Muz i ja se natjecali u planku!
Tko je pobijedio? :mrgreen:
Printable View
Muz i ja se natjecali u planku!
Tko je pobijedio? :mrgreen:
Anči :sp:
meni ne bi bilo fora natjecat se s mužem, on ne vježba :-(
i nikako ga natjerat na nešto
Anci :klap:
Rahela ni moj. Poceo trcat samnom i odustao. Uvik ima neki
izgovor :roll:
Nova dobrodosla! Slusaj cure sta se tice kolina!
:sp:Anci jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Pyramid,
odoh razvozit
Upravo istrcala 6 km, 40min. Prvi put u kratkim rukavima, bas je bilo vruce! Cekam cimavicu da joj foklor zavrsi :)
Super mi je ovo, ja istrcim svoje dok je ona tamo :)
zavidim na kratkim rukavima, iako ima nade i kod nas kopnenih
danas kad sam bila vani, čak mi je palo na pamet da skinem jaknu i ostanem u majici, naravno, dugih rukava
Bravo Anci :klap::uteg:
Spajka "u letu" piramidu odradila, a mb otrčala, odlično cure!! Baš je super kad se ovako lijepo sve posloži.
A za muževe vježbače...mi kupili tenisice a one resistance tubes koji mu trebaju čekamo. Jedva čekam da stignu i da krene...
Ja sam večeras: 200/200 backward lunge kick 4T pa 3x 15/15 donkey kick & fire hydrant (2kg) + 15 abductors (2kg) + TRX hamstring curls & abductor. Onda sam razvalila ručku od TRX-a (otvorio se po šavu) i samo onakva navukla jaknu i otrčala da postolara u susjednu zgradu da mi popravi do sutra. Čovik samo što nije odvalio od smijeha kad me vidio, shvatio što nosim i ono najvažnije koliko je hitno da to popravi!!! :lol: Mene danas baš hoće :roll: I onda kako nema TRX-a do sutra, 3x 15 bridges sa BV 14kg.
Danci, a da odmoris? :mrgreen:
Cure, kak stignete izmedju obaveza? Svaka cast
Ja sam danas jrc2 i kbell 5 ali dvije runde, jedna je prelagana.
Je, sasa, cak se i ja slazem. Jedna runda je malo, lagan je trening.
Ginger, ja uguravam kratke treninge za vrijeme dana, ne duze od 15 min u ovo vrijeme. Ili ako su u glazbenoj a da ih tata vodi, onda stignem i otrcati.
I vjezbam ujutro isto 15-akvmin i to mi je ok zajedno. Zasad se tako najbolje osjecam.
Sad sam jrc 7x, super je. Oni jump rope sits upsi su mi zapalili trbusnjake!
Meni je bas bilo fora odradit i sklekove i plank bolje od MM. On je naime obiteljski sportas, a ja ona mlitava i salasta. :in_your_face:
dodagoda, sve se slažem sa ginger, body revolution je dosta lakši za počet i pomalo se ufurat
ja odradila wo6
ginger, kad radiš ono dizanje ruke s utegom u planku (plank rows ili tako nešto), je li ti se kukovi baš nimalo ne miču? ona stalno ponavlja ne rotirajte kukove, i ja to ne bih nazvala rotiranjem što radim, ali malo mi se uvijek pomiču. al osjetim vježbu jako u trbušnjacima pa valjda ne varam jako :)
malo sam bacila pogled na wo7 i zaključila da mi se nigdi ne žuri :lool:
Tang, kuzim te. I ja nastojim biti ful mirna u toj vjezbi, no ipak osjetim da se malo micem, no isto kao i ti, osjetim da rade absi pa se tjesim da radim 85% ok.
Danci? :)
Bravo, Cubana!
Danas zene sisaju muzeve ;)
Meni je bas kul sto mogu vise sklekova od muza i od vecine muskih kolega. I trcim vise :)
No jedna kolegica, bas je komad, komad moze 50 sklekova u komadu.
Ode post... Idemo cesto skupa ma sastanke, i jucer smo isle. Imamo svoje zenske teme :D
Sklekovi i vrste piva :lool:
Anci i Cubana bravo!!
Anci, a nije ti to tehnicki komplicirano?
meni treba vremena dok se presvucem, pa dok se istusiram jer budem mokra, onda sam jos bar pol sata crvenka ko paprika
ako idem van treba se opet nasminkati :mrgreen:
i tak...pa zato pitam
tang, i meni isto tako bude
nije to rotacija, samo malo se pomaknu
peobaj rotirati pa ces vidjeti razliku
Nije mi komplicirano, ne budem uvijek precrvena. Samo nakon nekih vjezbi :D
Ujutro obicno radim girju i snagu, bez skakanja, popodne skakanje. Probudim se dovoljno rano.
I brzo se skidam :lool:
Meni dok navucem sisocuvalo treba 10minuta. Bas mi je tlaka to skidanje i presvlacenje.
Ja danas odmaram jer me boli bas svaki misic na nogama. Napravila tiramisu i cheesecake da pocastim bivse kolege sutra na zadnji radnji dan.
I jos popila kavu s tangerininom sestrom :mrgreen:
skinula sam si neku seriju Jane The Virgin :lool:
http://www.imdb.com/title/tt3566726/?ref_=tt_rec_tt
i idem škicnuti uz peglu
i još malo kreću mad men :heart:
već sam se pravo zaželjela dona drejpera :heart:
Jutros cardio shred 7, mislim da je neki dan to bilo na rasporedu.
Bilo mi je tesko. Zadnje one knee goblete sam zamijenila obicnim gobletom :škartoc: : outofcloset:
cubana, anci, super što šišate muževe :klap::klap:
ja još ne, iako on ima sto kg, ali baš je snažan.
trenerica nas zadnjih par termina ubija čučnjevima, opet imam muskulfiber :bah:
Bravo cure :klap:
joj cure, čitam vas i niš ne razumijem kad nabrajate šta ste sve odradile :-o . No sviđa mi se šta ste entuzijastične što nema kukaknja :-D
Ništa krećem ja onda sa BR, imate možda još neki prijedlog da dodatno radim za trbušne i leđne mišiće? Inače dosta hodam i nisam sad baš bez ikakve kondicije al taj dio mi je zbog sjedilačkog posla zakržljan totalno. Visoka sam 178 i imam 73 kg... a sav višak se nabio baš oko struka tako da moram baš istopit taj špek. Na South beach dijeti sam i oni preporučuju uz dijetu hodanje sa izmjenivanjem brzo/sporo. Jel bi mi onda to hodanje svaki dan uz BR bilo ok za početak?
jutro
danas mi je prvi dan Ripped in 30 week 2
dakle, jedva sam polovila sve ove vježbe, a taman sam naučila one prve - fulam kad treba ispružit nogu, ja ju skvrčim i sve tako
sve mi dođe da ponovim week 1:lol:
sutra će valjda biti lakše polovit
dodagoda, i ja sam nova na topicu, ali brzo se polove ove kratice
ako baš ne skužim što je, onda vjerojatno nije za mene :mrgreen:
Ja danas odmaram
Al mislim da ne bih mogla nista, cak i da je u planu
Bas se slabo osjecam
ja sam danas napravila body crush 6 i kettlebell 4X.
i ja sam radila taj cardio shred 7 neki dan anci i isto su mi teški ti gobleti, radim ih s 12 i crknem, čak sam se bojala sad zadnji put da se ne ozljedim.
Sasa, i ja radim s 12 i ne znam dal je do toga sto radim bosa pa me bas pri ustajanju boli ta noga koja je savinuta. Tako da sam drugu rundu napravila obicnih 20 gobleta. I boli me guzica.
Sta je ovo????? Morala sam na podforum ici!!!!!!!
Ja sam danas klincne na bazen odvela. Vjezbala nisam ali plivala jesam. Osjetim zatezanje u bedrima.
Danci pun ti je inbox.
danas neki insanity od sat vremena. sutra penjanje na biokovo :) ide nas 10-11, bas se veselim!! mm ce proslavit rodjendan gore :)
ja jucer, danas i sutra prisilni odmor. stavila sam novu tetovazu, i taman je u visini ruba hlaca pa izbjegavam fizicku aktivnost dok ne zaraste
Ja danas pa do ponedjeljka ništa.
Last minute izrada scenografije za nedjeljni nastup, dječji rođendani, nastup u nedjelju...
Ako preživim, vježbam u ponedjeljak.
Jaaaaaooo tetovaza... ja nikako da se odlucim. Imam pirs vec negdje 18 -godina (isuseibozesveti bolje mi je da sutim) i stalno si brijem kako cu se istetovirati. Pa ne znam gdje, pa ne znam sto...
Magriz, ajmo na kavu kad se vratim s GO :mrgreen:
Sad me zanima gdje je.
Betty mi je pokazala svoje ratne rane od girje pa mozes i ti tatoo.
Mene tatoo ne privlaci nimalo. Na (nekim) :D ljudima su mi tetovaze lijepe, na nekima ne.
Ali nije za mene.
Danas sam konacno! trcala. 5 km, brzina prva 4 km oko 6:15,20 i to je ona moja stara, juhuuu! I zadnji km malo sporije i tako mi je pasalo.
Mb, dobar provod gore :)
Mb dobru zabavu
Tetovaze nemam a ni ne planiram, ali me ni ne smetaju, narocito ako su lijepe i kvalitetno napravljene.
I ako su na lijepim i kvalitetnim ljudima :mrgreen:
Ima jedan lik s kojim poslovno suradjujem i on ima bas neku seljacku :mrgreen: koja mu proviruje ispod kosulje. Tj. meni se ne svidja.
No neki drugi ljudi mi ne izazivaju takve primisli ;)
iskreno zavidim svima koji mogu vježbat,i dalje sam komirana, a da ne budem usamljena mala mi se pridružila od jučer,ovo popodne je imala 39,5..partiii...
ako MM ostane zdrav bit će čudo!
i ja sam se nedavno tetovirala ali obrve...ha ha ha....radila sam ono japansko iscrtavanje...super stvar, za "ćelavice" maltene bez obrva ko ja...:mrgreen:
a za pravu nemam hrabrosti...