Jesu,da,u svakoj ide drugacije ali zapravo je najlogicnije ovo,ne gleda tijelo na sat a i cinjenica da moras dobit do 14,pa od 14 jos ima ohoho dana,pogotovo ako ne ides spavat prije ponoci ;)
Printable View
Jesu,da,u svakoj ide drugacije ali zapravo je najlogicnije ovo,ne gleda tijelo na sat a i cinjenica da moras dobit do 14,pa od 14 jos ima ohoho dana,pogotovo ako ne ides spavat prije ponoci ;)
Sivka,nije bed,svaki dan jedna nova,s istim pitanjima pa da ne ponavljamo svaki dan,na prvoj strani pdf-a sve pise.Zovi poslije 11 i sve ce ti reci.
Hvala puno, jesam našla i pročitala.. :)
Hvala curke super ste.
Sutra smo gore,pusa!:yes:
I sretno i jednoj i drugoj!!i svima!
Muma,novosti?;)
geceta draga, ne znam kaj da ti kažem, novosti će biti sutra, nadam se konkretnije! Bila sam u četvrtak gore i bila sam u komi taj dan jer sam od dr.A. saznala nešto i ništa. Uglavnom, nešto je kimao, ja ga pitala "Što je, nije isto kao i zadnji put?" (kad sam super reagirala), on je mahao glavom da nije, ja sam pitala "Zar je tak loše?" a on kaže "Ma ne ne, samo uspoređujem s tim kak je bilo zadnji put"...i sad ga znaj. Ali bio je 8.dan ciklusa, sutra 12. pa ću vidjeti. Dr bi htio AIH a ja taaaako ne bih, čemu pitam se. Ja bih IVF. Eto, javim sutra što sam riješila... Kak si mi ti?
Ja mrak!divno,opusteno,ko da opce vise nemam veze s ovime i samo nek to tako nastavi;)
A on zna tako,kaze:nema potrebe da se bas svime mi zabrinjavamo.ima mozda i pravo.sretno ti bilo!vidjet ces,bit ce sve u redu:)
Ma znam, već sam i ja komentirala da na neki način i ima pravo što ne govori previše, ali s druge strane bismo mi naravno htjele znati kako se stvari kreću.
Ajde baš mi je drago da se tak osjećaš, to znači da ti je stvarno bilo too much i morali ste to napraviti. S takvim stavom bit će prije spontana bebica nego jedna stimulirana!
8.8 rodila sam blizance sve je super prošlo trudnoća i porod
evo sličica mojih mališana i naravno vaš glas bi nam puno pomogao -registrirajte se i stisnite pored sličice +1
http://www.prettybaby.hr/details?baby=1664
sve za pelene
sretno cure
Da prijavim svoje zadnje vijesti s VV-a. Koliko sam prošli put super reagirala na klomiće, toliko sam sad loše reagirala. Jedan jedini folikul s lijeve strane (i lošiji jajovod) + endić od 4mm! Na 12.dan ciklusa. Katastrofa. Sutra štoperica, u četvrtak AIH. Ovaj put nisam čak dobila ni estrofeme! Valjda je i dr.A podsvjesno digao ruke (moja psiha jest) :cry:.
Muma drži se!
Molim frišku informaciju, koliko je gužva gore. Eto mene najvjerovatnije u srijedu!
draga, kad dođeš doma ponovite gradivo, čuda se događaju, vidi mene.
ja se nadam da zasad odlazim s ove teme kao pacijent VV-a, dogodila nam se spontana prirodna T, danas 15dpo beta 110, implantacija bila 10dpo pa je beta malo niža, al kaže dr A da je beta super. evo, spremali se u postupak u 10.mj, nadam se da ću nekom ustupiti svoje mjesto, još u petak beta, ak se lijepo dupla, da sam bez brige :-D
I ovdje ti čestitam beilana!
Strašna, danas nije bilo strašno. Koje li rečenice! :lol: Počeo je dr raditi još i prije pola 8 i ponovno se radi "ko na traci", prije si vani nego unutra. Bilo nas je negdje oko 10ak.
Super....hvala : ))))
Bome da...
Ja cu stic oko 9. Prije sumnjam zbog busa....
beilana, CESTITKE!!!! :) i da se skolski dupla !!!
Muma, zao mi je da su vijesti lose ali obicno kad su pocetne vijesti i ocekivanja bila nikakva, dogadale su se lijepe skolske trudnoce, zato ne daj da te tvoja psiha unisti. A to sto nisi dobila estrofeme, nema bas nikakve veze s vezom. Ja sam ih do sad jednom dobila a vidi mi liste. Bit ce to ok, samo ti moras bit pozitiva :love2:
strašna, sad jos opce nema nikog skoro gore ali ja strahujem zbog svih koji se prebacuju na VV, desit ce se i kod nas onda liste cekanja i sto ti ja znam sto sve ne :/
Beilana, a koja je kod Vas dijagnoza ako smijem pitati?
PCOS ali ono svi simptomi, inzulinska rezistencija, visok prolaktin (preko 1000), već sam 2 godine na sioforu i bromergonu i najbitnije začepljeni jajovodi. MM-nalaz super evo kopiram s
kod nas je muski faktor u pitanju tak da ne znam zast se nadam "prirodnoj" T ali optimisticnija sam no ikad
Cure evo i mene sa VV.
Od 13.09.-03.10.sam na kontracepciji Lindynette,i nadam se da onda konačno krećemo sa postupkom.
Čestitam Beilani od srca :klap:.
sigurno ces onda u postupak, Hrki, nemoj uopce misliti drugacije
Beilana, čestitam!!!!!!!!! Neka se beta samo dupla i želim ti da imaš prekrasnu trudnoću!
I ja sam jutros bila gore,u četvrtak ponovno folikulometrija a punkcija najvjerojatnije za vikend.
Muma,sretno!
Beilana,čestitam-stvarno prekrasno!
Cure,da li se na VV rade i nedjeljom punkcije ili samo subotom?
Nedeljom uopce ne rade
meni je sestra isto tako rekla,1.dan je ako se dobije do 18 sati
A ja sam i njih i dr pitala da sto ako dobijem navecer i odgovor je bio:nema veze,i dalje je to prvi dan. Ne znam kad su vam to rekle (meni u svibnju) jer stalno mijenjaju sisteme. Sad je i zastarjelo da se miruje nakon et i sestre kazu 5min. Isto kao sto dr kaze da je uzimanje normabela zastarjela metoda a druge klinike je mahom koriste. U svakom slucaju,i dalje se drzim toga da je bolje gore doci i drugi dan nego cetvrti (ako prvi dobijete u 18.03)
ja sam na VV od 2007 i meni je dr rekao tako a o samom dolasku bolje je prije svakako i pitati ali nije ni toliki problem ako je 3 dan nedjelja doći u ponedjeljak,ja sam imala takav slučaj i imala dobitni postupak rezultat je u avataru.Ne reraigamo svi isto.Prije se kad je FET dolazilo 9dc a sad treći svatko ima svoj način rada.Na VV se nikad nije puno mirovala jer su samo 4 kreveta,a samo uzimanje bolovanja nakon ET je stvar pojedinca ja prva ne bih isla raditi zbog posla koji radim
Zeznuto je to s tim prvim danom ciklusa, baš kad je važno onda M zeza i dođe u neko glupo vrijeme. Ja se trenutno pitam da nisam možda sad loše reagirala na stimulaciju upravo radi dileme prvog dana. Najljepše je kad dođe ujutro pa sam mirna. Baš ću ih ponovno pitati za taj prvi dan.
ako dobijem popodne, ionako ih zovem iduci dan i kazem na telefon - dobila sam sinoc u toliko i toliko pa nek si onda sami odrede hoce li ili nece to racunati kao prvi dan.
Laky,zadnjih par mjeseci nije pretjerana guzva,mozes lezati nekad i po 45min,al zdrzis od mjehura;) a ovo s poslom...svatko najbolje zna za sebe,ja sam i skroz mirovala i napustila dio posla jer sam radila s malom djecom,i isla na posao,i bila nezaposlena pa bila totalno bezbrizna ali slazem se da ako netko na poslu mora dizat teske predmete,da ni u kojem slucaju ne ide raditi.
A Muma,ti se prestani preispitivati ili cu ti doc dat po riti! Nema sto bi bilo da je bilo i da sam ovak i da sam onak. Gotovo je. Proslost ne postoji,sutra jos nije doslo, danas je bitno. Svaki ciklus je drugaciji i onda jednostavno nije sve se poklopilo.
Yes sir! Pa znam da ne mogu ništa promjeniti u vezi stimulacije i sl, ali sam malo preuzela stvari u svoje ruke...jučer se pojavila blaga crta na lh-trakici (iako znam da to nije još pozitivno) pa će valjda danas biti pozitivna. U tom slučaju, moja js neće izdržati do AIH u četvrtak. E, i onda sam jučer pobjegla iz ZG kući svojoj po jednu dozu keksa :lol:. Pa smo sad pokriveni do četvrtka ;-)
Evo uspjela se naručiti kod dr. krajem prvog mjeseca, a trebala bih sad na kontrolu.
Mumach,ne brini,ak si spremna,dr ce to vidjet i ici ces ranije,svakak napomeni to s trakicom.
Za sve one kod kojih se radi o muskom faktoru:dr Peros po novom savjetuje apstinenciju od 7dana prije postupka ne vise 3-5
geceta, više ne idem gore do četvrtka kad je aih, bila sam na točno 2 folikulometrije kroz čitav taj period, naručivao me svaka 4 dana. Jučer je samo rekao da se vidimo u četvrtak :zbunj:
ma onda ti bude to to, sorry, opce ne znam koji je dan :) ako ti je bila svjetlija crtica na trakici, to je to, ne brini