zna li netko gdje se može kupiti mali sat koji se vakuumom pričvrsti na ogledalo?
Printable View
zna li netko gdje se može kupiti mali sat koji se vakuumom pričvrsti na ogledalo?
Baš sat-sat ili pješčani sat?
Donje majice za curice, kratkih i dugih rukava, duge, uske, mekane?
Jeste li negdje vidjeli papuče sa Simpsonima (sinkova želja)?
angie, za dečke, kolika je cijena po komadu i imaju li pakete od više komada?
eh sad me puno pitaš :unsure:
ako uspijem svratiti, pogledat ću. ovako na prvu se ne sjećam baš da sam vidjela pakiranja s više komada, onako kao npr u Marks&Spenceru.
Tezenis ima u West gatu i u CC1 east ...
zna li itko ima li gdje za kupiti slikovnice Maja (Maja mala mama, Maja u dućanu/avionu).
prije nekoliko godina bilo ih je po knjižarama, sad me prodavačice blijedo gledaju.
njuškalo i sl. me ne zanima.
hvala...no, sve je rasprodano :(
Gdje kupiti Piere Cardin deku najpovoljnije? Ili neka preporuka za kvalitetnu deku...
Gdje kupiti šah?
Onaj pravi drveni, sa kutijom koja se može zaklopiti.
... set sminke za djevojcice?
Cini mi se da sah u kutiji ima u mullerovom katalogu sa igrackama.
gdje kupiti pečene rajčice?
neku winx knjigu?
ja sam malcu za krevet PC deku kupila u jednom dućanu u dubravi, tamo u onim zgradama gdje je bipa, banka, beneton, (avenija dubrava)... nemam pojma kako se dućan zove, ima sve za dom gore na katu (zavjese,deke, posteljine.....)
ili ako ti je bliže pogledati u nami, bilo je prije 3 godine tamo....frendica kupila
Gdje kupiti...madrac 200/90cm za djecji krevet, da je ok,ne na opruge vec na pjenu. Po razumnoj cijeni...
set za igranje doktora? , po mogućnosti za zvukovima...
Povoljne lagane ljestve za stan sa 3 ili 4 gazišta?
Pogledaj ovdje paše li ti štogod.
Bude ih povremeno u Lidlu i Kauflandu. Vjerojatno ih stalno ima u Baumaxu / Bauhausu i sl., ali ne znam kakve su cijene...