Trodnevni. Ti si imala isto takve simptome? I sve je bilo ok?
Printable View
Trodnevni. Ti si imala isto takve simptome? I sve je bilo ok?
Ja sam imala krvarenje i smedarenje kombinirano, beta je uredno rasla.. A sad evo cekam prvi pregled i nadam se da ce biti ok.
I grcenje u trbuhu plus nadutost su mi cijelo vrijeme najveci simptomi.
Sretno, i javi se sa betom ili kad test napravis :)
Sent from my JY-S3 using Tapatalk
Bok curke, pratim vas svaki dan, ali slabo pišem jer toliko mi je loše od mučnina da samo mogu ležat, isto tako svaka bol, pritisak odmah mi stvara strah a nekako dani slabo prolaze. Stalno me nešto probada i nešto mi je.. A dragim mojim čekalicama želim visoke bete i plusiće. a nama trudnjačama što normalniju trudnoču bez krvarenja, bolova itd.. :ghug:
I kod mene je kao kod Katjuše bilo i krvarenja i smeđarenja i već tri tjedna to traje, hematom je kod mene razlog. Jedan dan prokrvarim, tri dana smeđe, tri dana ništa i ispočetka. S tim da zadnji put je bilo jako malo krvi, nadam se da sad već prolazi. Isto imam nekad kao menstrualne bolove, a cice me baš ne bole, osjetim samo da su malo teže. Kod mene je sve ok, nadam se da će i kod tebe biti!!!!
Evo mene s pregleda, imamo srceko, ali i hematom, tako da mirujem do daljnjega. Krvarenja nema vec danima.
Za dva tjedna kontrola da vidimo stanje, kod moje soc gin.
Mirnija jesam, mrvu sam vidjela, sad opet cekanje :)
Srerno cure, svima se nesto malo zakompliciralo alo neka bude sve ok na kraju..
Sent from my JY-S3 using Tapatalk
Katjusa iš iš hematom! Samo miruj i vec ce se on apsorbirati. Super da kucka srceko, samo mirno i bit ce sve ok :) prosla sam to i evo ga skoro dvogodisnjak spava pored mene unatoc zlocestom hematomu koji mi je sve zivce odnio..
Ja jos 2 dana do pregleda i ne mogu docekati...
Vjerujem da će biti ok, laganini odmaram i čekam, nema mi druge. Koliko sam vidjela, nisu hematomi toliko ni neuobičajeni.. Samo neka bude sve ok i svo zlo s tim...
Proći će još i ta dva dana pa ćeš vidjeti mrvu, koliko ćeš biti tt?
Rekao mi dr.M da se nada da se vidimo na porodu :D
Zaboravila sam vam reći; pijte vrkutu. Pomaže da se plod zadrži, jako je korisna za maternicu, meni je smirila smeđarenje. Sigurno će i kod hematoma pomoći. Ta biljka je nama ženama eliksir zdravlja.
Ja se nekako ne bih igrala sa biljnim pripravcima uz propisane lijekove. Koliko znam vrkuta potiče rast progesterona, a velika većina nas prije transfera i nakon smo na utrićima, duphastonima i to maksimalne doze (progesteron). Na par mjesta sam čak naišla da se vrkuta ne preporuča trudnicama.
Bok curke, danas mi je 7dp5dt, simptoma vise nemam nego imam, ohrabrujem se da sutra pisnem test, a u ponedjeljak vadim prvu betu.
Simptomi su bili malecki crveni tragovi na wc papiru, dva dana na par sekundi i minuta menga bolovi, jučer glavobolja na trenutke, a cicke su skroz normalne. Nisu niti napete niti bolne.
katjusa, rebecca i lemon samo vi jos malo odmarajte, znam da je zamorno, ali samo jos malo, a onda nek sve bude lijepo skolski do kraja.
brar kakva je beta?
jejja kako je prošao pregled?
Svim cekalicama zelim srecu!
Pozdrav svima! :-) nisam jos ovdje pisala iako vas zadnjih dana puno citam. Mi smo odradili svoj prvi ivf na sv.duhu i sad cekam betu (17.6). Danas mi je 6dpt dvije osmostanicne mrve, nemam posebnih simptoma...nesto malo cicke i to je to..svima zelim srecu!!!
Frixie, Mimsi...sretno.
BrAr kad će beta?
Ja danas dobila i nadam se od sutra krećem na stimulaciju.
Zanima me jel' netko nakon punkcije išao raditi? Tipa, punkcija oko 7-8, na posao oko 13h? Naravno, ako imam manje folikula, manje od 10 (nisam neko od većeg broja). Zadnji put mi je super prošla, pod anestezijom kratkom. A poslije sam bila normalna, ko da se ništa nije desilo.
Evo upravo idem vaditi betu. Ja ti nisam isla raditi nakon punkcije i dobro je da nisam. Boluckalo me nakon toga sigurno jos 3-4 dana; imala sam 9 komada .
mimsi dobro došla i želim ti jednu veliku betu, na simptome se nemoj previše oslanjati jer i meni su bili nikakavi a na kraju bila velika betica, brar sretno i drzim fige da je beta velika.LF2 ja nebih nikad isla nakon punkcije radit prvo radi medikamenata koje dobijes za samu punkciju protiv bolova, mene osobno osamute pošteno da citav dan prespavam, a ni ja nisam bog zna sto po pitanju js. Razmisli i vidi...
Hvala cure! Rijeci vam se pozlatile... :-) Da vas jos pitam, jesu li dopusteni odnosi dok se uzima utrogestan? Mozda je glupo pitanje...al eto :-) Inace, moj dragi i ovak bjezi od mene, kaze strah ga da nest ne poremeti :-D
Ja sam imala odnose,ako dodje do trudnoće,a nadam se da bude,bit ćeš cijelo vrijeme na njima! Sad kad strogo mirujem, sad nema odnosa :-)
A inače meni punkcija bila strašno bolna, 8 js, dva dana nisam bila za ništa..nisam ni pomišljala na posao do transfera, a uredski je..
Jutros vadila betu. Mislim da ni ne moram čekati rezultate :( Došla kući i ova moja smeđarenja od 3 dana danas su valjda dosegla vrhunac. Skroz smeđi jaki iscjedak, tako da se bojim da je ovaj put uzaludan... :(
Mimsi ja uopce nisam prakticirala odnose jer mi nitko nije ni rekao dali se može ili ne, samo sad kad sam imala iscjedak, sukrvicu, onda mi je dr rekao da izbjegavamo odnose neko vrijeme. Doduse ni ne privlace me nešto od samog straha. LemonK kako si mi? Kakvo je stanje u tebe?
brar nadam se da će te ipak beta iznenaditi, drži se
Meni je dr baš na transferu rekao da nisu preporučeni odnosi do bete, pa nismo prakticirali.. A ni poslije zbog krvarenja..
Mimsi i Frixie sretno cure :heart:
LF2 čime se pikaš od sutra? Ne bi ti ni ja preporučila da odeš raditi nakon punkcije, eventualno da si u prirodnom pa imaš 1 js.. Ali ni takva punkcija ne prođe svima isto..
Jejja čekamo info :)
I ja drzim fige brar! Sto se posla tice, moj ginekolog mi nije htio dat bolovanje uopce nego tek od transfera do bete...na dan punkcije sam ga dobila samo zato sto imam 2 sata voznje do zga...i drugi dan radit. Imala sam 6 stanica, nije bas puno, al svejedno me boljelo..srecom pa je posao uredski..koliko vidim, jako se razlikuju ginici po tom kak daju bolovanje...
Hvala ti Katjusa! :-) i ja tebi zelim urednu trudnocu!! <3
Menopurom ovaj puta.
Opće ne znam dal da danas racunam prvi dan menge? Više mi je ko neki sppoting. Mozda krene, a možda tek sutra? Kak vi računate prvi dan. Meni su rekli ako dođe poslije 17h da drugi dan racunam kao prvi.
Da,da...ma uzas! Jedva sam dobila za te dane kad sam na folikulometriji. Prvo je bio malo zbunjen, kao sta ce mi bolovanje, pa reko nemogu bit na dva mjesta u isto vrijeme! Imam ukupno 5 sati voznje samo...ma joj..no dobro
Brar, glavu gore i idemo dalje. Sve će biti u redu :-*
Hvala ti. Ali, bas me zaboljelo. Sto uopce znaci tih 0.5? Ako su ref. vrijednosti 0-5? Naravno da do dr. mogu tek u ponedjeljak...
Bok cure, nisam se javljala dugo.
Jučer sam obavila ET!
Sve doveli u red kroz par mjeseci (ja sam i vrkutu i marulju pila mjesec i pol; sada stala jer konzumacija ide DO trudnoće, kažu u biljnoj ljekarni. Marulja samo do ciklusa pa nastaviti po završetku, ali i nakon ovulacije, stati s njom ako pravite bebu).
Cure, hormone sam u mjesec dana dovela u ref vr!! A tsh i fsh nisu bili ok za postupak!! Tako da razmislite i raspitajte se kome treba.
**5 god pokušavali prirodno**
Sve uvijek u redu i misliš, ima vremena..
MM spermio u redu, ja sve ok plus stimulacija menopur i orgalutran. Dobili 5 folikula.
Od tog 3 js, 2 oplođene, a 1 dobitna, koja se lijepo dijelila, kaže biolog. I evo je od jučer u meni...... :*
Sve mi je ovo prvi put i što reći, puna sam nade, za 12 do 14 dana beta hcg!!
Sad samo odmaram jer od pon radim (ured) i surfam o ovoj temi naravno :)
Puno sreće, hrabrosti, snage i strpljenja svima nama od srca želim!
glow, sretno. za pozitivnu betu~~~~~~~
imala si jako nizak AMH, visok FSH, visok TSH... jesi FSH i LH ponavljala na 3. dan ciklusa?
koje si hormone dovela u referentne vrijednosti, kako gore pišeš?
Hvala Inesz :)
Tako je da, ponovila sam TSH i s 4 spušten na 2.19
FSH s 20 na 9.6
LH na 7.1
Pripazila i na prehranu, odmor..
Najteže mi je bilo ignorirati stres. Možda zvuči ludo, al kad moraš, postala sam ko napušeni (kršitelj koda)ie haha, strašno.
A onda veselje s nalazima i dogovor za postupak!...
Iznenadiš sam sebe
Kako si ti??
Sretno nam svima!!! :) <3
Bok svima ! Evo i mene, još jedne čekalice. U pon mi je bio ET ! Nestrpljivo čekam pozitivnu betu !
Glow, sretno....da skupa docekamo veliku betu :)))
Zanima me sta ti je bilo sa AMH? Koliko ti je bio i da li se moze podici ikad i ikako taj hormon????
Barr žao mi je!! Nadam se da ćeš imat puno više sreće u FETu!
Sretno svim curama koje čekaju ili kreću u postupak!!
Leona ja sam ok, mirujem, pazim se i srećom nema krvarenja...jedino me zatvor strašno muči!! Uopće nemam stolice kaj god da probam... Kak si ti?
A ostale curke??
@PinaColada hvala i daj Bože da dočekamo velike bete!! :)
AMH mi je bio zaista nizak, 0.5 pa sam se orijentirala na sve što mi je moglo pomoći u kvaliteti preostalih rezervi.
On je takav kakav je, ukazuje na zalihe js i bojim se da se ne može mijenjati.
Generalno za balans ženskih spolnih hormona i reproduktivne organe sam uzimala ayurvedski pripravak maca+shatavari u šalici toplog mlijeka navečer, možda je pomoglo. To sam NAKON vrkuta+marulja čajeva koji su mi vremenom, postali preteški za želudac.
Ujutro sam također počela i ostala do danas za FSH i hormone generalno, na kuri: ujutro natašte 2 suhe smokve u domaćem maslinovom.