eh da.. nek bude ovaj put..hvala ti Bubi na podršci..
Printable View
eh da.. nek bude ovaj put..hvala ti Bubi na podršci..
Tikica,jupi!!!! Znala sam!!! Pusa milijon saljem
tikica:-D:-D:-D čestitam
bravo tikice, znam da te strah, meni jutros već četvrti testić pokazao plus ali još mi je grč u želucu, ne usudim se veseliti... budemo mi skakale kad vidimo :heart:
Tikiceeeeee aaaaaa :)))
tikica čestitka od srca:-D, i da do kraja sve bude kako treba:heart:
Najprije cestitke svim plusicima i pozitivnim betama :)
A moje pitanje je kad se najranije može napraviti kućni test i to onaj koji reagira već na 5iui/l (za razliku od standardnih koji reagiraju na 25)?? Da li je 9dp3dt prerano? Danas mi je 5dpt, ali vec sad lagano odbrojavam ;) betu vadim 12dpt
Tikiceeeeeee wheeeeeeeee, kitttttttyyyyyyyy wheeeeeeeeeeeeeeeee prašina posuta i to nekoliko puta i po sotalim pisalicama , čekalicama, pikalicama ma po svima curkama!!!:-D:-D:-D
Curke imam jedno pitanjce, naime meni je trbuh velik kao da sam u 4 mjsecu trudnoće, nakon 8dpt se vratio u normalu, samo donji dio je ostao mala loptica ali već nekoliko dana mi je velik i jako se vidi :zbunj:
Jel moguće da ih je više...se primilo, ovo mi je zaista čudno ko balon sam okruglička u trbuhu i dolje i gore, ujutro je malo manji ali sa danom kako odmiče sve mi je veći i veći,...čak i oko mene koji nemaju pojma pa me vide jednom dvaput mj. pitaju kaj sam na pola???!....grrrrrrrrrrrrrr ili koji je to mjesec, 3-4, aja ne znam kaj da im velim!??
U prvoj trudnoći sam se udavala sa punih 5mj, i jedva mi se nazirao trbuščić.....
Mala Maja, ja sam isto napuhana kao balon i imam užasnu žgaravicu. valjda je to normalno nakon stimulacije i svega...
Tikice...bravo za plusić...ma znali smo mi da si nam ti trudnica al lijepo je vidjeti opet te čarobne crtice,zar ne???
Billie, ja mislim da komotno možeš raditi testić 9 dpt...pogotovo kad imaš te full osjetljive...moji su oni standardni pa mi je bio pozitivan već 6 dnt i to popodne.
Držim figetine i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~ za dvije crtice.
Pusa svima
Bab,draga pa sta se dogodilo? Zasto prekidate sekundarni?
a zato što me endić opet zeza...baš sam jadna jer ne znam šta se događa. Nikad problema i sad dva mjeseca zaredom...nadam se da će organizam doć k sebi nakon ljeta i odmora u mojoj najdražoj Komiži i da ću u 02/2013 i ja ponovo dočekati svoj plusić i malo srčeko koje će ostati zauvijek s nama.
Sada se onda lijepo odmori,uzivaj na Visu( moja zelja je otici tamo na ljetovanje) skupi snage za dalje i opusteno udi u novi dobitni postupak..brzo ce i taj drugi mjesec doci
ja danas bila na transferu pa se pridruzujem temi....vracen mi je 8stanicni embrij oplođen metodom icsi....3 dana nakon punkcije 1js (prirodni ivf)...što mislite kakve su mi šanse ili je to sve invidualno..i kako se kaze sve je to "lutrija"......betu imam za vaditi tek 27.6 ali nevjerujem da cu izdrzat do tad da ne pišnem neki test...ako prije ne procurim....ali nadam se ipak najboljem....:) pozdrav svima i sretno....
Tikice jako sam sretna zbog tebe, ma vidiš da je to ipak sve u redu i bez simptoma, molim te samo pozitiva dalje....za veliku troznamenkastu betu u utorak....:-D
Kitty čestitke na plusiću i da ti 13.06. donese ogromnu troznamenkastu betu:-)
Donatela osmostanični je prekrasno~~~~~~~~~~za veliku betu
Bab drži se :love2:
Jutro drage moje...
AWWWWWW cestitam TIKICI od srca, zasluzila je da i napokon njoj osvane sunce, sjecam se koliko je mene tjesila, dok sam ja cekala svoje rezultate prvi puta, bila je uvijek uz nas, strpljiva...Prekrasno....:-D Neka bebica raste i poraste i bude velika curica na mamu :-D
Evo meni je 3 dnt, ja nista ne osjecam, osim sto mi je stomak napuhan od utrogesterona i neke male tupe boli kao pred mengu, ali to je zbog pritiska jer moram stalno piskiti, nista...Hmmm necu se ni pitati je to dobro ili nije, ali kao danas bih se bebice trebale usaditi u moju busu, pa ja stalno ocekujem grmljavinu bolova :lol: a ono nista...
Tikice ako stignes od srece mozes li mi reci kako je kod tebe ovaj puta proteklo nakon transfera?
I jos jednom CESTITKE mama!!!!:-D
da i mene zanima sto ocekivati i koliko dana nakon transfera...??meni je danas tek 1dpt i osjecan samo na momente da me žiga desni jajnik tamo di mi je punktiran folikul(js)....drugo ništa...mislim da me bradavice bole malo kad stisnem jel to moze biti od utrica? kakve nuspojave imaju utrici?slicne kao duphastone ili ne?u uputi o ljeku ne pise nista,da ako se uzima vaginalno da ugl nema nuspojava....
Hvala vam svima, ali kod mene jos nema mjesta veselju, trnovit je put predamnom jos..a ko se opece puše i na hladno.
A sad ovako ja sam vam cure moje ovaj put potpuno bez simptoma, pa čak i ta napuhanost je minimalna, je sam sad cijelo vrijeme mogla nositi svoje uske traperice sto prije nisam u postupcima jer sam bila ko trudnica u 5mj..
Ali jedno znam i to sam sigurna.. Naime 4dpt sam u oba zadnja postupka (koji su bili dobitni) imala strasne bolove u maternici, počeli bi oko podne i do navečer sam jedva hodala. A drugo jutro nista vise. Ja mislim da je taj dan meni bila Implantacija..
Jutro drage moje,
evo upravo dosla sa pregleda, danas 4dpt. Doktorica je rekla da je sve uredu, jajnici se povlace, i moja sluz ili slajm neznam kako bih to rekla na hr, oprostite, je uredna (ali znam da je to jako bitno). Poslije punkcije sam dobila prvu inekciju Brevacida, danas drugu, i u srijedu opet na pregled, i dupla inekcija brevacida....Plus sto jos pikam heparine svaki dan...
Uglavnom osjecaj koji imam ponekad kao da cu dobti mengu je rekla da je sasvim normalan. Inace od bolova nemam apsolutno nista ovaj puta za razliku od prvoga postupka!!! Sad neznam je to dobro ili ne....
Uglavnom rekla je da sad samo moje bebice moraju obaviti svoj posao i zadrzati se u mamici, jer sve ostalo super izgleda, kao i prvi puta (a nisam uspjela)...
I dalje sam aktivna, sve normalno radim, smijem se, kisem, placem, piskim, i nadam se da ce se moje mrvice zadrzati i da cen Bog ovaj puta blagosloviti....
Mislim na sve vas i puno puno ljubim...
I hvala TIKICE na odgovoru :)
evo možda je bolje da ovdje postavim pitanje ;)-cure,danas mi 11dnt,i jutros i maloprije me tako zabolilo u maternici,oštra bol takva da sam mislila izletiti iz auta u vožnji,kao grč maternice:-o
što bi to moglo biti
tikica78 nisam znala da je i kod tebe bilo..i kod frendice-jaooo...kad bi barem i kod mene to bilo to-ne smijem se veseliti al opet s druge strane...da je prespavati do bete bilo bi mrak...
čitala sam za to probadanje oko 3-4dnt,al nisam vidjela da je netko pisao i za 9-10dnt zato sam pitala-pusu saljem tebi i tibici i bezbroj pozitivne vibre sutra za veliku betu!!!!!!!!!
evo cure moje najdraže da javim moja beta je danas na 15dpt = 740
Tikice78 :-D:-D :-D čestitam i sretno dalje!!!!!!
čestitke i ovdje za našu tikicu78.....sretno do kraja:-D
Tikice draga CESTITAM:klap::klap:
Ovaj puta neka ti trudnoca bude mirna i lijepa, i donose puno radosti na tvoje lice....:)
Kod mene drage moje 5dnt NISTA i dalj eod simptoma...Jesam ja jedina ovdje koja se tak osjeca ????????? :(
ne sunasce ja sam ovdje oplakala na 7dnt jer sam bila sigurna da nisam uspjela i još uvijek nemam ama baš ni jedan simtpom, zato nekako i ne vjerujem još..
draga ali ti si barem koliko sam vidjela, osjetila "implataciju" 4dnt, opisala si ju jaku bol da nisi mogla hodati...Ja ni to :(
Nekak meni to smrdi kod mene, bila sam zaista pozitivna ovaj puta, ali da bas nista ne osjecam mi je nekako tesko povjerovati da sam uspjela onda...Sve curke imaju tu implatancisjku bol, sve i svasta, a ja ko da mi se nista nije ni desilo...:cekam::cekam:
Meni to tak cudno, mislim da cu i ja ko i ti do 7dnt proplakati....:D
a cuj ja mislim da sam je osjetila jer sam dan prije primila inekciju koja je dodatno potakla implantaciju..
ali ne mora svatko to osjetiti.. ne gubi nadu , pa ti si naše sunašce i uvijek si dobre volje!
Sunasce, ja nisam imala apsolutno nikakvih simptoma, cak su mi i cicke bile splasle pa bila pozitivna beta....
Tako da ne gubi nadu!
Sretno!
sunašce za 10-ak dana ćeš ti nama javiti veeeliku betu::))
mora da je simptom :)
ja pukla u plač u sred grada, bez da me itko išta pitao :D
~~~ :)