Lili, baci pogled na NJuškalu
Printable View
Lili, baci pogled na NJuškalu
Lili odi u Pitaroso, Interspar, Carpisu i Namu.
Kad smo ivarica i ja kupovale kofer za Gunju najjeftiniji su bili u Intersparu.
ako uprzi na tim wingsima ja su mislim pod suncobranom u birtiju. jos da me herz strefi u ovim godinama :lool: ipak sam ja gospoja u godinama.
sto se tice prijave ja nemam pojma sta sam tamo upisala. davno je to bilo. trebam i o tome voditi racuna?
i bravno svima na postignutom, ja sam malo usporila ritam, jer me gazi zivot na drugim mjestima.
Kjb drago mi je da su te pustili, ako sam dobro shvatila. Kris polako ali lagano kile idu, vjerujem da si vesela zbog toga.
ivana kako prsti/nokti?
summer vrjednice posao te sacekao?
pozdrav cure!
evo živa sam :sing:
nakon stresova koji su se naslagali, malo sam se povukla...sad je sve ok!
big news: trudna sam! imala sam nekakva krvarenja pa sam 2 tjedna provela u horizontali. neki dan mi je ginekolog dao zeleno svjetlo za normalan nastavak života. danas me čeka napokooooon moja duga brza šetnja. muž mi je zabranio odlazak na biciklijadu jer kao, trudnica ne smije vozit bicikl 2x25km :predaja:
kako ste mi vi svi skupa? vježbate, trčite i zdravo papate?
spajka pisat ce na startnom broju s koje pozicije startas (bude podjeljeno po bojama ili slovima), sad koliko kontroliraju ne znam. nas su prekontrolirali prije 2 god ali bilo je dosta manje trkaca onda.
ivana s i ja se tako vidim :lool: jos kad uzmes u obzir da trcim samo po noci :lool: ne pise mi se dobro :lool:
mini cestitam!!
Mini čestitke!!!! Baš lijepe vijesti!
Lani nas nisu kontrolirali kad smo išli na start. Ove godine čujem da su tražili neke rezlutate, frendica prvi put trči i stvaila bezveze neko vrijeme, pretjerano, npr. 40 min za 10 km i tražili je neku potvrdu, rezultat s utrke i sl.
evo ja si pritefterila 10 km. sto stvarno mislim da ne mogu. al....
mini cestitam.
ivana s i ja sam to cula!! rekla mi prijateljica da su njoj trazili! mora bit da su skuzili da ljudi masovno lazu u tim upitnicima :lool:
spajka mislim da mozes 10 bez problema s brzinom koju inace trcis, iznenadit ces se ;)
da, za drugu zonu traze potvrdu. za trecu vise ne
Mini čestitam!!
Ko se ono žalio da ga trtica boli od trbušnjaka s poda?
Ajd što me boli, a što sam i sinoć skontala da sam uništila kožu na trtici. Koža na trtici mi je kao grublja koža na laktu :lool:.
Mini, cestitke!!!
ha! u 13! a ja sam bila sigurna da se trci u 9 ujutro - pojma nemam otkud mi to!
A kad bi dosla s malim, jel bi ga uopce pustili medju trkace? Jer ima nekog tko to provjerava? Mi bi u najsporiju zonu :) U pola sata mozemo bar 2 km. Ha! :)
Sani, bravo za destroy me! Lili, bravo za odmor. Treba i to! Kjb i Ivana za otrcano! I Kjb super sto si izasla! Ja sam ti isto imala par momenata izgubljenosti prije par mjeseci - i to je bilo kad mi je baka zavrsila u bolnici/umrla. Taj dan kad je zavrsila u bolnici sam isla s rodicama kuci i u jednom trenutku se nisam mogla sjetit kako se kaze hodnik (tunel :), i na tren nisam znala iza kojih tocno vrata ja zivim. I jos mi se par puta tako nesto dogodilo tih 2 tjedna. Al poslije nista. Tako da ja racunam da je to bilo od silnog stresa.
Summer, sretan povratak na posao!Lili, čitam i ne vjerujem da ti možeš ležati i odmarati. Ne svrbe te crvići?Mini, čestitam!Bravo za sve odvježbano i istrčano!Spremamo se u Paklenicu. Nadam se da kiša neće pretjerivati.
JAdranka ovo je sa stranica:
MINIMALNA DOBNA GRANICA
U utrci mogu sudjelovati svi pojedinci s najmanje 16 ili više navršenih godina na dan utrke. Maloljetni sudionici (16 -18 godina) moraju biti prisutni s roditeljem na mjestu utrke ili s potpisanom izjavom roditelja uz priloženu kopiju osobne iskaznice roditelja. Organizator zadržava pravo zatražiti dokaz o starosti i identitetu bilo kojeg sudionika. Najniža dobna granica vrijedi i za sudionike u invalidskim kolicima.
http://www.wingsforlifeworldrun.com/hr/hr/zadar/
ola drage vrijedne zenske!
evo me na poslu, jucer i danas radim po par sati, to mi je taman, osjetim da se trebam ispruzit nakon nekog vremena
jucer su me stiskale i hlace :D pa sam danas obukla traperice bez remena, lijepo sjedim, al malo mi spadaju dok hodam :aparatic:
sad cu na kavu na sunce s kolegicama, nismo ni to dugo
jos rasciscavam mailove i po dvadeseti put znatizeljnim i pazljivim kolegama prepricavam kako sam i kako je proslo :)
radujem se vikendu i blagdanima, doc ce mi sestra u posjet, fali mi druzenja
bravo za sve uspjehe i ~~~~~~~~~~~ za sve umore, bolove i ozljede
Evo ipak imam malo vremena, nije tako strašno prvi dan na poslu.
Ja nisam ko summer pila kavu na pauzi, ipak je to veći gušt na moru.
Mini, čestitam draga! Baš si lijepo smršavila i utegnula se da možeš bez straha u drugu trudnoću i sve što trudnoća nosi.
Ginger se ne javlja.... da nećemo sve vježbat večeras
J-la, čuvaj trticu
Dok sam čekala da mi se otvori ova tema, vidim neko je pisao na temi sluzni čep. Prvo sam pomislila, nije valjda Ginger :lool:.
Sad sam išla provjerit, jest Ginger :mrgreen:.
Vidim swinganje s marincima za sutra :lool:.
Mini, cestitke!
Ja sam u spremanju stana od jutra.
Kasnije upper :-)
mini, cestitam :heart:
nije valjda ginger. ja upravo kupila karte za kino. sutra bi i mogla malo poremetiti raspored i odraditi ono sto mi je u planu treniranja u srijedu. tek sad pogledah tek je u srijedu. al ajd ako je prisa onda cu tu srijedu odraditi ranije.
:mrgreen:
ne znam jel cep, al jos sam 2u1
ne bojte se, swinganje ce cekati bar do sutra...mora, guzva je na cesti, lol
summer polako draga...
kjb super da si u svom filmu!
Mini cestitam!!
svima puse, budite mi vrijedne i dalje!
Spajka hvala vjerujem da cu negdje s tog popisa naci kufere.
Mini prekrasne vijesti, neka je sa srecom s 3.bebom!
Bravo za sve koje su vjezbale cistile ja isla po djecu kod svojih i sva sam crknuta a ne znam sta bi prije.Dakle sastanak je trajao bez prestanka od 9 30h do 13h.Bem ti..mortus sam.
Drz se Ginger!!
ginger vibramo za tebe ~~~~~~~~~~~~~~~
lili ajde odmorit ces se sad za produzeni vikend!
jadranka, bravo!
na kraju nista od mog trcanja! bila u setnji 2 sata! a i jutros sam se nahodala, dosta je za danas!
Danas je i kod mene neplanirani rest, u kuću sam ušla u 19 h.
Jadro super napredujes :-D! A malac će ti biti najbolji navijač :heart:.
MB nije malo dva sata hodanja. Nemaš se sta promišljati jesi li trebala ići trčati.
Ginger čekamo vijesti :-)!
Bome hocu MB.
Jadro super!
Ginger ja nekako mislim da ces ti u pon ili uto a ne prije. Sretno!
drage moje zelim.vam laganini pripreme uzivajte pusa
Ginger, cekamo te :kbell:
Summer, kjb, odlicno za oporavak i izlazak.
MB, setnja je odlicna, pogotovo tamo gdje ti seces :zaljubljen:
Ja sam jucer prije podne otrcala po nasipu, i onda jos popodne sa starijim 6-7km setnje po sumi. Za divno cudo, noge mi nisu umorne, valjda jer sam jela kao provalija i super se nspavala.
Za blgdane, inace ne radim nista posebno. Kolace narucim, rucak je kao i inace. Bas jako ne volim sva ta blagdnska pretjerivanja.
Prijepodne obiteljska lezerna kava, popodne cu neki upper trening.
j-la nisam se ni mislila :lool: ali sad ne znam kad cu danas :misli:
kod mene nema neke posebne pripreme za uskrs. svekrva kuha rucak sutra. napravit cu sirnice danas i mozda kolac ako me djeca dovoljno izlude :lool:
zhang bravo za trcanje i setnju!
uzivajte u vikendu cure :kiss:
Jutros sam ustala u 6 i 15, nos me zezao :gaah:.
Al zato od danas GO :-D!
Vježbanje sam planirala poslije, nakon što odspavam poslijepodne.
Jaja sam ofarbala, trebam još međimursku gibanicu i možda današnji ručak.
Trenutno gledam na TLC nekakvu emisiju o stvarno debelim ljudima, nešto moj život sa 600 lbs. Ova sad o kojoj je emisija kaže da se udebljala jer joj je zdrava hrana skupa. Cijelo vrijeme se pitam zar im je povrće toliko skupo. Kila kupusa i u lonac, eto ručka.
Nemojte me pogrešno shvatit, ne osuđujem, samo ne kontam kako je kila mesa jeftinija od kile paprika?
Možda me sve čudi jer svi u mom okruženju se trude zdravo kuhati.
Meni je emisija Superljudi famozna,, kakve talente ljudi imaju wau....
Moji klinci su kreativci pa su vec juce ofarbali jaja napravili puno jaja od pqpira u 100 boja i dezena danas sam im obecala zajednicko pravljenje kolaca od jagoda i coko muffina.
Sad smo u Decathlonu i skacu ko ludi po trampolinu vani dok je muz u nabavci hrane. Vec su izboksali onu vrecu za boks posteno naravno s rukavicama i onom zastitom za glavu :lool:
Ginger, ovo je muzicka podloga za trening :mrgreen:
https://youtu.be/seiQEs6oNwE
zhang :lol: zaaakooon!
nego, ja mislim da nikada necu moci swingati s marincima...
al vidim da ste svi nestrpljivi :mrgreen:
ja si nekako mislim da ce malena uskoro, al ne danas ;-)
taman da odradite sunkice i kolace, hehe
covjece, meni se cini da ste sve pocele trcati :unsure:
ima uopce jos koja da ne trci? spajka, ti brzo hodas, kaj ne? i j-la ne trci, ili?
summer, ti pls polako sad...moras se dobro oporaviti
j-la, eh...gledala i ja davno neku emisiju, jeli su samo cips i takva sranja, jer je voce i povrce preskupo
ne jedu meso, nego bas teski junk, bitno je samo da su siti...
cudno nesto
ali, lako moguce da je meso jeftinije od povrca - nedavno je kg paprike kostao 30kn, a kg piletine je bilo i za 20 kg :-/
Ginger taman sutra lipo iza rucka :mrgreen:
Spajka ti trci iako ona tvrdi suprotno :lool:
J-la kaze nema di trcat, morat cu otic tamo da provjerim :lool:
Ja sam napravila toliki nered al nema veze, kolac napravljen, jaja se mariniraju u vinu, sirnice se peku :klap: sad cu malo pocistit pa cu kasnije na kavu i ako stignem trcat, ali mislim da ce prije bit neko vjezbanje doma, misa je u 20 h a neda mi se po suncu trcat :/
J-la uzivaj na godisnjem!
ja necu svingat jer nemam girje a nemam ni marince. ali sam jutros po kisi otrcala molo longo run bebonji u cast
sad sunka, jajca, luk i rotkvice
i bakalar od jucer :mrgreen:
Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
Ginger samo mene nisu prevele na trčanje. Mislim da neće ni Willow niti Skuli. Imam ja svoju ekipu samo se ne javljaju :lool:.
Magriz bravo :klap:
Povirila samo da vidim ima li novosti od Ginger!
Magriz, bravo, brza si!!!
Jutros morskih i vrucih 13km.
Sretan Uskrs svima i lijepo se provedite s obiteljima!
Ginger neka te još dan-dva :mrgreen:
ja sam ispekla kuglof i ofarbala jaja
potpisujem zhang, ništa od pretjerivanja, što sam starija sve nešto pojednostavljujem i puno sam zadovoljnija
na ručku smo sutra u gostima
jutros yoga, sad se spremam na trčanje a u međuvremenu dokončim :mrgreen:
jela bih nešto slatko i kremasto i hrskavo ali sutra se moram u haljinu uvući
stoga samo maštam!
Mini čestitam na trudnoći!
super si start napravila, sad samo dalje laganini...
Ginger kako će se zvati proljetnica?
proljetnice su :heart:
i mi slavimo 5. roćkas sljedeći tjedan