imaju 30% plus dodatnih 20 % na blagajni
Printable View
imaju 30% plus dodatnih 20 % na blagajni
e vidiš, nisam niti gledala. vidjela sam samo dodatnih 20 %. inače, u gradu je divota za kupovati. Nema gužve po dućanima. a ako šta ne volm, onda je to naguravanje u dućanu.
U kojem je to benettonu 40 + 20% ? Neki dan sam bila na Cvjetnom i popust je bio 30% plus dodatnih 20. Ili sniženje nije jednako za svu robu u trgovini?
Jeste li negdje vidjele jeftinih hlača za dečka 10-12 godina, ali ne one hm skinny ili slim, nego normalne širine?
je ima u arena centre
je li počelo 70% u tezenisu?
Joj, zaboravila sam napisati. U Peki je sve u pola cijene, osim kućnih papuča. Do 18.
Mi imali ludu sreću u utorak navečer. Morali hitno sinu kupiti tenisice za tjelesni i naišli u Peke na Umbro za 124,50 kn (bile su 299 pa 249 kn).
super idem onda u takko i idexe .tenx
A sad nešto što nema veze s odjećom. :)
Proizvodi EKO Sever u DM-u sniženi više od 50%, izlaze iz asortimana. DM im je otkazao suradnju zbog nekvalitetne ambalaže (pretanki papir koji se često trgao).
Ja jutros kod Fine pokupila svo integralno pšenično, i raženo. Popodne ću opelješiti druge dm-ove. :)
sniženje u Mani do 60%
http://www.facebook.com/Manamoda?ref=hl
Uuu šta taj eko sever prodaje? Vidim da je jelka pokupovala brašno, pa me zanima šta još ima?
Dobra! Kvalitetna.
To i jest talijanska marka.
Upravo se vratila iz dm-a. Od tog Eko Severa su stavili na sniženje samo soju (koju ionako ne konzumiram) i integralno pirovo brašno koje je i uz taj popust i dalje skuplje nego u Mülleru. Ostala brašna (a ima ih!) nisu bila snižena. :no:
jel netko vidio da li su i Sisley-u i Benetonu pocela snizenja +20% na blagajni?
Ako nema u vašim zagrebačkim, baš će biti u ovim mojim šibenskim! A neću prije ponediljka ni ić vidit.
ja ne mogu naći ništa šireg kroja, na rasprodajama je 99% slim i narrow, jadna sam. Ne znam što ću, morat ću odustati od rasprodaja i kupiti skupe traperice i samterice. Znate li cure tko ima dublji i širi kroj traperica za veće dečke?
hm trudničke hlače -neki modeli sniženi sa 199 kn na 50 kn
Okaidi ima nekoliko modela hlača. Moj dječak je visok, a mršav. U okaidiu mu uvijek nađem odgovarajući model traperica. Zabunom, bez probavanja smo kupili i ovaj model koji ti tražiš. Na mom djetetu nikako ne izgledaju. Veličina hlača je odgovarajuća, dužina također, ali u struku i u nogama su mu ogromne.
dally ima sniženje 20% na svoje stvari
:-).