umirem...:-)
Printable View
umirem...:-)
mare, ne kvari mi tetudoktor nagovarajući je na raniji piš piš po testiću.
:-)
strpit ćemo se još koji dan i onda skakukati.
:-)
aaaaaaaaaa, pa ko bi čekao 14 dana:-) (samo brucoši:-))
ja opet napravila lh trakicu.. tamnija je nego jučer.. i kupila sam testove sad još samo da skupim hrabrosti.
tikica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
joj hvala ti Mare41.. baš sam se rastužila zbog gecete i odmah sam potonula , i onda rekoh idem napraviti trakicu tu je pri ruci.. i stvarno ako ništa drugo probudi mi nadu..
znam da nije vjerodostojna..
tikica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kod mene su lh trakice neg
tikica, jel tamnija od kontrolne?
je puuuuno tamnija, kontrolna je roza a ova tamno ljubičasta.
pirice i ti si probala? a koji je tebi dan?
ja od 8dpt pišam po njima i svaki dan je sve tamnija... ne bi li trebala biti svijetlija kako Brevactid izlazi..?
Ma Tikice...ja mislim da je to TO !!! taj je i meni bilo identično...;-)
ajde pišni i taj hcg testić pa da možemo mirno skakati:)
Pirice, nadam se da su tvoje mrvice malo sporije pa da još stignu sve nadoknaditi i razveseliti te sa jednom lijepom ß~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Geceta draga, žao mi je...glavu gore i hrabro naprijed.
A ja izgleda i ovaj mjesec prekidam sa pokušajem sekundarnog postupka...luuuudaaaa sam više od svega:( i ne znam kaj se sad zbrčkalo kod mene, uvijek je sve do sada bilo OK.rekla mi je dr da je to sve normalno i da se niš ne brinem...eh, lako njoj to reć...uf, uf...
curke, ljubim vas sve...
tikice, cure su sve rekle, čekamo test!!!!!!!!!
Bab:heart:
Bab:love2:
kod mene se o mrvici radilo tako da i nema nekih nada, a i pomirila sam se s tim da je mpo put za mene završen
pirice draga moja, zašto završen..nemoj tako.. znam da je teško.
drage moje evo kad dođem doma pišnem jedan test pa kad puklo da puklo! kupila sam onaj neki svemirski..clearblue
Tikicaaaaaaaaaa wheeeeeeeeeeeeeeeeeee piš popiš jednu debelu uz kontrolnu, i da budu dve!!!!
Danas smo vadili betu na 14dpt......brojček je 344, lijepo se dupla pa se veselimo 19.6. na ultr. ......:zaljubljen::zaljubljen:jednom ili dva srčeka!!!!!
Curke, danas mi je 10dpt i vec dvije noci se u toku noci bas preznojim (imam osjecaj da se probudim mokra kao da sam se kupala), pa ne znam da li da se plasim tog "simptoma" ili ne, ima li tko iskustva s tim i kakvog?
Betu radim 14.6...ako (daj Boze) ne dobijem za vikend. Naravno da necu jer se tjeram misliti samo pozitivno i ne dati mjesta negativnim osjecanjima i strahovima, mada-sad su tu svi PMS simptomi, osim ovog preznojavanja?!
Ja sa prvom prirodnom trudnoćom sam se budila vruća i znojna, temp. mi je bila oko 37 nekad i malo viša i to tjrdan dana prije očekivane M, a sad nakon IVF nakon dva tjedna opet isti simptomi.
pirice ja se potajno nadam da će ipak uspjeti. Meni je test 13 dnt pokazao jedva vidljivu crticu
tikice ti si naša nova trudnica i pišni taj test pa da skačemo:-)
Znaci, mogao bi biti dobar znak? :) iz tvog posta u Bozije usi! Meni je T vec par dana 36,9C, jel i to (dobar) znak?
vece drage moje...
vidim ja da se svakim danom javljaju nove trudnice...Tikica ce nam sigurno biti jedna od njih...Meni prvi dan od transfera, da pricam o siptomima nema smisla, jer ionak nista ne govore...:lol:
Uglavnom sve me zivo boli, i stalno se mrdam po stanu, cistuckam ovo, pa malo ono, itd...dok se bebicene jave i ne kazu, lezi tamo covjece :lol:
Pozitiva i dalje udara, i danas su nam bas biolozi javili da su mogli smrznuti umjesto jednog dva embrija :-D:-D
Woooohoooooo, sada imam 6 smrzlica, i dvije mrvice koje nas cekaju ako ni ovaj puta ne uspije... Ma sto ja to govorim, ja sam sebi rekla ovaj put sam trudnica i to je to :lol:
Ljubim vas sve
Drage moje help..
Bila sam na uzv, vidi se gestacijska (15mm) i žumanjčana vrećica, ali se ne vidi plod, dr. kaže da se možda još nije "spustio"..
Danas je 6 + 4 ...
Moram čekati do ponedjeljka, izludit ću.. :-(
curke, evo i mene, zapela malo na poslu danas...
danas 11dnt, popodne ponovo blijedi plusić - ali ovaj put sam išla raditi Primastick jer sam o ovim plavim testićima popout Clearblue čitala neke loše informacije...
tikice, jel pao više taj testić kod tebe draga?
Bubimitka81, nadam se da će biti sve ok ~~~~~~
Tikica, daj javi vise. bum se prije porodila
bubimitka da sve bude ok. :fige:
tikice,čekamo...:cekam:
bubi imaš pp, a ti tikice samo nas drži u neizvesnosti....cccc
Tikica sigurno ima plusic pa se veseli i ne stigne javiti od srece:)
Tikical, daj se javi, brinemo se svi kao sto vidis.
TIKICE...nadam se da se veselite i grlite i ljubite....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ma Tikica je trudna :-)
jao kako ste drage.. imam plus +
ali ne radujem se još , jako se bojim..
napravila sam onaj skupi clearblue test koji pokazuje i jedne trudnoće
od začeća 1-2 tjedna piše, a trudnoće 3-4 tjedna.
Ja to shvaćam kao jednu stepenicu prijeđenu od sto.. beta u utorak je druga..
o BOŽE al stvarno ovo je nevjerojatno da se može biti trudan bez i jednog najmanjeg simptoma...