Citiraj:
anddu prvotno napisa
Inesz, cime:heart:
cima mi je trudna!!! da, da i to već dobro trudna... eto sad ne došlo ono vrijeme kada mpo-ovke nekako shvate da su trudne i da ne sanjaju, da su trudne i da se ta sreća ne događa nekome drugome.
svim curama ~~~~~ za mirne trudnoće,
a
tužnicama :love2: i ~~~~~ za to da i one brzo imaju mirne trudnoće
Citiraj:
amyx prvotno napisa
Neće te proći zabrinutost...barem mene nije :) Sad brineš oko bete, onda brineš oko srčeka, onda živiš od UZ do UZ jel sve ok, onda čekaš prve pokrete bebe, onda se brineš ako se neko vrijeme ne pomakne, onda se počneš brinuti oko poroa i tako do kraja. Ja sam sad 35 tt i trenutno sam na zadnjoj fazi brige - porod
cure, sve će biti u redu :-) smanjite brige, jer brige nam ne pomažu na putu do sretnog ishoda. (uh, baš je lako sada to napisati) ali zbilja...
trudnice-uživajte!
jer kad se rodi napokom ta malena, slatka, najslađa beba (ili bebe).... eh, onda počinju brige...
kad je beba malena, sasvim malena, dok spava, buljiš u nju i brineš-je li diše, je li joj hladno, je li joj toplo...
...onda, sto put provjeravaš je li pelena prljava...
...pa se brineš je li bebe dovoljno jela i nudiš joj cicu za svaki slučaj...
...onda se brineš je li se dobro razvija, je li dovoljno beba teška i visoka, je li već vrijeme da puže, brinemo je li se beba na vrijeme posjela, prohodala, onda je li vrijeme da progovori prve riječi...
i onda se stalno brinemo.
smanjimo brige, povećajmo uživanje (kako god znamo i umijemo) u sreći roditeljstva !
:heart: