I ja sam kod Lucija i za sve sam dobila racun, i sve je bilo po cjeniku... Osim prvog pregleda, koji sam ocekivala 900kn, ali je bio 500... Nikakve posebne varijacije na temu cijena, ni nista...
Printable View
I ja sam kod Lucija i za sve sam dobila racun, i sve je bilo po cjeniku... Osim prvog pregleda, koji sam ocekivala 900kn, ali je bio 500... Nikakve posebne varijacije na temu cijena, ni nista...
On uglavnom napise bar kod mene na racun pregled.... I to je to, a sas jel to 900, 500, ili 300 to valjda procjeni po utrosenom vremenu ili tako nesto.... Ja mislila da pitas zbog nekog poreza;) pa reko ako nesto znas da se i ja ogrebem!
E da i skuzila sam da ako zelis kod njega biti duze i planirate skupa da su cjene nize, a ako velis eto ja dosla na konzultacije pa cu se onda odluciti onda naplati po cjeniku....mozda grjesm, ali mi se cini kao popust za vjernost ;)
Hej, ma cekam... polako...
Iduci tj kontrola stitnjace. Onda duphici i s mengom dogovor za fet. Valjda :)
Kako ti? :)
Ja sam uvijek dobila racun od Lucija, i za konz i za uzv i za postupak.
I da,naplatio mi je sve po cjeniki,samo je konz naplatio 500.
A vise mi ne naplacuje uzv izmedu postupaka. Valjda bude i dalje tako
Vrci,a ja moram neke nalaze krvi izvadit pa krećem u novi postupak!
Samo da javim novosti. Danas sam sečula s dr Lučijem i idem k njemu 16oga! Naša mala Lučingerica treba pojačanje! Javim kako prođe!
Bravo darkice, drzim fige!
Pošto si razmišljamo da odemo privatno na ivf interesira me da li su ove cijene kod dr. L s lijekovima ili bez?
Bez.
Mima to su cjene bez ljekova, međutim nitko ti ne može reci kolliko ljekovi kostaju, s obzirom da je individualno, i skoro svi dobiju drugaciju terapiju, nasi ljekovi su cca. Kostali 6000 kn ako sam se sada dobro sracunala
J&D ajme tako puno su vas dosli ljekovi? Mi smo jucer u autu racunali i dosli su nas cca 3000... Samo sto smo mi imali i masu benzina :( tako da smo na istom ja i ti...
Zavisi koji lijekovi i koliko...mene su uprvom postupku došli puno više nego u trećem...ali u prvom sam imala sprej S i sve same Gonale...naravno,štopericu i nakon transfera opet Brevactid...u zadnjem sam imala par Gonala i klomiće...Tako da ovisi koliko ti lijekova treba i koji su to lijekovi...
A benzina će uvijek biti ako nemaš MPO kliniku blizu...Mi u ZG kod dr L...a živimo u Rijeci...ja idem busom, osim na punkciju i transfer (tada ide i mm i idemo autom)
Ja ne bi imala benzin jer živim blizu:-))
Hvala Vam na odgovoru, znači za punu stimulaciju mogu računati 15000kn, ako ispadne manje super.
darkica ja sam iz Istre i isto kod L-a, kupila sam vinjetu za slo pa sam tako usparala na cestarinama, a bus tamo i nazad me dodje skoro isto kao benzin... A satnica mi nikada nije odgovarala... Ah... Ali ok, bar sam s autom bila komotnija malo, a i usparala sam nase skupe cestarine... Isto sam imala s-sprej i gonale, sa bervacidom (stoperica i tri boostera) plus jedan decaptyl sada nakon transfera...
Uh vi ste dobre, ja sam dobila sad cu lagati ali, cca. 35 gonala i 18 decapeptyla, stopericu, 3 boostera i opet decapeptyl!
Meni je max. bilo 16 ili 18 Gonala...ne sjećam se točno:-/
I kod mene dosta lijekova; 24 gonala, sprej, štoperica, 3 boostera, decapeptyl......ali u usporedbi s prošlim postupkom (Mb) 36 gonala, cca 25 decapeptyla ovo je još dobro
Uz vrhunske dr. Dmitrović i dr. Baumana Betaplusu se pridružuje i dr. Radončić:
link
Lijepo! Čestitke!
Moe, baš si me razveselila, tamo nam je lijepo i ugodno,a velika je stavka parking, ovo oko Ilice je koma za parkirat se
Nisam bila konkretno u Viliju, ali sve klinike MPO (i državne i privatne) imaju cirkus s parkingom i prometom, zar ne? Onda nek ostaneš malo duže ističe parking jer je npr 2. zona.. Samo se stvara nepotrebna nervoza.
Osim Betaplusa gdje se parkiraš pred vratima. Proglasite me gotovankom i razmaženom, al eto - meni je to važno. Naročito nakon punkcije i transfera.
A meni je k tome i najbliža MPO klinika tako da - mogu i pješke :)
I dobro si napisala - tamo je baš lijepo i ugodno :) Sad mi pomalo i nedostaju između pregleda :lol:
Potpisujem Moe od slova do slova i usput čestitam na "pojačanju"....
Jel to znači da više ne radi u Viliju? Uf..meni je ovo ful predaleko. Kad je bio u Ilici mogla sam sama na folikulometrije, ovako ne mogu...nisam vozač
trudy, radi normalno ambulante u viliju, ali samo zasad mpo u Betaplus (meni se čini da ima možda 5-10 min hoda od avenue mall, nek me neko ispravi
mare nije bas 5-10 min hoda, ali bus koji vozi za goricu (268 - gl. kolodvor) staje jako blizu klinike, prolazim njime tamo svako jutro.
trudy, najnormalnije dr R radi u Viliju i sve preglede i folikulometrije obavlja u Viliju. u beti plus se rade punkcije i transferi.
Cure, ja živim na istoku, a radim na sjeveru grada.
Da probam ići tamo trebao bi mi slobodan dan :-(
a niš ako još uvijek radi u Viliju dobro, ako ne, ne znam...
EDIT: sad sam vidjela poruku od tete - super, to mi već bolje paše
cure, sve koje putujete iz drugih gradova u Zagreb za MPO-skidam kapu! I mi smo se naputovali pa znam kako je...
I od mene sve pohvale cijelom Betaplus timu.......kad dođem tamo osječam se prekitički kao "doma".
Nismo tamo bili na postupku jer nam se desilo čudo koje nitko nije očekivao i ostala sam prirodno trudna u išćekivanju prvog IVF-a.
Ostala sam tamo voditi trudnoću kod dr. Baumana i više sam nego zadovoljna.
Mi isto putujemo sa skroz drugog dijela grada-živimo na zapadu ali to mi nikad nije bila otegotna okolnost....radi dobrog doktora i vrhunske usluge
putovala bih gdje god treba jer mislim da je povjerenje u doktora i dobar odnos između doktora i pacijenta temelj svega!
bok svima! mene zanima imam li pravo na recepte za ljekove ako idem privatno u postupak?
ovo će nam biti prvi postupak nakon 4g pauze
Nazalost nemas barbi! Koliko ja znam jedino utrogestan se moze dobiti, ali to je ndznatna cifra!
dobro i to je nešto, a klomifen? s obzirom da mi ne treba jaka stimulacija, možda uspijemo s klomifenom i par gonala...
E sad to ti je sve upitno... Kod kojeg bi doktora isla i sta zelite postici, a i doktor! Tesko je reci jel bi to tebi bilo dosta... I godine su bitne... A cak ti je najspecificniji izbor klinika, neke imaju praksu jake stimulacije, a neki ne!
barbi, vjerujem da klomifen možeš dobiti na recept. zavisi od ginekologa do ginekologa, neki spremno prepišu lijek kojeg preporuča privatnik, a neki ginekolozi znaju zezati oko toga.
OK. Hvala cure puno! moj soc gin je inače super nisam do sad imala nikakvih problema oko bilo čega što sam tražila na preporuku privatnika... Inače zadnji put (prije 4.g.) je meni B. na SV. duhu napisao protokol za gonale ( idao termin za 4 mj za postupak) na temelju kojih sam dobila recept, i otišla privatno na postupak - taj put sam ja malo "zeznula" državu 8-)! doduše kasnije sam potrošila još hrpu Fragmina koje sam kupovala, pa sam poslala prikupljene rčn u HZZO za povrat novca, ali mi nikad nisu ništa odgovorili... morala bih baš potražiti te papire i ganjat ih malo, možda mi vrate kaj.
kaj se tiče stimulacije, u pregovoru sam s doktorom... ovisi o tijeku situacije, broju antralnih, reakcij na klomid...
Ja sam na Lučijev recept od socijalne ginićke dobila utriće i estrofem. Nisam se sjetila pitati da li mogu i klomifen, jer sam njega dobila od cura s foruma :-)
Samo sam došla tamo, bez naručivanja, rekla da trebam tablete. Ona je upisala što treba i dalje sam samo telefonski zvala za novu kutiju
Je i meni je luci rekao odmah za utrice! A za druge ljekove koje sam ja primala, nista 0 bodova .... Vrci kako vi napredujete
Nikako :lol:
Čekam FET, dogovaram se sama sa sobom kad bude to. Valjda idući mjesec