Ives, baš mi je drago da si pitala za 'fantomske' pokrete, jer i ja ih povremeno imam, evo i nakon 5 mjeseci, a nisam se sjetila da pitam dr. Iskreno, nemam pojma zašto se to događa još uvijek i imam isti osjećaj, baš me trgne:-(
Drage moje, i ja mislim da je jednostavno moralo biti tako, koliko god nam to ponekad bilo teško prihvatiti. Ponekad, ma koliko god se mi molili, pazili i trudili, ne možemo da utičemo na ishod i da spasimo ono nama najvrijednije:-(, dok ima, hvala Bogu, i slučajeva gdje sve bude u redu uprkos svemu, komplikacijama, pa se desi i čudo...jer tako treba. Mi smo, nažalost, na onoj drugoj, mračnoj strani statistike.
A što se razloga 'zašto baš nama' tiče, i ja se nadam da ćemo vremenom spoznati odgovore. Možda smo posebni po tome jer smo baš mi izabrani da imamo naše anđele, a oni su drugačiji i posebni baš po tome. Sigurna sam da će oni ostaviti u nama veliki trag i imati veliki uticaj na naš život. I kakvi god da smo bili prije, nakon ovoga ćemo biti još jači i bolji, još više ćemo cijeniti život i sreću, iako vjerujem da smo to znali i prije..ali naši anđeli će nas naučiti da sve to bude još veće...iako mnogo boli, oni su zauvijek obogatili naše živote:-).