Cure, do kada traje sniženje u H&M?
(Još za prošli rođendan dobila sam na dar kupon za kupovinu u H&M pa mi se čini da su
sniženja pravo vrijeme za iskoristiti ga.)
Printable View
Cure, do kada traje sniženje u H&M?
(Još za prošli rođendan dobila sam na dar kupon za kupovinu u H&M pa mi se čini da su
sniženja pravo vrijeme za iskoristiti ga.)
Ima li di Timberland na sniženju ?:mrgreen:
Ovih -10 % u HM-u je do nedelje.
Tina55, napisala sam gore da je na apsolutno svu robu pa i na sniženu.
Hm, pa ja mislim da Transport nema Timberland. :unsure: Imaju Lumberjack, koje su im slične, ali mislim da ne drže Timberland. :unsure:
Znam da ih imaju Timberland dućani, Shooster i ShoeBeDo, ne znam ima li ih još tko. Shooster i ShoeBeDo imaju trenutno neka sniženja, ali Timberlandice im nisu baš nešto snižene. :drama:
http://www.shooster.hr/tenisice/svi+...vi+svi+svi+svi
http://shoebedo.com/brand/timberland
(Ako nemate jako veliku nogu, uzmite dječje Timberlandice koje su puno jeftinije. Moja "nožica" :mrgreen: veličine 40-41 normalno ide u dječje Timberland vel. 40. :rock:)
Emmezeta daje popust od 10% pri kupovini American express karticom. Popust vrijedi do 15.01.
Teddy, shooster daje 10% popusta ako uzmes onu njihovu neku karticu. Al moram rec da sam razocarana s Timberlandom, imala sam dvoje do sad a ove sta sam kupila koma... Konci vire na sve strane, visak materijala...uzas
Nemogu prežaliti Timberlandice kupljene u USA- koštale su 40 $, i bile jedne od boljih cipela koje sam imala. Cijena naravno nema veze, s ovom cijenom po kojoj se prodaju kod nas ali i u susjednim nam zemljama
nešto za dušu....http://www.cheapsmells.com/winter-sa...e-_-Everything
Škrinjica u avenue mall-u ima 30% snizenje na mega bloks :)
Škrinjica u avenue mall-u ima 30% snizenje na mega bloks
Kolika su trenutno snizenja u s.Oliveru?
do 40% (ali najvise je 20%) tri artikla su na 60%
Niste me bas razveselile :/
S. Oliver u west gateu ima dosta tog na 40%, barem od onog sto je meni trebalo. Ja sam kupila nesto haljina i bluza za posao. Na njihov red velicine cijena to je fin popust.
kakvo je stanje sa popustima u benettonu, cartersu?
kad će popusti u tezenisu?
tezenis sam vec obrstila...bilo u pon 50%
benetton je na nekih 30% ... dječjih vecih brojeva vec nema..nesto sam nasla u kc
carters je tak-tak, iako reklamiraju veliki popust
zara je bezveze...tek onaj prvi...do 20%
U KIK-u ima lijepih popusta. Doduše, manje na odjeću, a više na onaj kućanski program. :klap:
- čarape za odrasle po 4 kn (a dobre su im)
- plastične posude za čuvanje hrane (čvrste, kompaktne) po 4 / 8 / 17 kn
- metalna posuda za, recimo, voće 4 / 8 kn (da se lijepo prebojati ili dekupažirati :mrgreen:)
Za ostalo ne znam cijene, ali stvari koje su još na popustu:
- šalovi, kape, rukavice (ima i za djecu)
- papirnati tanjuri za rođendane / salvete / ukrasni papiri / naljepnice...
- nešto ručnika i prostirki za kupaonicu
- šalice / termosice / keramičke tegle
...
U Bipi 1+1 gratis
http://www.bipa.hr/downloads/flyer/letak%201+12013.pdf
H&M ima zgodna sniženja. Ima hrpetinu trudničkih hlača, raznih debljina (a meni bilo glupo kupovati kad sam već na kraju :)).
Uglavnom, kupila sam si dvije majice za dojilje (komplet) za 70 kn. Mislim da jeftinije ne ide ni na burzi. :)
u nedjelju sam vidjela u intersparu (u osijeku u emmezeti, a možda vrijedi i u drugim intersparovima) na sniženju po 39,99 kn boce za piće od 0,5l marke domy. od neke su posebne plastike koja nema bpa. kupila sam si jednu lijepu zelenu s lišćem i sad uživam :)
Chicco 50% sniženje na cjelokupan tekstil. Ima zanimljivih ogrtača za djecu nakon kupanja za 123 kn (jeftinije nego u C&A, a mekani su i debeli).
U Arena-centru zatvorili nekoliko dječjih dućana tako da 1. kat (dio u kojem su bili dječji dućani) izgleda otužno. U H&M-u ima snižene odjeće: majčice po 30 kn, hlače 50, tregerice 70..., u C&A je vrlo malo robe sniženo, u Gapu je također sniženje do 50%, Zara 20% (dosta je već dječje odjeće probrano, ali ima je ipak više nego u Zari u CC1 istok...
Danas je bilo sve po 10, a sutra je sve po 5 kn u trgovinama Textile house-u (po sistemu second hand, ali jako je puno i nove i brendirane robe, treba naletit). Imaju nekoliko trgovina po zagrebu.
Kakvo je stanje u Grazu glede snizenja?
mana ima sniženje do 40%
http://www.facebook.com/Manamoda/photos_stream
zadnji put kad je u ZG bila ta akcija sve po 10/5 kuna to je bila takvo odvratno krplje tamo da ja s tim ni pod nebi obrisala...
mislim da to ni beskućnici nebi nosili
to je bila roba valjda iz 60tih koju je netko našao u kontenjeru, nakon što je godinama stajalo u vlažnom podrumu punom miševa,oprao na 60 (sve je bilo stisnuto,scufano i zgužvano) i stavio na prodaju...puno rupa (vunene stvari) isam sam čekala da moljac izleti... eto, takav sam ja dojam imala a inače nisam gadljiva....stvarno
užas.... ja i ostali kupci smo se samo pogledali i izašli van....užas
govorim za ovaj u dubravi
inače,kad nisu te akcije, da se naći ok stvari al treba prekopavati i šunjati,
kad su te akcije, maknu sve dobro
i da, bila danas u 2 kik-a...u jednom našla čarape po 4 kune, odlične, papiri za zamazanje po 1 i 4 kune, kutije spiderman i jurić po 8,17 i 23kn (ima i za curice neke roze,nisam gledala s kojim likom)
u drugom kik-u samo božićni ukrasi i one tanke tajice na snjiženju