probaj izvaditi betu....i moji se me testovi koštali živaca....pa kako još nisi dobila trakice? decapeptyli stigli curi kojoj sam poslala...vjerovatno drže u pošti čekaju pon...dobit ćeš ih sutra
Printable View
curke, pliz nek mi se javi na pp neka s anovulacijama koja je u ciklusu nakon stimulacije pila duphaston. zanima me dal je iduca menga dosla i kad. moja jos nije, al s druge strane ima jos vremena.
LOTTOS sretno sutra!
BB ne čekam više betu... :( više sreće jednom drugom prilikom...
Snekica :love2:
draga sneki, grlim
žao mi je :love2:
sneki:love2:
Sneki hebemu miša
Snekica,bas mi je zao:(
Drage cure nije me bilo malo duže pa svima zajedno šaljem puno pusa i vibrica za sve šta vam treba...Sretno svima!
Ja sam sutra u Petrovoj...idem po lijekove...evo i mojeg mjeseca još malo....Baš sam happy!:-D
Još jednom sretno svim curama i držite mi se...Ljubim vas!:-*
sneki zao mi je:(
Snekica šaljem topli zagrljaj. Što se dogodilo draga?
sneki žao mi je
lottos sretno sutra
Sos moja sućut. Meni je najdraža baka umrla prošli mjesec tako da suosjećam s tobom
Sneki, zao mi je
Lottos, sretno sutra
Sos, zao mi je zbog tvog gubitka
Mary, za dobitni postupak
Svima saljem puno vibri za sve sto vam treba, i hvala sto mislite i na nas u bolnici.
Kod mene jos nista konkretno, cekam uzv.
Sonja, svaki put se rastopim na tvoj avatar!
Sneki,žao mi je :love2:
snekica :evil: kvragu. bas sam mislila da ce bit za bozic poklon. ljuta sam. grlim te puno!
denii ~~~~~~
Mary123 da vrijeme brzo prodje!
Snekica :love2:
Lottos sretno sutra!
Sos,moje saučešče zbog bake.mimi81,isto tako,nema veze što je prošlo mj. dana,znam da je i dalje teško...
Snekice,baš mi je žao..šaljem ti veliki zagrljaj!
Lottos,želim ti svu sreču svijeta i da nam javiš lijepu betu sutra.
mary123,eto došlo je i tvoje vrijeme,još malo i budemo navijale za tvoju betu!
svim curama big kiss :-*
Ma popodne sam naprasno procurila, pa je stalo, pa nakon nekih sat vremena opet krenulo a sve nešto zrnasto i dosta obilno. Sad me tako probadaju jajnici, svako toliko samo što ne pustim krik kad me ubode u predjelu maternice. Sutra idem vaditi betu da zaokružim postupak i to bi bilo to od mene.
Snekice, šaljem punooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se sutra lijepo iznenadiš, nadam se velikoj beti :-D
Snekice i Lottos - za sutra :fige:
Sneki :-( drz se draga
Lottos~~~~~~
sos moja sucut
Brunaaaa :-(
Al bravo za stav!
hvala ti amyx...puno ti hvala! evo ja cekam nalaz bete...opet onaj strah...nadam se da ce sve biti ok. inqace sam jako pozitivna,ali sam sada sva neka zabrinuta...valjda ce i to proci s vremenom.
svíma saljem puno vibra i jednu jutarnju kavicu,pa se posluzite!
A, joj Sneki, bemu misha:love2:
evo moja današnja beta na 19 dnt je 1973.8......ja mislim da je to ok?!
sanda cestitam beta je skroz ok~~~~~~~~ za srceko:)
sanda čestitke i ~~~~~~~~ za srčeko! Uživaj!
hvala hope i sonja..da,sad jos srceko.
Jutreko curke moje, evo nudim vam kavicu, nesicu cajeka pa se posluzite
Nisam isla vadit betu strah me, ovako mi jos nije bilo, idem sutra kak mi je doktor rekao
Sanda nadam se da ce mi doci danas tvoje trakice i donijeti mi srecu- bravo za betu pa krasna je :-D
Curke svima koje trebate saljem puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ mislim na vas i drzim :fige::fige::fige:
Ljubim vas sve
Sanda to je to beta za 5.
Lottos sve shvaćam i mene brzo čeka isti scenarij navijam da bude sve ok ¸~~~~~~~