Jooooj mene živo zanima šta će mi sutra reć.....
Printable View
Jooooj mene živo zanima šta će mi sutra reć.....
Strašna, želim ti jednu dobru stimulaciju sa super reakcijom i smotuljkom u konačnoj realizaciji. Već je vrijeme! Držim ti :fige: i javi nam novosti!
Jaaaaaaaaooooo hvala ti draga! To su mi najljepše želje!
Javim novosti!!!
Tek sad sam skužila da si i ti bila u 7.mjesecu. Možda smo se srele ;-)
Apstinecija prije inseminacije je 7dana? Što to nije previše?
nije spominjao vrstu postupka samo preporucio da sada pokusamo tako, cak nas je i htio vratiti doma pa da se vratimo kroz 3 dana na sgram bas da vidimo bi li bio bolji rezultat s tj dana apstinencije. ja sam samo glasnik, i mi smo do sada apstinirali 2-5 dana max, jedva hi hi
Čakaj čekaj...a ako je spermiogram ok, onda isto tolika apstinencija? Pa kad smo mi radili spermiogram s tolikom apstinencijom (jer smo bili zeleni i nismo znali, a potrefila se gđa vještica), onda smo i dobili poštenu dijagnozu...asthenoteratozoospermia. A s apstinencijom 2-5 dana savršeno. Kaj se oni zezaju?!
geceta, muma mislim da je to savjet dr.p. za specifican slucaj - i mm je predlozio za kontrolu apstinenciju 7 dana, jer je nakon 4 dana sgram bio blaga katastrofa. al mislim da to nikako ne znaci da bi svi trebali apstinirati 7 dana prije sgrama. zna se - 2-5 je idealno.
Pa trebalo bi biti tako. Pa nisu spermići postali žilaviji nego prije :lol:
marincezg hvala na podršci. Nadam se da će taj jedan biti vrijedan...samo da se ima kamo ugnijezditi - ali i na tome radim :mrgreen:
Muma, držim fige da uspije ovaj put i da budeš sretna i debela! ;)
Bubekica,da,tocno,prvo kad sam to i napisala,napisala sam kad se radi o muskom faktoru a ne da je to savjet za sve
pa ja ne znam... strah me nadati se previše, no prije koji dan mi je endokrinolog dijagnosticirao hashimoto i TSH mi je još uvijek povišen tako da čekam slijedeću kontrolu hormona 6.11. pa tek ako tada TSH bude oko 2 mogu 3 dc doći k dr. A. Nekako mi se čini da ove godine ništa za nas... :(
123beba a joooj, najgore je to čekanje i neznanje. Svejedno mislim da ćeš uspjeti još ove godine u postupak. Mislim da euthyrox brzo sredi stvari sa štitnjačom, a koliko vidim to je tebi jedini problem. Frendica mi ima situaciju ko i ti i brzo nakon terapije je zatrudnila, i to prirodno, a muž joj je imao kaos s-gram! Drž se!
Strašnaaaa novosti?
Meni je dr prepisao euthyrox jos u prvom postupku,kao malo smanjen rad pa ajd,zacas su nalazi postali idealni
Muma, draga, sretno ti sutra!!! znam da zelis na punkciju pa drzim :fige:
Ma moj TSH šeta malo gore, malo dolje, ali nikada ispod 3,95. Najveći je bio 6,99. Nakon 2 mjeseca euthyroxa od 25 mg je nalaz 4,2. Sada pijem 50 mg pa se nadam da će doći do tih famoznih 2 do idućeg pregleda. Uglavnom, ako nalaz bude ok, dok dođe M, dok dođemo gore k dr i najvjerovatnije dobijemo mjesec dana pilula, ne preostaje mi baš neka nada za ovu godinu... I to bi bilo ako sve bude po planu... No već sam se pomirila s tim pa pronalazim neke druge zanimljivosti u životu dok se ovo ne riješi...
Geceta, koliki je tebi bio tsh? Koliko dugo si bila na eurhyroxu prije postupka? Mislim da i mene ceka tak scenarij. Moj ths je 3,04. Buduci da smo inicijalno planirali ciljane s klomifenom, doktor na to nije obracao paznju, ali planiram ga sad kad odemo gore (28.9.) priupitat dal misli da je potrebna terapija prije postupka.
2.64 3 mj nakon terapije, prvi nalaz nemam :(. Dao mi je neposredno pred postupak i od onda sam na euthyroxu i kao nema potrebe nist mijenjati.
Nisam te shvatila, koliko prije posupka si pocela s euthyroxom? Zanima me zapravo dal ce mi to produziti cekanje... Taj nalaz ti je znaci od poslije prvog postupka?
Zar i ti bubi, Bože koliko vas je na euthyroxu...
mene je odmah stavio na euthyrox kad sam krenula u prvi postupak, negdje s pocetkom stimulacije. Ovaj nalaz sam radila pred treci postupak.
e geceta onda smo se konacno skuzile. mozda onda i mene tak stavi paralelno sa stimulacijom, ne svidja mi se ideja da prvo budem par mjeseci na euthyroxu. vidjet cemo :-) sad vec postajem uzbudjena.
ne bude, ne brini :) i sretnooo
Evo mene...ništa od postupka..od sutra krecem s kontracepcijom i slijedeci mjesec s uputnicom za postupak. u medjuvremenu trebam napravit kompletnu imunološku obradu......
I to je to....
Nisam previše razočarana...bolje i tako nego "mlatit praznu slamu".....ako se vec vidjelo da neide.....
hoces uspjet obavit imunolosku?? drago mi je da si i dalje pozitivna :)
mislim, kod mene je tlaka opce izvadit obicnu krv kolika imaju pravila u labosu, pa dok naprave nalaz, ma svasta. zato pitam
Ej pa nemam pojma, iskreno rečeno...Otici cu cim prije kod svog ginekologa da mi da uputnice i uputi me sta i kud.....vecinu cu morat svakako u zg....
Javim vam se sutra.....s jos detalja....
danas je bila preguzva....
i ja sam preumorna..... :)
Znaci krenule su navale?:/doista se bojim da ce nas od pocetka godine pocet odbijat i da ce se i tu stvoriti lista koliko ih se prebacuje sada na VV
Strasna,svakako javi kak napredujes
Strašna a baš sam mislila da će t staviti u postupak, ali dobro da nisi previše razočarana
gecetić nemoj nemoj...nekako su ti misli stalno zaljepljene na tu moguću listu, misli pozitivno :voodoo:
mene je isto strah liste... ionako se u ovih godinu dana nisam maknula sa mjesta, a i sama pomisao da bi još i na nekakvoj listi morala čekati mi je strašna... :-(
evo ja dočekala svog m....hehehe
u ponedjeljak smo na androloškoj obradi....ako nađemo gdje je to :lol:
:) ne bi nasli jer ste se toliko zazeljeli jedan drugog ili? ;) nije tesko pogodit gore
inace, stalno gledam tvoj potpis, citat dolje... to mi je omiljeni, ali u izvorniku, gubi se divna igra rijeci u prijevodu
sretno vam!!
muma, javi kak je bilo i kaj je bilo
hehehe,pa nismo se vidjeli 3 i pol mj...uh....bilo je :rock:
a sada malo apstinencije...:mrgreen:
taj citat sam davno vidjela izrezbaren na školskoj klupi i od tada je ostao izrezbaren u mojoj glavi....malo me panika lagano hvata....odmarala sam preko ljeta nisam ni mislila ni na cikluse ni na ništa vezano uz Mpo....čak me ponekada pekla savjest zašto sam zaboravila na to,ali mislim da mi je to i trebalo...da napunim baterije!
eto moja sezona opet kreće,pa ćemo vidjeti da li će biti rezultata....
ma samo da mi se bar oplode js....to mi je najveći problem.....:-(
totalno te kuzim :) ja sam se uhvatila sinoc prije spavanja da nisam znala koliko mi ih je do sad vraceno, sto smo za koji postupak imali, bas sam se izbacila i svida mi se tako :)
oplodit ce se, samo pozitiva:fige: