija proljetna, smetam me buba u letu i ptica u sletu. no proce. danci idem vidjeti pp.
Spavanje je precijenjeno :)
Ja jutros kb5 za pocetnike, traje samo 12 minuta i nije tezak nimalo. A tako nesto mi sad bas treba :mrgreen:
Kuhala kelj, spremala se i jedva stigla.
I zaboravila objesiti ves, veselim se mirisu istog danas popodne :lool:
Flopi, hug! Meni je dan isto bio prekoma. Vecinu dana pokusavala poloviti i rijesiti barem 10 razlicitih stvari, a usput uspjela sanirati 2 sr... jednog blesavog kolege. S kojim sam dobra, a koji me strasno, strasno nervira. Nekad vicem na njega. Jednom sam ga puknula :škartoc:
Ja fakat ne mogu vjerovati da odrasle osobe mogu raditi takve gluposti.
Danas imam neki sastanak ma temu s kojom nisam na ti i zato sam provela vecer citajuci i istrazujuci internet.
Cak se i meni sad spava, a spavanje je precijenjeno.
Anci :lol:ma nekad čovjeku dođe da dijeli pljuske kad vise ništa ne pomaže
odraslim ljudima, jel :mrgreen:
no, nećemo se bedirati
spajalica hug, točno znam taj užasni osjećaj, proći će, proći će, čim malo odvježbaš bolje ćeš se osjećati
ajme anci umirem :lol:
jučer je bio tako dinamičan trening da je sve curilo s mene. Moram se pohvaliti da sam napravila čak 30 sklekova. To mi je do sad bio sf, oduvijek sam slaba na rukama.
a čučnjeva smo napravili valjda 100. nekad sam imala muskulfiber nakon 10 :ponosna:
spajka :hug:
ti si meni uvijek takva pozitiva, teško mi je čitati da si u depri... Ali bit će bolje! Drž' se!
anci :lool:
flopi, spajka :love:
s2000 di si nestala?
ja jutros imam upalu svih misica od struka na dolje :lool:
ako stignem nesto cu za trbusnjake napravit a ako ne onda ce bit rest danas :)
edit: angie mi je uletila. bravo za sklekove :klap:
ma nije to sad neka teska depresija, no u petak uzimam GO i cijeli dan cu raditi sto me volja. eto bas me briga za sve. samo se nadam da nece onaj OKP prevladati u meni i gledati zavijese, prozore i onda ih ici prati i sredjivati :lool:
i sad mi je bolje.
spajka dobro je, moj posao je takav da imam često dan dva slobodno I mene to preuzelo
pa kad moram u kontinuitetu raditi duže bez odmora ja sam za umrijet ... :mrgreen:
angie :naklon:
umirem i ja na razbješnjelu Anci! :lool:
mislila sam da je "razbješnjela Anci" oksimoron, kad ono tiha voda šamare pali :lool:
angie, bravo za sklekove!
jučer sam bila malo spora pa sam čitala staru temu vježbačica i našla svoj stari post gdje pišem kako ne mogu niti jedan jedini pravi sklek, a tek par ovih ženskih
spajka i flopi, hug! proći će!
probajte se naspavati
ja sam sinoć legla u 10 i spavala do 7, i osjećam se preporođeno!
danči, kad vježbam s grjom, radimo bosa, ali kao ima skakanja obučem tenisice. ne znam, nekako se ne osjećam sigurno skakati bez tenisica. s tim da je vježbam na debelom tepihu.
da razbješnjela Anci, to je biće bilo nakon 100 sklekova u wcu :lool:
Angie, svaka čast!
sklekovi, ah sklekovi, ja se još ne spuštam koliko bi trebala, u ženskom kako tako, ali otkad sam se prebacila na prave nekako su mi ženski nezgodni za radit
inače, ne znam je li tko od vas gledao Parks and Recreation
tamo ima jedan Chris koji kao živi zdrav život, jede zdravu low fat organic hranu i vježba suludo (mislim, karikirano)
svaki put kad radim lunges sjetim se njega u jednoj epizodi, nešto se dobro desi u uredu i on vikne "celebratory lunges!" i samo ga vidiš kako nestaje iza stola u čučnju i vraća se nazad :lool:
tang :lol:
di je ta serija? sad si me zagolicala
betty ja sam naspavana, u 22 idem leći, nešto prije 6 se ustajem
I nisam u proljetnoj depri
vise sam razljućena, nešto poput Ancie s nesnosno neodgovornim kolegom :lol:
odoh na rip in..