sjećam se
ali, da, slažem se da je za učenje pokreta ruku bolje krenuti na koljenima da se može koncentrirati na formu
meni laktovi znaju otići previše ustranu kad ne razmišljam, inače se trudim više ih držati paralelno s tijelom
Printable View
sjećam se
ali, da, slažem se da je za učenje pokreta ruku bolje krenuti na koljenima da se može koncentrirati na formu
meni laktovi znaju otići previše ustranu kad ne razmišljam, inače se trudim više ih držati paralelno s tijelom
Jutros 7 km za 40 min.
Zadovoljna sam jer mi je cilj bio 6
Ali kad sam otrčala 6 rekoh sebi da je to jako malo do 7 i tak
Opet pojelo pola posta, aaaaaaaaa
Javim se poslije s kompa
flopi :lol:
bravo za sedmicu!
odgledala zuzi
ovo mi izgleda taaaako nedostižno
jedva napravim 10 sklekova i to 7 valjda ok, a ova tri sve jadnije
morat ću se usnimit da vidim kako to izgleda
ali sad u ovom izazovu ih barem redovno radim, pa se nadam progresiji
kad mi barem 15 komada bude pis of kejk, tek onda ću uopće početi razmišljati o one arm pu
paralelno, uz tijelo, da ne idu u širinu, nego da su laktovi uz tijelo
da, al kaže i Zuzi da bi to tako trebalo
i da povećavaju i snagu i stabilnost
meni je zgodno kako ona pokazuje sklekove u jednom od onih beginner videa
1 sklek napravi pravi a drugi na koljenima pa opet pravi itd., mislim da nije loše jer se tako
ne umoriš odmah s 3 skleka kao ja ;)
a neki kažu - ideš dolje u sklek pa onda klekneš i onda se digneš, ma ima varijacija tonu,
a čemu uopće moram moći napraviti 100 sklekova, i 10 mi je vrh :lol:
p.s. odradila yogu X i pilates abs-e
Sklekovi su mi sve bolji otkad radim focus.
Danas sam u rip't circuitu radila one sklekove kad shaun broji do 4 i mogla sam sve. Imam osjećaj da ih pravilno radim.
Ima i Tatianna nešto za sklekove, neki tutorial, odnosno kako se poboljšati na tom polju. Čini mi se da je Anci linkala.
Dakle, rip't circuit i drugi dan izazova za abs-e. Teško, zahtjevno ali odlično. Osjećam finu bol u trbušnim mišićima.
Smeta mi jedino što se toliko znojim da poslije moram prati pod :mrgreen:
Willow lijepa kombinacija danas!
Flopi, bravo za 7 km!
tang :lol:
Spajka, pomalo, rasturit ćeš jednom i taj cardio.
rahela, focus, p90x3, ili nešto od zuzke?
S kime ti se vježba?
Znam, to bi bili triceps pushups.
Sad sam u fazi da ne mogu ni jedne ni druge :/
Nadam se danas biti lili i u pauzi od sat vremena otrcati pola sata. I nadati se da se necu izgubiti :mrgreen:
Odgledala sam Zuzku i njezine sklekove. Svaka joj čast ali ja bi si polomila nos da radim sklek na jednoj ruci.
cubana, skupi sa stola kutiju spajalica pa bacaj za sobom da se znaš vratit :lool:
Kako se osjećaš fizički? Snaga se polako vraća?
Ja sam krenula s bunny slope-om, s tim da sam vježbala u početku svaki drugi dan.
Pasalo mi je jer sam snagu i kondiciju dobivala postepeno a štošta sam uz Zuzku naučila.
S vremena na vrijeme sam ubacivala cardio i vježbe s girjom a svaki tjedan sam obavezno jednom radila yogu.
Nakon nekih mjesec dana sam počela ubacivati vježbe iz p90x ali onda su mi cure predložile focus t25.
Toplo ga preporučam. Zaista lijepo oblikuje tijelo, jedini je problem sam početak dok ne poloviš skakutanje u alphi.
Sjećam se da sam ja izvalila gdje su utezi a onda nakon prvog dana povukla svoje riječi.
Znate da ja moram bodrit svoje trkačice pa stoga
B R A V O za Neru, Marušku, Flopicu i Cubanu :klap:
Joj baš si me raznježila :kiss: postala sam sinonim za trčanje :trci:
i ja smišljam kako da izvedem trening koji je trebao biti danas ili sutra jer su mi krcata oba dana i općenito mi je luda kuća sad pred put, uh,....
Sani, Willow, Rahela, J-la, summer bravo za vježbanje! ne zamjerite ako sam koga preskočila, ne stignem koncentrirano čitat.
anči đes'ba ti nestala? uživaš na moru jel šta vježbaš?
Lili ti si super pa sve stigneš komentarisati.
Ja sve pročitam, pa se ismijem, uskliknem na uspjehe, malo se rastužim kad pročitam o bolestima, i kad trebam pisati sve zaboravim :lool:.
Nek ja bar uveseljavam, kad vec nemam slike sixpacka za pokazati :)
Cubana :lol:
ja sam ti se isto zaboravila zahvaliti za info o 21 day fix extreme, vjerujem da je zahtjevan
i meni je sve zahtjevno ali moram priznati, što više vježbam ipak postaje mrvicu manje zahtjevno ;)
a trbuha ima tu svakakvih, ne brini, bitno da nisu trbušine :lol:
Radila sam pilates iz P90X3. Svašta mi je padalo na pamet dok sam gledala šta Tonyeva cura može s nogama :škartoc:. Očito dugo radim šestog tibetanca :lool:.
A što se pilatesa tiče, trebao ga nazvati abs ili nešto tako da znam da će mi jadni trbuh patit :lool:.
Ti si legenda!!!
Bome ja nisam izdrzala od ove vrucine i tempa na nasipu tako da sam se skinula i trcala u topu pokazujuci kornjacicu :mrgreen: ne ozbiljno skinula bih se da imam i 90kg koliko je bilo vruce.
Dakle fartlek 50 min:
30 min-p 5:15 pa 8x 30 sekundi na 4:53 (ok to ne mozes precizno s pauzom 90 sek na 5:15)+ 5 min 5:15.
opet jedina cura koja je zavrsila s deckima :ponosna: ostatak se rasuo.
Bravo lili!
Ja sam radila warrior workout od proslog tjedna di se vjezba pistole
Probala sam sa knjigom, nisam ni blizu taj kalibar, probala na kauc, i to mi je pretesko, pa sam vjezbala na stolici. Negdje treba poceti :)
Lili super!
Tang odlican ti je stav. :-)
j-la bravo za pilates! Tek ce sutra trbuh patiti.
J-la, kod mene isto sto se tice komentiranja svih ponaosob!! Sve procitam al kad treba pisati nis vise neznam,a uvijek u zurbi..!! Tako da isprike moje dame, nije nista osobno, sve ste vrijedne i za svaku pohvalu!
Moj prijavak:
2 min vijaca (izazov)
Tatini absi day2
10 min Hiit sa blendera
Zuzka 5 min butt wo
Jesam ih izmijesala, nema sta
upravo sam odradila 40 min snage, zadnje od chalene ovom turom
jos sutra cardio + yoga :)
ruke mi lagano drhture, uzivancija
Tak je kod nas bilo preko 20 godina oko par jagoda koje su rasle na balkonu, jos su tamo a sada je red na nase klince da ih pojedu :)
Bravo za treninge !
I danas vrt+jutarnji polusatni trening na podu, odradim pola h pa skoro bez pauze. Sklekovi, plankovi, razne poze. Dovoljno ce valjda biti do gyma.
Cini mi se da je neki napredak tu pa cu se sutra izmjeriti, vaga mi se stalno vraća i kada bi ju slusala ispada na nisam gotovo dva mjeseca nista skinula :/
A hlace pokazuju drugo...izluditi vise.
Tigric,,summer odlicni treninzi!
Kris nis ne vjerujem tvojoj vagi opipala sam te i puna si misica a taj slojic preko ode tijekom ljeta :-)
evo malo motivacije za trkacice: cure moje kako je zatoplilo tako smo poceli trenirati sa sve manje odjece.
Kako cure trkacice imaju dobre noge i guze !!! ono fino oblikovane misicave a ima ih i s 50 god ...:heart:
Odmah prepoznam tijelo trkaca. Onako cvrste, uspravnog drzanja, krasnih ramena a vjerujem i trbuha (njih jos nisam puno vidjela) to za mjesec dana kad bude neizdrzivo vruce :mrgreen:
zato ajmo cure trcite i :trci:
j-la, jel da ima gipku curu :lol:
dosta je zahtjevan pilates u P90x3, a za trbuh probaj ono što sam linkala, peče cijeli trbuh :-P
Lili za glasnogovornicu, nego daj ti nama reci jesu li čemu ti trkači, ne zanimaju nas trkačice :mrgreen:
Kris, hlače pokazuju pravo stanje 8-)
evo negdje sam pročitala da ni metar nije mjerilo već najbolje se fotografirati pa tako pratiti napredak
meni svi viču da sam se vidno utegnula a vaga isto pokazuje cijelo vrijeme,
struk isto stoji na mjestu ali bome se sve učvrstilo, čak i špek :lol:
summer, jel ti ono sitno brojiš?
bravo za treninge i pistolse (e to bi trebala punooo vježbati)
moj challenge je prosao odlicno, prve cetiri serije po 10 pravih i 10 sklekova na koljenima. kasnije po 10 na povisenju i 10 na koljenima. pullup nula bodova, ali gumu sam rastegla valjda 200 puta.
Summer jesi li odlucila sto ces dalje?
jutros odmah nakon ustajanja pola izazova 6. dan, squats, lunges i burpees
ovi burpeeji su mi sve draži, sve mi bolje idu :jeeej:
jučer sam odradila bila 5. dan izazova i još sam s klincima po dvorištu izvodila razne vježbe, od handstanda, crow poze, zvijezda nebrojeno, preskakivanja grede (na koju imam ideju ne samo preskočiti, nego i skočiti na nju, ali još nisam probala)
Sani, baš sam i mislila početi bunny slope, ali gledala sam dvojku, pa nemam onu resistance bend (ili kako već) - što da koristim umjesto toga?
ili koju vježbu da radim?
ili da preskočim dvojku?
i koliko dugo radim svaku (5 dana, pa rest, pa sljedeću?)
samo da vam svima posaljem :-*
jako ste vrijedne, bravo!
ja naravno jos nista ne radim, a ne znam ni kad, niti sto cu....
gingeeeer :ghug:
Pa ovako oni koji rade snagu su super, mišićave ruke, prsa, trbuh (noge su im svima ok) no oni koji ne rade snagu su za moj ukus pretanašni, ja volim više muškarce ko od stijene odvaljene širokih ramena (dlakavih jakih prsa, to pod obavezno ), jakih nogu i ruku. Uh kako ja volim lijep muški torzo....to mi je ono naj sexy poslastica.
Rahela svašta ti nešto izvodiš ko akrobata :-)
Ja sam jučer počela s onim plank izazovom i to s danom 9. (1 min) pa idem do 22. dana jer ono preko toga mi je stvarno too much (mislim 4 min hellooo...), jutros sam malo i radila s mojim ab wheelerom, super mi je fora. Ne smatram se tipom za izazove, stalno ponavljat nešto isto,al ovo bar kratko traje pa ću probat.
Ginger draga žao mi je drži se.
Edit:
ovaj MM čovječe rastura sklekove i zgibove ja ostala paf, bit će on vježba dok mene nema doma :lol: ja sam ok sa sklekovima al ne mogu one s paralelnim rukama samo s okomitim.
ja sam taman sad na poslu napravila još 5 burpeeja, jer je kolegica pitala kako se rade :mrgreen:
i ne sjećam se kad sam išla liftom na poslu, obavezno idem stepenicama (2 su kata, ali visinom i brojem stepenica kao 4) i još kad idem gore svaki put stražnju nogu dignem i stisnem glutse