Ja imam h&m grudnjak i majicu za trcanje i obozavam ih!
Ja se spremam na sasina dva minija :lool:
Benchmark mi se ne da.
Pobogu, kako nakon benchmarka mozes ista vjezbati?
Koji ti je score? Mozda sam fulala...
Printable View
Ja imam h&m grudnjak i majicu za trcanje i obozavam ih!
Ja se spremam na sasina dva minija :lool:
Benchmark mi se ne da.
Pobogu, kako nakon benchmarka mozes ista vjezbati?
Koji ti je score? Mozda sam fulala...
Dobila sam od sestre za rodjendan (unaprijed :mrgreen:) top s grudnjakom iz h&m-a. Ledja su skoro skroz otvorena, top je crni a grudnjak ispod sivi sa neonski rozim naramenicama :zaljubljen:
dva njihova grudnjaka imam 2 god i stvarno su ko novi jos.
Super su minici, odoh pod zasluzeni tus nakon 10 min vjezbanja :D
N bolje ista nego nista. I jutros sam onaj lagani KB.
Mb, odlicno zvuci taj top!
meni treba oko 22 minute, ali premalo mi je to, pa nešto dodam. prošli mjesec sam lifted butt kbell, a sad ta dva minica.
onda odoh u Lidl, to ima u mom selu, a Decathlon mi na kraj grada
u HM ću isto prvo prilikom
ni ja nemam cice (više), al to što imam, trebam nekam spremit :mrgreen:
Znas da si luda :heart:
rahela, nemas sad u lidlu
to su posebne akcije
I evo nas na cicama :mrgreen:
ja cu svoje odsutiti.
nego, upravo sam se ubila u veceri. Da bude malo o hrani. :mrgreen:
A sas malo i o temi: dakle 3R4T:
40 swings 16kg
20 T-push ups with hip drop
40 side lunge jumps
40 snatch 12kg
20 wall shoulder tap
40 jump lunges
Zhang, svidja mi se skoro sve! :lool:
Ja bih zamijenila ove wall i snatch. Umjesto snatch mogu clean and press?
A wall da preskocim :mrgreen:
A cice, bah. Jedva se vide.
Al zato betty :heart: :lool:
Bez utega.
ma to ti je ono kad si u T pa samo bok spustis i dignes, to zuzka cesto ima.
Betty je moja.
Side plank lift?
Vidim svi me po sisama poznaju :lool: btw, meni je taj grudnjak iz lidla prelabav, mozda sam trebala manji br uzet, ovo mi nicemu ne koristi
Ja sam poslije posla otisla do lidla po bademe i usput kupila onih coksi od 81%
I onda sam dosla doma i nisam ni nacela nego sam isla raditi bench. Htjela sam odustat na pola prve runde :mrgreen: al sam stisla zube i stenjala i stenjala :lool: i zavrsila ga za 29'26"
Prosli score mi je bio 39'40"
I sad mi je tako zlo da se ni tom jadnom cokoladom ne mogu pocastit
Al mislim da ce me proci muka prije nego idem spavat :mrgreen:
Hmmmm betty kad se ove bez cica ptuku, jel onda mi cicate mozemo na fontanu s tobom :lool:
Betty, bravo za bench!!!
Odlican napredak!!!
zbog fontane i imam sise! :lool:
Anci ♡ i ja se toga sjecam
E betty, da je do fontane i ja bih imala sise :lool:
Znaci samo betty i spajka imaju sise, ostale vjezbacice samo misice :lol:
A gle, kad sam pocela vjezbati kupovala sam grudnjake samo triumphu ili takvim ducanima. Tako da sam i ja puno sisa izgubila (dva broja manje). Al mi je drago jer je ovako jeftinije
Danas HIIT warrior i neki stretch.
Taj stretch je sve neki karate mambo džambo, fora, dok polovim sve te kate, a HIIT je koma.
Kao les mills je neki hopa cupa cardio, kad ono utezi, clean press, burpiji, jumping lounges... Aaaa.
Jedva tipkam.
Jedan moj (uskoro bivsi) kolega je instruktor tog les millsa.
To isto ima neki skidajuci program ili?
Meni je tako drago da sam danas zavrsila prokletinju i da sam mirna mjesec dana. I drago mi je da mi je vrijeme palo ispod 30'
Je. Les mills combat. Bila sam si ful opasna pa sam odmah krenula sa najtezim rasporedom.
Neobično mi je skroz. Sve kroz te borilacke vjestine... treba de tome priviknuti.
:lol:
Uostalom, što će vam cice osim za dojenje, a za to ionako nije bitna veličina :mrgreen:
Večeras sam 5,5 km, vani je divno, lagana kišica, toplo i zemlja miriše :zaljubljen: A meni je tako teško, i jedva dižem noge od poda, i puls mi je previsok s obzirom na lagani tempo, skoči sa 140 na 170, pa opet padne (ne znam je li do baterije ili stvarno imam neujednačen ritam) i tako...
Mali mi je večeras prespavao noć u komadu, drugi put otkad se rodio, a ja od tri nadalje bila budna očekujući da se svaki čas probudi i čudeći se što spava :roll:
Ginger, za trčanje je dobro da su broj veće da ne udaraš prstima o rub kod doskoka (palci, a i drugi prsti začas pocrne).
Cubana, čekam da počneš trčati, kladim se da će to biti brzo :-)
Pitanje, napravila bih na poslu pokoji čučanj, pistol, one leg dead lift i sl. (u rijetkim trenucima kad sam sama) pa me zanima može li to štetiti ako radim u cipelama na petu (nije visoka, 5 cm npr.)?
lude ste :mrgreen:
mb :heart: ti si divna i jos jednom kapa dolje za trcanje, ulijevas mi nadu, i ti i magriz, da cu jednom i ja protrcat
i ja jos imam cice i nikom ih ne dam
sa D na C kosaricu sam spala, nadam se da nece dalje, pasu mi s guzicom :mrgreen:
les mills - ja sam vec mjesecima tu na combatu
ja, naravno, nisam krenula s najtezim, vec kako se spada, po redu : ocd:
meni to pase i ima stvarno svega, od cardia, kickova (po dvjesto+ komada neprekidno), do utega, snage, burpeeja, sklekova, lounges...
program je dobar, ja stvarno primijetim pomake na tijelu, posebno prcastom dupetu
samo da pravilnije jedem bilo bi savrseno
ali i to sad ide sve bolje
samo mi je ponekad 60 min previse, kad cesto radim do 18, pa tek rucam, pa s djecom, pa, pa, pa...
zato cu vjj uskoro na nesto krace, mozda p90x3, to je isto dosta raznoliko a to volim
tenisice, imam neke pumice
pise fitness trainers, meni su za moje potrebe skroz dobre
Betty bravo za bench :klap:
Summer :kiss:
Moje su pale sa c na b kosarice al jos su tu pa se nesmin zalit :mrgreen:
Super za kavicu :heart:
Jutros:
40 swings 16kg
20 T-push ups with hip drop
40 side lunge jumps
10/10 clean and press
20 pike press
10/10 plank row
Promijenila sam zadnju vjezbu u ovo, em ne skacem u rano jutro :D em sam si mislila da bi danci bila zadovoljna jer sam kombinirala pull i press! Valjda.
i danči, jesi zadovoljna? :mrgreen:
meni se jutros nije dalo dići, a kad sam se konačno digla su me bedra toliko bolila od jučerašnjeg bencha da mi je drago dan nisam ništa
možda popodne
Bravo! Dosta ljudi od kojih sam cula da nikad nece trcati je krenulo s trcanjem... ja stvarno mislim da vrijedi ona ''nikad ne reci nikad''.
Ja prijavljujem dva trcanja u proslom tjednu (4 km, pejs 6,16).
Na zadnjem trcanju su me bolila ledja, ali samo dok sam trcala...dan iza me skroz ustaklo. Mislim da mi je bilo hladno, jos cekam toplije dane :)
Danči je jako jako zadovoljna sa Anči!!!!!! :klap:
Ali moram odmah nadodat da je Danči i jako jako nezadovoljna sa Danči.... danas sam se udarila iz refleksa, pokreta na koji ne računaš, i boli me lakat i sve si molim i mantram da prođe, čak sam svečano obećala da neću više radit TGU sa 16kg ako lakat nije slomljen :cry: Sad je još topli tako da izgleda ok, ali i zadnji put kad sam slomila lakat je sve izgledalo ok prvih nekoliko sati. Samo da paničarim bez veze, samo da paničarim bez veze :fige::fige:
I nadam da prođe ovako i da mm ne čuje za ovo i ne vidi slučajno ovaj post jer bi bilo :oklagija: a girje bi mogle završit na burzi...
danči, udarila si se girjom? po laktu?
držim fige da nije ništa!
:fige::fige::fige::fige::fige: za lakat
a ako i girje zavrse na burzi, pa vidi koliko nas je jos cemo se tuci koja ce ih kupiti, a onda sljedi ona ljudi smo dogovorit cemo se.
Da, sa 16-icom sam se udarila, zakucala mi je lakat u pod jer sam refleksno stavila ruku di nisam smjela :cry: ono mozak viče neeeeeee ali ruka je već bila tamo :cry:
Fala ti Spajki, baš sam se nadala jedno od tvojih postova da me malo nasmije :-*