Uh, centar grada mi nije bas usput, pa ako netko se tamo nadje, bila bi zahvalna da pogleda, da ne idem ako nema!
Printable View
ja se pokusavam sjetiti da li je bilo i plisanih, jer ih je bilo brrrrdo, a ja nisam htjela plisane/frotirne.
a znam da sam ih negdje vidjela, al se nikako sjetiti gdje.
gdje ima kupiti buca da su ok mislim da ne puštaju i da su neke razumne cjene za dečka 35 broj
postavljene guimene cizme sam kupila u onom ducanu s puno razlicitih marki cipela u CC1 (ne znam kako se zove, inace bas ne pamtim imena :D)
kupila sam ih u ovo vrijeme lani.
ful su tople, dok nije zahladilo znojile su joj se noge u njima.
Hvala, cure za odgovore za podstavljene gumene čizme :) !
Mi smo plišanu pidžamu kupili u HM, jako je topla.
mi imamo dvije iz HMa, ali njima je plišani samo donji dio, ne i gornji
Ja sam u C&A kupila pidžame na Hello Kitty koje su doduše pamučne, ali je to stvarno debeli pamuk (meni osobno se čine pretople)
Daedi, manja je, sorry, mislim da je 128 ... propustila sam taj detalj.
Po mom iskustvu, taj ima najbolji izbor, a cijene su iste. To im dođe ko' neki glavni Planet, pa imaju svašta i vrlo dobar izbor.
Imaš tamo i outlet dio - kad ostane nešto po jedan broj ili sl.
Ove godine sam jedino tamo vidjela čizme za curke od prave kože - u drugima je bio samo umjetni materijal.
X i mi imamo te iz Mane,odlične su,
Bilo je tih pidžama u MANI po 62 kune prije par tjedana jer su bile prošlogodišnje. Možda ima još. A sigurno ima i nove kolekcije, jer ih imaju svake godine.
http://forum.roda.hr/images/icons/icon1.png
Deaedi, u daliju inače imaju pidžama srednje debele ne pliš 79kuna i još neke jaaako tanke
...geometrijska tijela, po mogucnosti drvena?
gdje kupiti velike, debele albume za slike u koji ih puno stane (dimenzije 10x15), a da ne koštaju par stotina kn?
nitko nije vidio plisanog garfielda? :(
tajice za curke (br. 8), do pola lista (da prođu ispod koljena), treba nam za tjelesni, nije bitna boja?
h&m i to na snizenju (mislim) ko ostala ljetna roba
hvala, moram sutra sama s curkama u šoping, da ne lutam puno
gdi kupiti keramičku tepsiju za kruh? dugačku a usku
U Pevecu imaju lijepe keramičke pekače. Nisam sigurna imaju li taj oblik, ali vrijedi pitati/pogledati.
U lidlu slijedeći tjedan mislim,pogledaj na njihovoj stranici
krevet na kat u Splitu? dolazim sa juga pa mi treba i lokacija...
znam lesninu u Dugopolju i Doma Nutjak u TTTs-u koji bi izbjegla. sto ima jos u Dugopolju?
Jelena, poogledaj u Mercuru, ja sam tamo davno nekad kupila neke keramičke pekače. Nikad koristila. :oops:
Iz ove serije, imam ih nekoliko, bili su na nekom turbo sniženju, pa sam se bila pomamila.
http://www.merkur.si/gospodinjstvo/p...m-il-pino.html
Ima u Slo, možda ima i tu.
gdje ima buca sad za kupiti a da nisu skupe