Sanda sretno na uvz danas,da javim danas je 11dnt,jutros test negativan:-(
dali ima smisla ocekivati poz.bet
Svim cekalicama zelim sretnije zavrsetke,i lijepe blagdane
Printable View
Sanda sretno na uvz danas,da javim danas je 11dnt,jutros test negativan:-(
dali ima smisla ocekivati poz.bet
Svim cekalicama zelim sretnije zavrsetke,i lijepe blagdane
evo izracunala sam po danu punkcije. 5 t í 3 dana
elena ne znam jesu ti vracene blastice ilí trodnevni. ako su 3-dnevni rano je. sjeti se mojih testova. a beta bila poz
trodnevni su vraceni,a sta je draga bilo sa tvojim testovima,nisam upratila
jutro curke evo ja danas nakon 6 god svega i svačega jutros sam prvi put ugledala dvije crte na test, pojavile se odmah, šok i svaštta nešto,,,,sutra je beta neznam šta će bit ...al eto dozvolila sam si da danas budem happy:-D:-D:yes:
Sanda, šaljm milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe vijesti uzv!!!
I svima drugima ( nisam baš u toku), pa se poslužite ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Deaniii draga cestitam,neka bude napokon sve ok i nadalje :-D
Deniii, cestitam i neka sve prodje u najboljem redu!
Elena ~~~~~~ za betu
deniii cestitam na + i punoooo~~~~~~ za prekrasnu betu
elena~~~~~~~~~~ da te beta iznenadi
sanda~~~~~~~~ za uzv
i ja danas idem na uzv pa cemo vidjet kako je bebolino
Ja osobni mislim da je rano. Ja cu vaditi (ako izdrzim) 15dnt ß.Citiraj:
[B prvotno napisa
imas stranicu koju je javila IVKA
http://www.ivf.ca/duedate.php, izračunat ce ti koji dan mozes najranije vaditi ß.
Ukucala sam dan transfera i javilo mi 15dnt.
deniii :-D bravo!!!
milasova welcome home!
mury :-D
elena ~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
jesu vraćena 2 ili 1?
sanda kak je prošao uzv?
vjerojatno sam nekog zaboravila (nije namjerno) pa evo malo kolektivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ginger jedan je vracen 3 dan
elena rekla sam ti da je rano. znam da nije lako čekati ali test ne treba raditi prije 13.-14. dnt.
šaljem vam svima vibre
elena, moglo bi biti prerano
meni je to bilo prerano i sa blasticama
Denii, tako mi je drago!!!! Držim fige da i sutra beta lijepo potvrdi taj plus i da se lijepo dupla za par dana! Predivan poklon za Božić!
Nisam uspjela sve baš pohvatati pa svim tužnicama šaljem veliki zagrljaj i puno ~~~~~~~~~~~~~~~ za 2013. da im bude najsretnija do sada...
Svim curama koje imaju razloga za veselje čestitam i želim prekrasnu trudnoću do kraja, da bebice lijepo rastu, da mamama ne bude muka i da uživaju u trudnoći! Svima hrabrim damama koje su bile ili još jesu u bolnicama želim da blagdane provedu kod kuće okružene dragim ljudima!
a jesi i ti radila test pa ti je bio negativan prvo?
Elena definitivno je prerano.... Pogotovo za test, i pogotovo ako i nije bas neki! Nemoj se zivcirati sacekaj bar jos dva dana , meni ke tek 13dnt pokazalo jedva vidljivu crticu! ali jedva! Zato se strpi jos malo, ne salje dr. L bezveze 18 dan vaditi betu sto znaci da je tvojih 11 debelo prerano
ramo ti je elena....pojavile su se vije jaaaako slabe crtice,a drugi dan negativno.....i taj dan sam išla vaditi betu i bila pozitivna.
evo kod mene sve ok....vidljiva gest.vrećica sve odgovara. na pravom je mjestu,a jajnik me boli jer imam cistu vodenu i na desnom jajniku imam jednu. na lijevom je na nekom mjestu pa zato bolcka. kaže dr da nije to ništa. mirovanje....i ćak se malo nazire plod....za srčeko je još rano
Sanda meni je dr rekaoda su ciste znak za trudnocu i to je nazalost tako... Same ce se ciste povuci... I kod mene su. Ali dolazi nova "bol" zatezanja raztezanja,..itd!!
U svakom slucaju cestitam :-D
Drage moje umjesto srca na uzv prijavljujem missed ab u 7tt....svima zelim sve najbolje:-(
Pa kako vita???????? Pa sto se dogodilo????? Sta dr kaze?
vita, žao mi je jako, grlim....
sanda, čestitke!
deniii, čestitam
elena~~~~~~~~~
cure hvala vam svima od srca danas je 13dnt pa se nadam da nije lažan plus ,,,,,
svima ostalima želim sve naj
vita tako mi je žao, drži se:love2:
Vita draga žao mi je drži se
Sanda drago mi je da je sve super proslo
Svim ostalim curkama sretno..
Citiraj hope31 prvotno napisa Vidi poruku
deniii cestitam na + i punoooo~~~~~~ za prekrasnu betu
elena~~~~~~~~~~ da te beta iznenadi
sanda~~~~~~~~ za uzv
i ja danas idem na uzv pa cemo vidjet kako je bebolino
Hvala svima!
Evo ja malo prije zvala na VV, tamo radi labos u sub. i na badnjak tako da ne moram vadit privatno, juhu!
hope31,
drzim :fige:!
vita drz se...
sanda uzivaj!
vita žao mi je:love2:
sanda još malo pa ćete čuti i srčeko
vita22, zao mi je..drzi se :love2: !
deniii to je to, čestitam :-D
Vita22 žao mi je!!! Odtuguj, pa u nove pobjede...:-(
Vita22 :love2:
ajme vita22 tako mi je žao :cry::cry:
sanda super, sad polako....
elena, meni je test 10dpt dviju blastica bio negativan, a pozitivan 14 dpt
u međuvremenu nisam radila jer sam dobila menstruaciju, bar sam mislila da je to m...