opet će mi djeca bez ručka ostati. nikako da se odljepim od ekrana. :slin:
Printable View
mišatitvoga marta, napasti jedna! :drama: :zaljubljen:
disciplina, :hug: za bolove. nama trenerica stalno napominje da se ne forsiramo, da slušamo svoje tijelo, idemo do granice maksimalno koliko mozemo al ne preko da ne bi kasnije bolilo. bolje je da malo duze vjezbas da dodjes do nekog nivoa nego da te boli :hug:
summer, :respect: bravo! hocu i ja taj CD . iduci tjedan cemo na kavu, moze?
Mislim, ja suptilno kažem da mi "pribavi", a onda vi o prženju! K'o slonice u staklani!
ni ja ne vjerujem očima i pitam se zašto sam summer slala pp :mrgreen:
Eto, sta da kazem :slonicanakvadrat: :mrgreen:
Kriva pretpostavka, ispričavam se i povlačim zahtjev :mrgreen:
Storma pliz opali mi post bičem :kleči_na_kukuruzu:
:lol:
da povlači zahtjev :mrgreen:
nemoj ti meni klečanje na kukuruzu...
ništa manje od kaštelanske (može i anina od sira) ne priznajem!
Hahahahahahahahahahahaha
moze svima, moze kava!
prvo cu pribavit kajganu, onda vjezbe :mrgreen:
ja nisam tu moderatorica :P
Ja bih ovako kad narastem:
http://www.youtube.com/watch?feature...v=loszrEZvS_k#!
odvježbala uz anubisa, umorna i poluprehlađena
ne mogu reći da se osjećam bolje, idem se sad s pravom otuširati :mrgreen:, strpati djecu u krevet i odmarati uz čaj i krvave serije :heart:
i ja kuham kamilicu, odvježbala yogu L1 5., ujedno i zadnji put.
nije za mene, tražit ću nešto drugo.
Probaj one plesne treninge ako vise volis pokret.
..a ja Vas čitam,i čitam, i čitam..danima..možda i mjesecima ;) i uredno pratim-i čekam da mi se posloži svi bitni parametri pa da krenem.NIKAD nisam vježbala kod kuće,solo..pa ne znam,strah me i krenuti pa stati.
ajde duma, probaj.
Budem barem probala :) Dosta gledanja, proučavanja i nakanjivanja :)
mislim, a neka me iskusniji isprave, ako treba i mrsaviti a ne samo zategnuti skinny fat, da ipak treba aerobnih vjezbi
ja sam odskakala 50 minuta cardia 3, strpala djecu u krevet, pogledala nekrvavu seriju (kakva je to serija bez ijednog ubojstva, pih) i pijem kamilicu
sad cu i sebe strpat u krevet
Ja sam bila na jogi pa pila caj od metvice :-)
Bas imam zelju da, uz ova dva odlaska tjedno, i doma pocnem radit jogu tu i tamo, bas osjecam kako mi prija. Cak sam sanjala da me neko pohvalio kako super sportski izgledam. Kad vec nece u stvarnosti ;-)
u pravu si summer, nema skidanja kila bez aerobnih vježbi.
anči, sve, a ponajviše to što nema mjesta za improvizaciju, a onda nema ni prevelikog smisla. počelo me mučiti.
ima tamo dosta elemenata koje ja nisam u stanju trenutno (istina, ide sve bolje, recimo sinoć sam 1. x mogla s obje ruke istovremeno dotaknuti pete),
što ne znači da neću moći za koji tjedan.
do tada bih nešto drugo, čisto da održim kontinuitet.
Duma nisi sama u čitanju ;-)
Ja se nikako natjerati, znam da su to zapravo sve izgovori, ali ujutro prije posla mi se neda, a nakon posla trčim po malca u vrtić jer mi muž svaki dan radi popodne i ja sam s njim solo do cca 21:30, a on je jedan vrlo zahtjevan četverogodišnjak.
Iako postoji mogućnost da bi mi dva dana u tjednu sveki uletjela pa bi se tu našla rupa za mene, uf izgovori, izgovori.
willow neki dan sam tražila onaj cd sa callanetics vježbama što si mi dala prije milijun godina i nisam ga našla i tako ništa od vježbanja... :oops:
Ja sam jučer, potaknuta raspravom o ženama s dva tijela (jedno vježba, drugo čuva djecu), odlučila vježbat čim se vratim s posla. Maloj sam objasnila da vježbam i da ne mogu razgovarat ni prekidat vježbanje. Malo je bila kod brata pa brzo došla kod mene i sav plastelin koji ima pomalo, strpljivo, lijepila u jedno ogromno šareno brdo. Je, i nije stala govorit, ali se nije živcirala šta ja baš ne odgovaram.
Kad je Jillian rekla "bla bla bla band your knee", pitala je: Ma šta je teta rekla "pidnili" (prdnili)? :D
Ne očekujem ovakvu suradnju svaki dan, ali izgleda da bi se moglo uz nju vježbat. Danas plastelin, sutra brašno, preksutra joj dam da rastavlja starinski sat...
Jučer zumba i hrpa trbušnjaka i istezanja na kraju. :-D
I motivacija za one koji za sada samo čitaju - super je osjećaj nakon treninga (i kućnog, i vanjskog). A još bolji kad vidiš nakon nekog vremena da je guza/ noge/ ruke utegnutije nego prije. Loša energija izađe van s treningom, pa je i nakupljeni stres manji.
Ajde, cure, polako krenite, možete vi to. Ma i 15 minuta svaki dan je bolje nego ništa, a toliko vremena se uspije uloviti.;-)
Ja često vježbam s Bubamarom, i on, ma čime bio zabavljen, uvijek budno pazi da ja radim ono što tete rade na videu. Čak mislim da zna otprilike šta trebam radit, jer kad nešto izmijenim, vidim da se okreće ka laptopu i provjerava.
Kad stanem jer ne mogu više, on kaže: "ajme, mama: goje.. doje.."
Neki dan sam išla radit sklekove uz kuhinjske elemente jer mi je bilo preteško na podu, ali on to nije htio čut: "ne tako, mama, mojaš na podu!" :roll:
Prekjučer NMTZ, jučer Ripped in 30 w1. Ne znam zašto, ali meni je trenutno cardio teže odvježbati nego prije mjesec dana.
Danas završen 2 tjedan body rev.
Prijavljujem za jucer: hiking, 2h
Ja sam odvjezbala u podne.