awwie sad vidim da si nam ti trudnica cestitam :-D ako opalim plakat usred grada znat cu to je to :D
Printable View
sunasce a da odeš u šetnju gradom da provjeriš!! :lol:
Uglavnom, ja opet bila na kontroli, doktorica kaze sve u redu..Sutra si SAMA moram dati duplu inekciju bravecida, lol cisto me vec strah da necu nesto zabrljati, jos budem zavrsila za medicinsku sestru koliko se pikam vec :lol::lol:
Pitala me kako se osjecam, i ja njoj kazem super, nemam nikakvih bolova ni simptoma osim malo osjecaja kao pred mengu, ali bas to me i brine, a ona meni kaze da je to super, i da tako treba i biti...Pa sad ti znaj.:?:
Ljubim vas sveeeeeeeeeeeeeeeeeee:-D:-D
Meni je danas 4dnt i od pocetnog pozitivnog razmislanja i veselja sto je sve islo prema planu i vjere da ce ici i dalje od jucer se sve promjenilo...od jucer sam koma ...dobila sam osjecaj kao da cu dobit mengu za tjedan dana( a za tjedan dana (ne/treba doc m)..inace me uvijek oko 10ak dana prije m uhvati nervoza i zivcanost..i ljutim se za svaku glupost tako je bilo od jucer...i odma sam to prepisala pms-u i skoro pa u potpunosti otpisala svoj prvi ivf-icsi...danas mi je malo bolje ali opet sve manje i manje se nadam dqa bi beta mogla biti pozitivna tj nevjerujem da cu je uspjet uopce docekati...:(....do jucer sam imala bolove u tbuhu,jajnicima,osjecala nesto..sad vise ni to ne osjecam..cice ne bole nimalo ma ama bas nista...samo sam pospana i zivcana....
curke, da i ovdje prijavim da je moja beta 500 na 16.dnt :yes:!
kitty, čestitam :-D
Ja došla prijaviti jednu slabu, ali vidljivu crticu (uz kontrolnu, naravno) :mrgreen: Danas je tek 9dpt3dt, ali nešto se nazire.....vidjet ćemo sutra kad ponovim, ali mi je sad nekako lakse cekati subotu i betu :)
billieJean..ma to je to sigurno..supeeer...sutra ce se crtica podebljat sigurno E..jel ti ovo bio prvi ivf???koliko embrija ti je vraceno i koliko stanicnih na koji dan?
Je, prvi IVF nakon 3 AIH-a......u zadnja 2 sam isto non-stop radila testice i nikad nista pa se nadam da je sad to to....mislim, naravno, nije nista gotovo, ali lijepo je vidjeti i tu blijedunjavu crticu :) Vratili su mi 3 mrvice, 2 osmostanične i 1 četvero-šesterostaničnu (ne kužim to baš, al tak mi je rekao biolog i to za vrijeme transfera pa nekak nisam imala priliku za dodatna pitanja ;) ). A ti se ne daj pokolebati - ista stvar je i meni bila, prvih par dana super, poletna, pozitivna, a onda koma.....pa opet super, pa se to izmjenjuje u roku od pol sata :lol: isplačem se ko da su mi sve lađe potonule, a za pol sata se smijem i sva sam vesela :mrgreen:
BilieJean ja i ti imamo slicnu situaciju..obe smo bile na prvom ivf-u i obe sa idiopatskom neplodnosti samo sto su meni preskocili inseminacije..i ivf su mi radili sa metodom icsi...jer iako mi je mm ok spermiogram tada nije bilo dovoljno brzih plivaca ali i dalje je normozooo...i meni je vracen 8 stanicni embrij ali ja sam bila u prirodnjaku pa je bila samo jedna mrvaa tebi su tri pa odmah vece sanse i bingo....
BilieJean ja i ti imamo slicnu situaciju..obe smo bile na prvom ivf-u i obe sa idiopatskom neplodnosti samo sto su meni preskocili inseminacije..i ivf su mi radili sa metodom icsi...jer iako mi je mm ok spermiogram tada nije bilo dovoljno brzih plivaca ali i dalje je normozooo...i meni je vracen 8 stanicni embrij ali ja sam bila u prirodnjaku pa je bila samo jedna mrvaa tebi su tri pa odmah vece sanse i bingo....8 stanicni je najbolje ocjenjen embrij koji moze biti i kao ima najvece sanse...ako govorimo o tome da je vracen 3 dan poslije punkcije......ja bi isto volila da mogu ici u stimulaciju pa da mi vrate vise od jedne mrve pa time da imam i vece sanse za uspjeh.....ali moj dr je meni rekao da s obzirom na moju epilepsiju da je bolje to izbjeci kako tako...:(
moja druga beta je 1641.. usudim se malo radovati..treća stepenica prijeđena :-)
tikica odlicna je!!!!:-D
BJ vibram za debljanje crtice¸....
kitty cestitke i tebi na krasnoj beti:-D
ostalim cekalicama zelim da docekaju najljepse vijesti :heart:
cure,da vam sapnem da sam i ja jutros se testirala i druga crtica je tu,doduse blijeda al je vidim-lh trakica je potpuno pozitivna(oni testici sa neta).
danas mi je 14dnt,sutra sam mislila vaditi betu al ne znam da li cu moci zbog obaveza nekih :roll: a i voljela bih pricekati posto sam i dobila stopericu u petak(danas 7 dana) pa ako je plus zbog nje da me ne slomi:-x
moze li biti pozitivna i lh i test na trudnocu jos od stoperice?prekjucer i jucer sam cijeli dan imala osjecaj kao da cu da procurim,trcala na wc i imala dubinsko brisanje:raspa: da vidim da nije krenula "m".
uh bas me nekako stah...
Bebolinko ne brini, štoperica je isparila.. Super za drugu crticu, nadam se da će ti beta biti ogromna..
bebolinko trudna si! tako sam i ja napravila trakice i test, štoperica je davno baj baj!
ajde odi vadi betu!
meni je danas 5dnt nemam nikakvih simptoma...nista, osjecam se kao i inace...ali kao i inace pred m..:( jucer sam bila dobila potkozni prišt na bradi i do danas je nestao...uz to stalno sam placljiva i zivcana...rasplacem se na svaku glupost sto procitam,cujem,sva sam si nikakva...koma..jutros sam osjetila ostru bol u donjem dijelu leđa kad sam isla na wc...
ja sam skoro pa vec otpisal ovaj ciklus nemam vise nade bas zbog pms simptoma....ali isto i dalje uzimam utrogestane 3x2 pa cu radit test za 6,7 dana pa da vidim na cemu sam...
tikice cestitam na predivnoj beti....od srca....
bubimitka...sretno danas na uzv-u i zelim ti da je srceko junacko prokuckalo....
Meni su 11, 12, 13 dpt bile blijede ali fino vidljive crtice.. Isto sam štopericu primila 7 dpt.
Prošli puta kad nisam bila trudna i test je bio negativan 12 dpt, dakle štoperica je isparila...
donatela ja imam ovoliku betu a još uvijek nemam ni jednog jedinog simptoma.. nema predaje do bete! ~~~~~~~~~~1
da tikica još i lako za to sto nemam simptoma t...ali stvar je u tome sto imam simptome dolaska menge...to ti sigurno nisi imala jelda??' nije da me boli trbuh i to kao da cu dobit ali sam zivcana,placljiva.,izbio mijucer potkozni prišt pa nestao,pa sam si sva nikakva cim se pogledam,takva sam uvijek pred m..sigurna sam da tebi tako nije bilo ipak...
što ste vi sve primale štoperice nakon transfera???ja nisam!! dali se to prima samo kad si u stimuliranim ciklusima...??ja sam ju primila samo prije punkcije 2 dana i to je to onu ovitrelle ali ja sam bila u prirodnom ivf/icsi...jel postoji onda razlika zasto se u prirodnom ne daje stoperica nakon transfera kad je vracen samo jedan embrij..???
donatela to ti sve ovisi od dr. do dr.
ja sam primila 3 inekcije poslije transfera, navodno za bolju implantaciju.. ali nemoj da te to brine.
Ja nisam primila štopericu nakon transfera (u polustimuliranom ciklusu)
TIKICE kako prekrasna beta...cestitam ti od srca:-D Ovaj put si uspjela
BEBOLINKO cestitam i tebi....awwiee tako puno trudnica oko mene :-D
Ja sam dana usranog raspolozenja, oprostite na izrazu :(
Ali 7dnt i od simptoma i dalje nista osim glupavog osjecaja kao da cu dobiti mengu jos od 2dnt, jedina razlika je sto me ledja ubijaju ali to prirodajem isto nadolazecoj mengi ili izlezavanju :mrgreen:
Uglavnom beze, i ovaj puta izgleda nece biti nista od mojih curica...:cry::
dobro je tikica rekla,nema predaje do bete!nemoj se brinuti,rano je još za neke simptome.a ova oštra bol ti može bit i ugnježđivanje,garant si bebo pravi mjesta:love2:.ja sam cijelo vrijeme imala simptome uobičajene menge,napuhnuuta za pop...,i iznenadio me poz. test.tako da,strpi se još malo,začas bude beta došla!
tikice,beta ti je zbilja prekrasna!
ajjj hvala ti sunasce moje al jos je rano za cestitanje,dok barem beta ne kaze svoje,uh...
ne znam jesi li procitala maloprije,al i ja ti imam taj osjecaj da cu svako malo procuriti,osobitno zadnjih 2-3 dana i bas budem nervozna zbog toga:-(
i doci ce curica(makar jedna)ovaj put,a onda sljedeci put neka dode i druga-i ne brini nitko od nas nije bio nekog super raspolozenja u danima cekanja bete,svi imamo promjene raspolozenja:love2:
Ja sam sigurna bebolinko moja, da nam ti nosis jednu malu bebu i busici...:taps:
I hvala vam sto me ne osudjujete zbog mos raspolozenja, ali jdenostavno si nekad ne mogu pomoci...Ne zelim nikom ekvariti dan, pogotovo u ovoj sreci zbog lijepih beta i bebica, ali nekad jednostavno i sunce place....
Ljub ljub bebolinko:love2:
bebolinko,BJ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srčeko
donatela ja sam bila ubjedjena da stiže M ali nije tak da......
sunašce naše ne se nervirati:-)
tikice,prekrasna beta :-D :-D
sunasce ja sam ovdje 7dpt oplakala i sa svima se opraštala jer sam bila sigurna da nije uspjelo.. ništa se ne ispričavaj zbog raspoloženja, to su ti trudnički hormoni..
žužy ali nisam osjetila bol u trbuhu tu oštru nego u leđima i evo i dalje me leđa bole u donjem dijelu...kako to može biti ugnježdjivanje?u trbuhu ništa ne osjetim...od transvera par dana nakon sam stalno osjetila bolove u jajnicima i svasta nesto a sad vise nista ne osjetim u trbuhu kao da niceg nema...pitam se zasto...osjetim samo tu bol u leđima i kao sto sam rekla osjecaj kao da ce menga stici za kojih par dana...i da imam i vrtoglavicu ali to je od utrica...još odkad sam ih pocela piti...