ja sad yogillian
ona mi je stvarno najbolja za leđa, iako mi je dosta dosadila
Printable View
ja sad yogillian
ona mi je stvarno najbolja za leđa, iako mi je dosta dosadila
Meni se Yogillian stvarno svidja jer se mogu stalno popravljati i ispravljati polozaje.
sve mi se ovog tjedna urotilo protiv vježbanja, a najviše nesanica pa nisam ni pokušavala.
I svejedno si pogledala onaj link?????
Storma! Bič!
danas preskočila :P
nisam stvarno dugo imala dan pauze. ovo nisam planirala, sve sam priredila za vježbu, ali me iznenadio jedan ugodan posjet :)
vježbat ću sutra
sad je tako kasno da nema šanse da se ujutro ustanem prije posla :D
ja sam odradila s utezima, bas gustala
ali mi je falilo cardia pa sam napicila mjuzu i sluse i izdivljala se posteno plesuci :rock:
ono kad pleses bas kako bi htio jer nema svjedoka :mrgreen:
i jos laksa na vagi, oh, how i love this feeling
odvjezbajte ovih dana, opet cu vas ispitivati u nedjelju:P
odoh se ispucat.
ja sam kupila usb stick za sve svoje filmiće koje imam i koju ću imati :zaljubljen:
jese to pika? :mrgreen:
vjezbaj!
LOL, danas sam na poštedi. sutra ili prekosutra svakako!
odvježbala!
nakon koliko se pređe na level2?
ako je 30DS, nakon 10 dana (3 levela x 10 dana = 30 dana)
opaa super! ja sam mislila da je svaki level 30 dana:alexis::facepalm:
ma jok, to samo za ovakve kakva sam ja bila, kojima je prvo potrebna rehabilitacija lol
ja odvježbala jučer, valjda ću uspjeti još 1x za vikend (jel se računa pohod na interliber i nošenje hrpe knjiga kao vježba?)
Ja sam odvjezbala svoje dok se rucak kuhao.
Dolje sam se javila na migreni i shvatila koliko mi je žao što sam prestala vježbati :-(. Vježbala sam svaki dan od Nove godine do ljetos ali kada su počele velike vrućine ja prestala i nikako se vratiti.
Sada mi se jednostavno neopisivo teško natjerati pa iščitavam vaše postove ne bi li me uhvatila ljubomora pa da se opet odlučim :lol:
Inače, vježbala sam kod kuće Windsor pilates s elastičnom trakom u kombinaciji s latino fitnesom Renate Sopek - bilo mi je fenomenalno i za 6 mjeseci sam se baš lijepo utegla, no sada sam izašla iz kondicije i to me još više demotivira...
Ništa, idem vas dalje čitati... :-)
Ja doma vjezbala malo joge jucer i danas ujutro dok se mali jos nije probudio :) danas malo vise nego jucer.
Jel vježba ko s hula-hopom? Meni palo na pamet da bi to moglo biti super, a vidila sam ga u intersportu dosta jeftinog.
jel netko od vas oderao podlaktice dok je vježbao sklekove gdje si naslonjen na podlaktice u Yogillianu ?
ja jesam, a vidim da to nitko ne spominje :?:
ja sam ljetos znala vrtiti. mislim da je super za struk.
moja djeca to imaju i starija curka super i stvarno dugo može vrtjeti pa sam se i ja prisjetila. moja vrti hulahop i čita knjigu :lol:
znam neke cure koje vrte u stanu, na tepihu :D da ne trešti susjedu po glavi. staviš seriju i opleti.
Yogillian? MIsliš na L1 zadnji krug? Mislim da nesto radis krivo ako je o toj vjezbi rijec, jer nije toliki pritisak na podlakticama da ih oderes.
danas mi se neda. napala me neka velika glad i sad sam presita. nutela uključena. mislim da i danas preskačem, sutra ću dvaput :D
tc, tc, tc
odradjen i cardio
i to sam bila bas puna energije, mogla sam jos jedan, bar mi je takav osjecaj bio :mrgreen:
vjerojatno cu jos malo plesat pred spavanje
meni u pon "stigla tetka" pa mi se nije dalo ici (bas me rasturo stomak), u sri mi nije imao tko cuvat malu da odem i natjerala sam se maloprije iako me i glava boluckala....za divno cudo prestala me bolit dok sam vjezbala i sad mi je bas drago da sam otisla!
povratak na posao me izdeprimiro,ne pase mi odjednom sjedat i buljit u komp po 8-9h, jos se cijela iskrivim sjedeci tako da bi jos trebala i pojacat vjezbanje a ne preskakat treninge.....
Malo sam listala temu i ništa vas ne kužim :škartoc: ali imam pitanje. Šta preporučate kao obuću za pilates, a šta za zumbu?
Pilates vježbam bosa i često mi noge klize. Vidim da neke žene nose one crne starinske ritmika šlape. Ja bih nešto tako, ali modernije. Gdje se to može kupiti?
Zumbu vježbam u tenisicama, ali bez er kušina. Boli me u dnu kičme. Pretpostavljam zbog neprilagođene obuće. Ima li netko iskustvo s tim? Hoće li proći s vremenom ili da uložim u nove air cushion tenisice?
ja ti imam ove i prezadovoljna sam....http://blue-gym.com/shop/index.php?cPath=42_32
ok,nisu ni ove oku preugodne ali su zato jako udobne i doslovno te ukopaju na mjestu!
evo, MM je reko da nisam vise onako "mekana" :lol:
Anci, nemos imat sve :P