i ja sam kupila hrpu tih papira za omotanje Disney za slijedeći Božić :) po 1 kn
Printable View
i ja sam kupila hrpu tih papira za omotanje Disney za slijedeći Božić :) po 1 kn
Bila danas u tom dućanu u ulici Franje Račkog 11 i imam priču i za rubriku "vjerovali ili ne". Dok sam kao nešto probavala, skinula sam kaput i vestu. Kada sam se okrenula od ogledala, nema mi veste...netko je dograbio i kupio za 5 kn...prijateljica me tješi, da je sreća da nisam probavala hlače, jer bi valjda izašla van i bez njih. Eto ti šoping na rasprodaji.
isuse užas :lol: al zasuzila sam od smijeha zamišljajući scenu...ajme....nadam se da nije bila predraga vesta:love2:
dobra vesta bako :lol:
Kod nas u Iani popust od 30% na bodije i pidžame. Mi kupili 6 flanelskih bodija - sjajni su. I pidžamicu za 75 kn/kom, isto lijepe i tople. Malo su šminkerske, ali hajde, dok nanamo nas nitko ne vidi :mrgreen:
Ja sam jučer malo lutala , ali ono što mi se sviđa nije na sniženju.
Znam da nije topic ali moram malo prokomentirati H&M i Zaru ( najveći dječji brojevi za dečke ).
H&M , sve je toliko šareno i kričavo ( narančasto i zeleno ) - da sam skoro dobila napad migrene gledajući u jedne narančaste tenisice , nemam pojma tko to kupuje jer ne vidim baš da se to nosi po ulici.
U Zari mi je puno bolji izbor , ali novi modeli trenerki za dečke su im toliko uski da izgledaju skoro ko tajice.
Gdje na sniženju ima jakni za curu vel 8-9, da je debela i topla? I pomalo šminkerija?
Sve na što sam naišla su ili neke nepropusne vjetrovke ili neke ultra tanašne?
Koji dučan u Zg i cijena cca?
Hvala :)
Kod H&M-a je to oduvijek tako. Sjećam se kad sam davno u H&M-u u Grazu tražila bodije za bebu, a svi bodiji su bili s mrtvačkim glavama "ukrašeni"
Nađe se i zgodnih stvari, ali uvijek bude nekakvih nenosivih ekstrema. Ove godine su to neonski žute i roze stvari. Ima ih čak i na muškom odjelu. Gledam baš danas košulje i hlače i boje su kričavo narančaste, crvene i rajngla plave, onak ko radno odijelo. Kad sam mužu to pokazala rekao mi je da mu je dosta radnih odijela na poslu pa kud sad još i u slobodno vrijeme :lol:
Zara ima premale brojeve za naše standarde. Definitivno preuske pa i prekratke. I jako loša sniženja za sada. Možda idući tjedan još malo spuste jer ovo sada je koma.
Nama su Zarine hlače taman. Ali moje cure vole usko. :mrgreen:
Kod H&M-a me smeta što već kod 152 čini mi se, više nema gumice u struku.
A što se tiče robe za dečke, zbilja je prešareno i preprugasto.:roll:
ta u intersportu je za velike ili za djecu?
koja marka?
za djecu, ona njihova marka etirel
ovakva čini mi se http://static.savvymom.ca/uploads/girljacket.jpg
hvala ti, baš je lijepa, ja sam neki dan bila u intersportu, ali je nisam vidjela
dobro, ja sam gledala samo na skijaškim jaknama, ona je vjerovatno negdje drugdje
Još danas ima u Intersportu u West gateu dodatnih -15% na sve od 18- 21h povodom late night shoppinga
http://westgate-shopping.com/cr/857/
http://www.carters.com/null/Puffer-J...pd.html?start=
ovakve debele zimske jakne su u cartersu 149 kuna
Pitao je netko za veći popust u S.Oliveru.
Sad je do 60%.
Ali sve što bih si ja kupila je sniženo samo 20% :gaah:
Jedino ako su od danas pojačali sniženja.
Da, od danas.
Onda super, ići ću vidjeti
Cure, hvala na preporukama.
Pogledala sam Carters&Oškoš i u 3 dučana nisam našla niš odgovarajuće od jakni- dosta je probrano i veličine su ili do 5-6 godina (ima fenomenalnih jakni po 175 kuna) ili 13-14 godina.
Ali sam za mlađu našla duopak tajice Carters po 76 i 80 kuna.
Na koncu smo sasvim slučajno kupili ultradebelu, pufastu i "kobasičastu" crnu jaknu do ispod riti s krznom na kapuljači u Takko dučanu, snižena s 300 na 149 kuna, cura prezadovoljna, a i ja.
Inače nisam baš često kod njih, ali imaju odličnih traperica po 49 kuna, Bambi majica isto po 49, jednobojne majice i dolčevite po 19 kuna...ima i brojeva i boja.
U Garden mallu. Danas.
zmajica, gdje si vidjela te jakne za 13-14 godina?
u kojim dućanima?
U Cartersu koji drži i Osh Kosh B*Gosh.
Od Cartersa su ove manje, a od Oskosha su velike.
ja bila u oshkoshu u citi centar east
i rekli da im je najveći broj 12, a to je za visinu 140 cm
da oni nemaju veće brojeve od 12
Valjda su te velike bile u Gardenu, sad si me tak smotala da me je uhvatila amnezija!
Idem sutra-preksutra opet do Gardena, pa ću dobro pogledati koju veličinu imaju, pa javim.