I ja sam se rasplakala :(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za hrabru mamu i bebicu ! Večeras ćete biti u mojoj molitvi....toliko mogu napraviti.....
Printable View
I ja sam se rasplakala :(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za hrabru mamu i bebicu ! Večeras ćete biti u mojoj molitvi....toliko mogu napraviti.....
Plavo oko samo hrabro dalje, bebica se bori a nedaj se ni ti. Molitve naše su s vama :taps:
Želim ti svu sreću ovog svijeta
plavo oko teško je naći riječi utjehe! toliko si hrabra i požrtvovna da će te Bog dragi sigurno nagraditi, ako ne sada, drugi put... Bog ima za tebe sigurno neki plan. Želim ti svu sreću ovog svijeta!
rasplakala sam se kad sam pročitala što proživljavate svi skupa i malo zlato i vas dvoje.
bit ćete i u mojim molitvama draga, molit ću Boga da vam svim troma da snage.
puno te grlim
plavo oko :cry:, bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i molitivi za vas i vaše meleno!!!
plavo oko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ :love2:
Kako jwe tesko citati ovakve postove..plavo oko u mislima ste mi i u molitvama..
Drzite se..
plavo oko;
pročitala sam, hvala na molitvama,hvala što ste sa mnom,hvala na podršci, :)https://s-static.ak.facebook.com/images/blank.gif
plavo oko, evo još malo vibrica i od mene za tebe i tvoju bebu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~:heart:
svi smo mi plavo oko- mislima sa tobom drži se!
Plavo oko cekamo dobre vijesti.... Drzimo velike fige i molimo se za tebe
Plavo oko,
uz tvoju bebu i tebe smo. :heart::heart:
Ne razumijem, ako bebici nažalost nema spasa, zašto se agonija produžuje i riskira život trudnice?
Naravno da je ovo sve skupa pretužno i nimalo fer i da priželjkujemo da se dogodi čudo, ali... :-(
plavo oko, molimo za tebe i tvojega malenoga borca!
plavo oko, u mislima smo s tobom i tvojim malenim borcem :heart:
Strašno.U mojim mislima ste.
Plavo oko, jako mi je žao što to prolazite. U mislima sam i molitvama s vama.
Plavo oko, sad pročitah tvoju priču. Ne znam što reći. Držite se!!! Šaljem ~~~~~~~~~~~ za najbolji ishod.
plavo oko molimo za tebe i tvog malog borca:heart::heart:
držite se ~~~~~~~~~~~~~~~~
Plavo oko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za vas:heart::heart:
Plavo oko, molim Boga da ti da snage, i molim ga za čudo ~~~~~~~
Sonja29, mala Marija je prekrasna! :heart:
plavo oko držite se~~~~~~~~~~~~~~:love2:
.......
sad bila sestra s b.w.,srce nam i dalje kuca...
plavo oko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love2: :love2:
b.w. - baby watcher = spravica koja mjeri otkucaje srca.
plavo oko, držite se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
plavo oko ~~~~~~~~~~~~~~~~ :love2: Budite snažni!
Plavo oko držite se ~~~~~~~~~~~~~~
plavo oko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bože, daj snage ovoj ženi!
Plavo oko :heart:
frka hvala... naučih nešto novo!
https://s-static.ak.facebook.com/images/blank.gif Plavo oko došla mi dr malinec,razgovarala sa mnom pola sata,nema uzv...s obzirom da meni stalno curi voda,dal lezím,il idem na wc,sigurno je nema,pričala mi poznatu priču,kak je tr.premala,da je proučavala slučajeve kao što je moj,u svijetu nema živo rođenog djeteta,kak se u 24tj razvijaju pluča,a bez vode,nema razvitka,jer ono vode kaj dijete pusti,to isteče van,oni ne mogu vidjet gdje je puknuče,a ni zakrpat vodenjak,samo me pratit da ne dobim upalu,il neku infekciju dolje,te kucajeve bebice,s obzirom da nema p.v.nit ne mogu vidjet funkcije djeteta,bubrege koji pune mjehur,itd,ne može vidjet težinu,spol,ništa,osim otkucaje srca, i na kraju,da budem spremna,jer ovo dijete neče bit živo rođeno,da je do sad fenomen kaj srčeko tak dugo kuca,neznam al sam sve rekla,srce mi se raspada,javim se
Plavo oko :love2: Drži se koliko je moguće!
Plavo oko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:love2:
Ja ovo ne mogu ni čitati; ne mogu ni zamisliti kako se Ti, Plavo oko osjećaš :(:(:(
prestrašno...
želim ti svu snagu koju god možeš skupiti...i da nekako prebrodite ovu strahotu.
drž' se draga