Cure.....postoji li nacin da se dodje do dr Mardesic br telefona....hvala unaprijed
Printable View
Cure.....postoji li nacin da se dodje do dr Mardesic br telefona....hvala unaprijed
00420724291087 ovo ti je broj telefona od marine i ksenije - one su ti kontakt osobe za cure sa hrvatsko srpskog govornog područja. ustvari to je broj od kllinike koje one koriste i svaki vikend je kod jedne od njih ovisno tko je dežuran. tako da će ti se uvijek netko javiti. najlakše ti je komunicirati SMS pa pitaj za dioc. Mardešića , možeš i mailom - uvijek će ti odgovoriti marina ili ksenija. teško da češ doći do njega, ali probaj.
Sretno
Drage moje...postoji li nacin da nekako dodjem do broja tel dr Mardesica...hvala puno
Miny...drzimo fige
hvala Miny..pisah dva puta....malo mi komp ludi pa nista ne vidim
draga Anavim, čestitam!!!!!
Drage cure,
također sam nova ovdje, isto pokušavam pohvatati sve...
Unaprijed se ispričavam za ponovljenim pitanjima, sve mi se već pomješalo....Mi smo bili na 2 postupka na VV i nisu uspjeli, nalazi MM su jako loši i rekl su nam da bez TESE neće ništa raditi (a za to nemaju dozvolu?!?), da čekamo do daljnjega, a s obzirom da sam ja '77. a MM '70. preporučili su nam da odemo do Praga, na IVF sa donatorom sperme, pa me intersira da li netko ima takvih iskustva....
Trenutno smo krenuli kod dr. Lučingera (prvi pregled) a on pak misli da se tu "ipak nešto" može napraviti....
Sad sam u sto muka, kojim putem????
Milivoj73; hvala na odgovoru i ujedno čestitam na Karlici :)
Financije nisu problem, problem je azoospermija kod MM i to prilično loša...svakako bih htjela da prvo iscrpim sve mogućnosti da dijete bude 100% naše iako nam donator ne predstavlja nikakav problem ili tabu temu, a s druge strane godine su tu i ne želim više gubiti vrijeme :(
nina 3009 u tom slučaju pakirajte kofere i via Prag :)
možete kao i mi probati sa svojim "materijalom"...
Anavim..cestitam od sveg srca...sve najljepse vam zelim...
Ja sutra putujem za Prag...upravo se pakujem...Interesuje me kako je vrijeme tamo...sto da spakiram...Miny please ti si sveza Prazanka...
Inace ne znam da li vi imate ovaj problem ali meni se stranica zaledila na pola 93...kada otvorim 93 stranu zadnji post koji vidim je od valiane....moram da otvorim svoj profil,pa da nadjem svoje postove ,pa kada otvorim svoj zadnji post na ovom pdf mogu da citam one ispod koji su se u medjuvremenu ispisali....nadam se da sam objsnila...bas je cudno
Anavim, čestitam!!!!!
pipi73, sretan put i navijamo!!!!!
Cure evo svježe informacije!Vi koje planirate IVF+PGD,da bi vam odobrili dva odlaska mor mpo doktorc to sve napisat u zahtjevu.Cijeli tijek postupka da bi vam oni odobrili troškove i za taj dio bez kojeg se ni sam postupak nemre obavit.Rečeno mi je da ak želim da mi to odbre moram čekat žalbeni rok i ponovit cijeli zahtjev i svu papirologiju.:evil:A za to više nemam želje a ni vremena.Pa eto sam da znate i taj podatak ak bu nekom trebao!:-)Sretno
Miny,napisala sam ti pp hvala unaprijed.pozz.!
Pozdrav ekipa:)
jel mi mozete reci koliko je smanjenje postotka sanse za trudnocu sa smrzlicima u odnosu na nesmrzlice:)) iskustveno i u praksi mislim....
naime i ja i moja lipotica zelimo u prag, jos nismo odlucili koja od ove dvije klinike ali brzo cemo odlucit....
Hvala na odgovoru
pipi, u mom potpisu je prognoza za prag, a moras ici na clear history da ti stranica ozivi, bar mislim:-), sretno!
prošli tjedan je bilo jako lijepo. sunčanoi i prilično toplo. prag je predivan kao i uvijek. samo ugodno obuću i u obilazak kada budete imali vremena. kako putujete?
emotivac, imamo na forumu dosta djece iz feta-a, kad su dobri embriji zamrznuti, uspjesno se odmrznu i onda imaju iste sanse kao svjezi
Mare 41 hvala ti...meni mozak ovih dana stalno pod rucnom :lol:
Miny hvala...Sejla ljubi tu mrvicu u stomaku...
Emocija...samo naprijed...sve ce se to resiti na najbolji nacin
Ja odoh....javnem se kada budem mogla...sve vas ljubim
pipi, sigurno trema radi, bit ce to sve ok, sretan put
pipi sretno!
Hvala Miny,:heart:
Drugi mjesec idemo kod Lučingera na postupak i ak to neupali definitivno se pakiramo!!!!
Uvijek sam htjela vidjeti Prag u zimi :)
Pipi držimo fige :mama:
nina3009, sretno u postupku sa stanicama tvog muža :-)
kad ćete u postupak? koliko ti je godina ako nije tajna? jeste već prošli koji postupak?
malo nam se prestavi ako ti nije bed...
__________________________________________________ __________
sigurna sam da su djeca rođena doniranim stanicama, svejedno doniranimženskim ili muškim stanicama, 100% djeca roditelja koji se brinu za njih, vole ih, odgajaju... to su 100% su njihova djeca, nisu ni jedan posto manje njihova djeca od one djece za čije rođenje nije bila potrebna donacija stanice. :-)
evo kontak za mail za PFC: mirna@pragueivf.cz (sve piše u mom potpisu, već sam sebi dosadna s tim:-))
draga, postupak dogovaramo preko maila, i tražimo informacije, i to je blagodat da možemo tako komunicirati.
emocija, ja sam baš nedavno slučajno naišla na članak da je čak i veći uspjeh sa smrzlićima, budući da prolaze odmrzavanje pa je to dobar znak da su kvalitetni. Naravno, to ne mora ništa značiti jer uspjeh ovisi o n faktora, ali mi je bilo drago to pročitati budući da i mi imamo još smrzlića po koje ćemo sigurno ići kroz koju godinu (eto, još ni ovu mrvicu nisam rodila a već razmišljam o braci ili seki, moj san :-))
Inesz; slažem se s tobom i uopće mi nije bitno na koji će način doći naša beba, samo da dođe...naravno da bih htjela da je 100% naša, ali to je samo detalj :)
Ovak, ovo je naša kratka povijest:
ja: ok ( za sada ), on: Azoo
1. IVF 2/12. VV, menopuri, vraćene 2ojs, 14dnt beta <0,3
2. IVF 6/12. VV, clomipheni, menopuri; nije došlo do oplodnje
Ja imam 35 a MM 42....ne baš mladi ;)
Mare41,htjela bi te pitat,pošto sam zadnji put putovala do Praga sve sa auto cestom(Zg.-Graz-Beč-Bratislava-Prag),reci mi kakav je put Beč-Znojmo-Jilhava-Prag,koliko je auto puta,a koliko obične ceste(koliko je duga) i kakva je.Da li je kraća i da li se uštedi na vremenu
Lp.
lego, detaljnije od ovog ne znam:-): http://www.prag-putopis.com/kojiprav...lavapragclanak
Preduhitriću Mare:-)! Evo link na kojem je ona to dobro objasnila.
http://www.prag-putopis.com/en/kojip...lavapragclanak
Hvala mare,dobro sam proučila ovaj tvoj post,već odavno i super je,samo mi reci da li je kroz Beč auto cesta da ne pogriješimo?
kroz beč pratite oznaku Prag, od ulaska u beč idete dugo ravno, i u jednom trenu skrenete desno, prema putokazu prag, i to je sve obilaznica (autoput) kroz grad, pitat ću još točno mog vozača:-)
Jeste auto cesta i super je, ja sam išla dva puta prošli mjesec i nije bilo teško za snaći se, sve je dobro obilježeno. Jednom sam u povratku upala u gužvu jer je bilo vrijeme kad se ljudi vraćaju s posla, a bila je i saobraćajna nesreća. Inače sve ok.