lije pozdrav svima..nije me dugo bilo....želm svima novima puno sreće u trudnoćama i naravno plavom oku snage da to prebrodi.....strašno me to pogađa
Printable View
lije pozdrav svima..nije me dugo bilo....želm svima novima puno sreće u trudnoćama i naravno plavom oku snage da to prebrodi.....strašno me to pogađa
:(
Plavo oko... drži se. :love2:
Ma joj,kako tuzna prica,pretuzna..bome,ne mogu a da ne zaplacem..
Plavo oko zelim ti mnogo snage i hrabrosti da ovo sve sto se dogada prebrodis nekakako..
Drzi se
Plavo oko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:love2:
plavo oko, jednostavno nemam riječi :cry: drži se, uz tebe smo u mislima!
Plavo oko, nemam rijeci niti mogu zamisliti sta prozivljavas! Nek' ti dragi Bog da snage da ovo prebrodis... :(
strašno :(
plavo oko drži se, nađi snage za svaki ishod :love2:
Prestrašno,o bože daj joj snage!:love2:
Plavo oko....molim Boga da ti da snage....Ovo je prestrasno:cry:
Plavo oko...nemam riječi utjehe...plakala sam cijelo vrijeme dok sam čitala! U mojim ste molitvama ti i tvoj mali borac....ovo je tužno i pretužno....nek ti Bog da snage za dalje...
plavo oko jako mi je zao :(
plavo oko, mislimo svi na vas
Plavo oko :cry: :love2:
plavo oko :-( u mojim ste mislima
ne mogu ni zamisliti strahotu koju prolazis :-( nije fer, tako nesto se ne bi smjelo dogadjati....
Oh Palvo oko :cry:, prestrašno što prolazite ti i TM. Molim Boga da vam dadne snage!!!
:(
Plavo oko, teško je naći bilo kakve riječi utjehe...:love2:
23.11.
Isto, u 5 i 45,srceko je kucalo,na viziti niš novo,nek se držim dok srce kuca,i sad mi dali i za ujutro normabel uz antibiotik,do sad sam ga dobivala samo na večer,p.v.curka,al ne tak jako kak proslih dana,ima i malo sukrvice,a ja,? Ja sam dobro,jaka,snažna,držim se,dok je sa mnom
24.11.
dobro jutro,evo,danas smo ušli u 22tj,9 dan u bolnici,još jedno jutro je započelo pobjedom, b.w.i dalje nam srce kuca,uzv neče radit,jer kakti srce kuca,a meni i dalje voda curi,pa tak ne budu ništa vidli,osim otkucaja...i na kraju se svodi njihov odgovor da lezim,da mi voda ne odtiće,al meni tu niš jasno,i kad ležim,teče mi,točno osjetim kad blihne,ne daj bože kad kihnem,kak jučer na veče,kompresa bila puna..al ću i dalje bit jaka,ovo dijete se bori,hoče živjet,i ne želim odustat,tak dugo dok joj srce bije
od plavo oko
reci svima,da im hvala na vibricama,dale mi snagu,pozdravljam ih sve,grlim,ljubim...moja gabi još se rodila nije,al ima volju za život,svaki dan,jutro,popodne,radujem se bitu njenog srca,svaki dan je pobjeda
Drzite nam se vas dvoje hrabrih.... Mislimo na vas i molimo se!
Plavo oko tek sam sad pročitala tvoju priču i suze mi teku :cry:. U našim ste molitvama ti i tvoj mali borac :heart:
Plavo oko, u mislima ste nam stalno...mlim Boga da budete dobro i ti i tvoja mrvica :*
Maybe baby, kako ste nam vi?
27.11. plavo oko...
ovo što ću napisat,nije lako,dr fures i malinac,kak su rekli cijeli dan su na telefonu,sa petrovom,sv.duh,joj,o bozek,po svim dijagnozama ovo dijete ne može prežívit,antibioticima sad sprečavaju infekciju,moguću sepsu,al ne mogu u nedogled,jer tijelo postane imuno,naravno,ponovo govor o razvijanju pluča,te neurološki problemi,da bez obzira kaj srce kuca,i dijete živi,al ono se ne razvija kak treba,i napravit će mi neki test,dr kuna iz vinogradske šalje,to će mi obavit kad dođe,negdje oko 3h pop...a taj test,lijek,zove se amnisure,to je da vide da vide dal p.v.curi,il dal je bebica proizvodi,puno tog je rečeno,i nisam sigurna dal sam ih dobro shvatila, jedino kaj sam shvatila da za moje dijete nema spasa,a da sam ja na 1.mjestu,da sam mlada,da imam pravo na 2+4 ivf a, i da ću moć imat još djece,i dr malinec želi razgovarat mi s mužem,a to će obavit sutra,sutra nakon testa ću znat više..a sad se molite za me da sve to izdržim
plavo oko drži se:love2:
28.11. prije tri sata...
evo,bila vizita,uzeli mi mokraču i krv,uglavnom čekam da dođe taj test,pregled, i ODLUKA ... I srčeko nam jutros kucalo
....
meni su uz to rekli da budu vidli vitalnost ploda..neznamtko tu lud,pametan il kaj treče,al jedna sestra kaj radi u petrovoj mi rekla da je to rutinski test gdje se vidi dal p.v.teče,a ne i za vitalnost djeteta,da taj test čak rade i iskusnije sestre?
....
da bilo koji rezultat bude,ne ću donjet nikakvu odluku,tak mi muž ima dogovorene konzultacije,poslje večernje vizite,sa malinec, pa ćemo zajedno donjet odluku,pa makar nam trebalo í 24h
.....
tražila sam premještaj,al su rekli iz petrove da me nije pametno micat,mama je zvala i petrovu,s.duh,vinogradsku,ja sam zvala alebića, i svi su odg.bili isti
.....
meni se čini da su me oni odavno otpisali,tj moju gabi,samo mi trube da je moj život najvažniji,da sam mlada,da ću imat jos djece,itd...znam da nisam mlada,nisam ni stara,tek mi 36,u mpo vodama sam 6g,ukupno 9 pokusaja,od toj 5 stim,da ne nabrajam,prirodne stanice,smrzlići,smr.jaj.stanice...mnogo je bola,patnje,suza iza mene, i NE,ne míslim im samo tako pustit
Plavo oko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Bože dragi kako ovo preživit?! Koliko snage treba jedan čovjek da sve ovo izdrži?
Plavo oko:love2:
Plavo oko molim Boga da vam pomogne da ovo sve izdržite.
Plavo oko (za mene si majka habrost)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
kakvu god odluku donjeli mi smo uz vas,drzite se
Plavo oko, zelim vam snage za sve sto vas ocekuje, i nekako se nadam cudu..
Plavo oko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
teško mi je kopirati ovaj post:-( Draga moja D., drži se i budi jaka i hrabra kao što si i do sada bila.Koliko god teško bilo skupi snagu,odmori se i kreni dalje....ljubimo vas!
skupila sam snage,pa evo test je pozitivan na p.v.,napravljen pregled,uloživa za 1 članak,uzv bez obzira kaj srce kuca,beba je počela propadat,točno se vidjela deformacija glavice tijela,p.v.više nema,ni kapi,a ni mjehur nije pun,bubrezi više ne rade,rekli su da ovak bebica može da žívi dan,dva,bila su prisutna 4 dr,fureš,šenjug,vísković,i dr iz vinogradske,zaboravila ime,sad sam ja doktorima na 1.mjestu,i moje zdravlje,poslije će doć mm,pa će mo se dogovorit sve sa dr malinec...drage moje,vidjela sam i sama da spasa nema,a i dr íz vg a,se složio sa njima, čula sam se i sa dr alebíćem,prenesla mu sve,slaže se sa njima,možemo planirat idući post u 5mj iduće g
Pretuzno:) prepretuzno
Joj,kako me srce boli dok ovo citam..ne mogu opisati koliko mi je zao..
Drzi se,draga moja..i ti i TM..
plavo oko, draga, nadam se da cete ti i tm smoci snage i izdrzati sve ovo
pretuzno :-( a rijeci utjehe ne postoje :-(
Pavo oko ~~~~~~~~ :heart: za svu snagu ovog svijeta koja vam sad treba
Plavo oko :( :(
:( :( :( ne znam što bih vam rekla... držite se...
:cry::cry::cry:
prije 9 minuta.....
drage moje,od srca vam hvala,neopisiva snaga hrani moj duh,nema suza,jaka,neslomljiva,dok joj još srce kuca,dok je ona sa mnom,..sutra ujutro će mi inducirat gelom porod,ja ću tako reči,jer dr je reko da do 24tt je pobačaj,može bit brzo gotovo,a može trajat cijeli dan, ...noćas ću uživat još sa njom,i oprostit se s njom,a sutra će več sa anđelima rajsku pjesmu pjevat
Ne znam što reći... Tako mi je žao, ne mogu niti zamisliti kolika snaga je potrebna da ovako nešto prezivite... Mislim da sad jedino bog može dati snagu... Molit ću za tebe i tvog anđela posebice sutra, a i za tebe i tvog dragog da budete jedno drugome potpora u svemu jer samo tako možete ovo prebroditi i nastaviti se kasnije boriti... Da mogu sada bih vas samo zagrlila...
Plavo oko, teško je bilo što reći...:(
Nek ti malena još ovu noć da svu moguću snagu i hrabrost prije nego se rastanete i nego što zauvijek ostane u srcu :heart: