:lol:
ček ček, svih 6 su potpuno jednaki treninzi? Uhhhhhhhhh! Aqua moj naklon!!!!!!!
Printable View
To je otprilike ko da kažeš ovisniku o heroinu: "Lijepo ti u torbu mišolovku i kada poželiš uzeti heroin iz torbe, samo ruku unutra i riješeno" :mrgreen:. Ukratko, ja sam junkie. I to onaj najgore vrste - koji uživa u svojoj ovisnosti i uopće je se ne želi riješiti, ali pritom želi lijepo tijelo :mrgreen:
Nego, pila sam ja te proteine nekada davno, u studentskim danima, kada sam disciplinirano jela kako treba, vojnički po propisu (čokoladni, mmm). Samo sam se sada radi dojenja ustručavala.
ja danas zobene + banana, dvi ness kave bez secer, R jedna tortilja, puno zelene salate a V vjv jogurt ili juhu od cvjetace i brokule, zavisi koliko budem gladna. bit ce vjv jos jedna kava dok budem cekala josipa na nogometu.
preskocila sam cilu stranu :roll:
nisam nikad probala taj whey.
zobene pravim pola voda pola mliko, nisu mi fine samo na vodi. i cimet obavezno!
aqua bravo!
Nisam se javljala nekoliko dana ,bas ste se raspisale..
Cure cestitam na brutalnim treninzima!! I odlicnim rezultatima!
Anci,da bar ja imam tolko sala:-)
Da jedem ko sasa,vallda bi umrla od gladi:-)
Vec sam pisala da jedem puno previse,pa necu pisati svoj meni..
Whey isto pijem sa mlijekom i bananom..jako fiiiinooo!!
I najbitnije,vjezbam stalno,jucer odmor danas opet trening..
Danas cu sprinteve pa cu bas pratit pace pa javim:-)
ja uživam u svojoj jillianki, sad mi postaje puuuuno lakše :-D
odlučila sam ne preći dalje dok ne osjetim da je to to, da mi više nije nikakav izazov
što s etiče hrane , mislim da podosta jedem , evo danas- D:kefir sa zobenim i lanenim, dva oraščića u medu, kava s mlijekom,MO: - malo pecivo, kava i jabuka mala, R: tjestenina sa malo piletine i kupusom s bučinim uljem; za večeru domaća kobasica/ špek, čaša mlijeka i li jogurta....
znam da je to puno ali meni paše i ne mogu zamisliti da gladujem ni minute jer mi se ruke tresu i gotova sam od nerovoze...
Milasova, ajd bas javi. Ja sam neki dan u-m-r-l-a nas printevima. Nisam znala da je to tako tesko.
ja volim sve jesti i sve mi je fino :-)
zajutrak: kava s mlijekom i šećerom
doručak: fermentirani proizvod s nekom voćkom (banana, jabuka ...), malo suhih badema, cimeta, zobenih pahuljica. Nekad samo stavim chia sjemenke. To nosim od doma.
ručak na poslu: danas recimo riža u woku s povrćem i mesom, salatu, buftlu
Kad dođem doma još jedem oko 5,6 neki oblik ručka.
kakav okus imaju chia sjemenke? Slatke, slane, gorke? Gledam ih već neko vrijeme uzet ali sam bila kupila 4kg gojica (na turbo popustu) pa se s njima borim :)
Danči, neutralnog su okusa, stavim ih desetak minuta prije u jogurt i one nabubre. Bude onako želatinasto, meni je fino.
Anci,kad trcim ,trcim na taj nacin..istim tempom mi je dosadno..
A ovako se puno vise umorim..
Obicno minutu trcim na 13 km/h, a dvije min.lagano na 8.. I tako do 7 puta..nisam pratila kilometre..
Danas me menga zeznula-prv nakon poroda pa cu samo napravit gornji dio..
Vidjet cu sutra stanje pa ak budem dobro sprintam:-)
Chia su jako zdrave i nemaju nikakav okus..
Bas kako je napisala larmama
Tko je ono jos na runkeeperu? Nek mi posalje pp kak se zove tamo da se pratimo :)
zasto nisi na endomondo?
Zato sto imam RK :mrgreen:
:P
ništa od RK ni drugih aplikacija za mene. kaže md da je moj iphone toliko star da ništa ne podržava :/
idem rain sweatat za utjehu... vidimo se za koji sat :lool:
Ja sam napravila swimming, od 15 do 6 :modifikacija:
Tajming je 23 min, sljedeci put radim sve!
Sretna sam da nisam odustala vec da sam radila ovu modifikaciju i vidjela da ja mogu dosta. Nisam uopce pauzirala izmeju burpija i bas sam hepi!!
I, zhang, whole burpee! :mrgreen:
Ako me kuzite, nisam radila od 20 do 11 (ili do 1 ko zhang :lool:) vec od 15 do 6.
Anci, šaljem :-D
Cijelo popodne čekam da istrčim, bojim se da ništa od toga, maleni cendra cijeli dan.
Ja ovaj tjedan ne vježbam jer kćer i ja slavimo rođendane. Isti datum, 30 godina razlike između nas. Ove godine okrugli rođendani. Jučer odradila feštu za 27 osoba, sutra feštam na poslu a u subotu s frendovima. Plus rođendan za klince iz razreda.
Idući ponedjeljak mi treba detox i post.
Anci, kužimo te i bravo, bravo, bravo :-D
Tako sam happy da si ga išla raditi :zaljubljen:
A još više sam happy s upravo odrađenim IWRS
Ni sama ne vjerujem u svoje vrijeme jer ovo mi je bio workout života - 44'00'' :-D
Danči, poslušala sam te i nisam stajala, jednostavno sam furala koliko god hvatala zrak, čak sam zadnjih par rundi ubrzala, ponio me adrenalin :lol:
I ono što ne bih nikad vjerovala, nisam mogla disati na početku svake runde, nakon burpeeja i squat jumpsa samo bih se spustila na pod i onako u šusu napravila prvih 5 sklekova da ne bih ni skužila i onda drugih 5 uz očajnički napor, ali išlo je!!
Nemate pojma koliko sam sretna i u sedmom nebu upravo :angel:
Jedina modifikacija su mi bili squat jumpsi bez opterećenja, sklekove nisam radila na koljenima nego sve muške.
Idem pod zasluženi tuš i wheyom se zasladiti.
Kavofob,ti nisi sa ove planete!!
Bravooooooo!!!
Da te nisam vidjela uzivo nebi ti povjerovala u one slike gdje imas preko 90 kg:-)
S obzirom kakve sad treninge odradujes ko od sale..
a da ti kreneš "propovijedati" okolo
mnoge su se tako obogatile
Roza sretan rođendan!!!
danas sam odradila neki polu post, doduše jučer popodne je bilo ubijanje s hranom a danas sam dopodne pojela naranču, šaku orašastog, malo mrkve i ručak tek u 16h (krem juha od čičoka i karfiloa, dva kuhana jajeta sa malo prepečene slanine, grumenom labneha i hrpom kupus salate) sad pijuckam čaj, nisam gladna i nadam se da me neće neka kriza sastavit jel me čeka još hrpa sjedalačkog posla.
e da i odradila sam alpha cardio :).
corny, nemam problema s glavom, ja sam ti oglavljena na blogu u motivacijskoj priči s 94 na 68...
a pošaljem ti u pp i link s novijim fotkama, uglavnom sam u gaćama i sportskom grudnjaku pa to baš ne pokazujem javno :)
tenks. sve sam vidjela i čula i čekam dalje. još nisam pitala tko je onda ova mačka na avataru? Ubi me slika tog trbuha i mog (kao onog s one reklame za skidanje kila....).....
Kavofob, bravo za ovaj Zuzkin trening i vrijeme :naklon: ja sam ga nadobudno škicnula jutros misleći ga odraditi ako ne stignem trčati, ali sam odustala. Još mi je prerano za to, pa makar radila modifikacije i manji broj ponavljanja.
Roza, sretan vam rođendan objema, lijepo ćeš se nafeštati :)
Palčice, baš mi je žao za ozljedu, nadam se da će brzo proći.
Otrčala tek večeras iza osam. Najgore mi je što se u vremenskoj stisci ne stignem dobro zagrijati ni pošteno istegnuti na kraju, samo da ne poberem kakvu ozljedu prije nego što sam i počela zapravo trčati.
6,29 km, vrijeme 40:18 minuta, pejs 6:25 min/km :dancingfever:. Ne snalazim se još s Runkeeperom i nisam baš vidjela u mraku pa sam, bojeći se da ne napravim premalo, napravila kilometar više :mrgreen: Ovo je bilo prvo trčanje na ravnom, bez pauze, po mraku i na atletskoj i najbolje vrijeme dosad. Sad bih trebala polako i pametno povećavati kilometražu. Inače sam jutros s kolicima i propješačila 5 km.
Jelovnik danas
- doručak: griz na rižinom mlijeku, banana
- međuobrok: dvije Mlinarove kukuruzne kiflice (prolazila kraj pekare :oops:)
- ručak: juha s puno zrnatog tijesta, junetina lešo, kuhana mrkva i tri krumpira
- međuobrok: 3 keksa (nešto poput krašuljaka), jabuka
- večera: proso s blitvom, jabuka (tek sada)
Inače moram imati tri dobro raspoređena obroka dnevno, da jedan preskočim, rušim se u nesvijest. Bila sam nekoliko dana i bez keksa izbacivši sve za što sam mislila da utječe na proljev i osip mog dojenčeta, no čini se da nije stvar u tome pa nisam dugo izdržala. Kad ne stignem jesti prije trčanja jednostavno mi treba nešto malo ali visokoenergetsko. Fali mi mliječno, orašasto, povrće i mahunarke i jedva čekam da opet normaliziram prehranu.
Kavofob, cestitke na workoutu zivota! Bravo!!!
Vikki, odlican pace! Super!!
Sve pohvale cure moje!!!!!!!!!
Kavofob, ti si inspiracija samo takva! Nevjerojatna si, i kad mislim da sam vidjela sve, eno tebe opet iskočiš i iznenadiš me nevjerojatnim pristupom!!!!!! :zaljubljen: :love2:
Anci, viš ti nje, ne mogu ne mogu....ali može ona i to samo kako!!!!!!!! Go girl! Slijedeći put sve ;)
Roza, sretan rođendan tebi i malenoj!!!!!
Ja sam večeras nadodala na onaj ZCUT 10 od jutros: High octane kettlebell workout for fighters (swing 12kg, press i snatch 8kg) + P90X3 Yoga X. Trebala sam Susan day 5 ali nešto su me naljutili pa sam odabrala rađe ovaj brutalni cardio....sad sam u komi. Pijem shake (nisam ni večerala :evil:) i idem u krpe. Valjda ću noćas spavat....
Sutra mi je u teoriji dan odmora, pod uvjetom da me nitko ne iznervira :lol:
Danči, nisam skužila tko te naljutio, ali tko god da je, neka ne prilazi sutra, sutra je rest day!!! :mrgreen:
I meni bi trebao biti rest, ali nema šanse, odskakutat ću barem cardio neki. Naodmarala sam se s virozama za naredna dva mjeseca :lol:
Vikki, odlično ti ide s treninzima, ali mani se krašuljaka i peciva, radije sukni jogurt i šaku orašastih ako te uhvati glad između obroka :)
Vikki,bravo za trcanje tako kasno:-)
Ja ako do 6 ne odtreniram,onda gotovo..maleni ide spavati oko 19-20 i krece shou program-budenje svakih pol sata-sat..
Da se bar ja mogu manuti kolaca i kruha..
Pocela dosta kruha jesti nakon poroda,cisto da pojedem nesto..
Prije sam to vjesto regulirala..
Nekad mi bude nemoguce uklopiti dijete,rucak,setnje kad sam solo,kad nema dragog.
Fakat imam srece sto se ne prima-jos..
Trudit cu se navecer umjesto recimo kruha i nutele pojesti jogurt sa vocem i bademima..to mi je mljaccc..
vikki bravo, odlicno vrijeme!
Kavofob :bow: meni bi trebalo valjda duplo za onaj trening, necu ni pokusavat.
roza sretan rodjendan objema!