Uz ovaj bronhitis,tesko:( nisam ja jos obavila ni briseve ni hormone,tak da barem 2ciklusa jos nista.
Ne brini za spotting,vecinom ga ni nema,ja i dalje drzim fige!!
Printable View
Uz ovaj bronhitis,tesko:( nisam ja jos obavila ni briseve ni hormone,tak da barem 2ciklusa jos nista.
Ne brini za spotting,vecinom ga ni nema,ja i dalje drzim fige!!
ma ja planiram sve iznenaditi jednom spontanom :)
Onda se vidimo gore na nekom ultrazvukiću :-)
Pitanje. sto ako mi je prvi dan u subotu ili u nedelju kako se onda narućiti
Nikako,ak ti je prvi dan subota,ides gore u pon.ak tj je 1dc ned,nazovi reda radi u pon da pripreme karton za uto.ak dobijes u petak,ides gore odmah u sub
vec sam razmisljala da bi za ovo trebalo napravit tablicu....
Za sto?kako?sam daj
ako ulovim vremena.. ono tablica - ak dobis tad i tad, zoves tad i tad, gore si tad i tad...
Najveci je problem gdje sve stavit jer to isto spada u neku ruku u opce info a rijetko tko opce prvu stranu prouci a kamoli ovak,negdje na sredini;(
Ne kazem nist,Nina,pitanje je svakak na mjestu ali toliko se ponavljamo sa svime tak da bi bilo dobro imat tako nest,Muma
Ali je nedorečena informacija da li ih zvati subotom ili ne, ako je subota 1.dan. Dobila sam oprečne informacije od njih gore! Prvo kažu zovi, a onda se žena otrese na mene...
Za tablicu...pa otvoriti novu temu?
Prema meni su stvarno uvijek bila ljubazne a a propos toga dal ih zvati ako je sub prvi dan,i ne moras ali sa svakom od njih sam pricala i zove se prvenstveno zato da si one pripreme karton.nije frka ak se ne nazove ali onda nemaju pripreman karton
Tako je cure nije nikakav problem ako se dođe bez zvanja.Meni je ovaj mjesec stigla u subotu navečer u ponedjeljak sam se samo pojavila gore .A i kad sam izašla od doktora sestra mi je još jednom ljubazno objasnila kako trebam doći ponovo 3.dan ciklusa uz objašnjenje ako dobim u subotu ne zovem već u ponedjeljak samo dođem sa potrebnom uputnicom.I da prvi dan M kod njih se računa onaj dan kad dobijete bez obzira dal je to jutro ili uvečer.
eto, a uvjeravali me u suprotno :) hvala, hrki !
nije me dugo bilo....odmarala sam psihički od svega ovoga....pa eto sutra idem na pregled gore pa ako će još tko biti pa da ubijemo vrijeme:)krećemo nakon 6 mjeseci:)
pitanje,a zašto mi je sestra onda rekla da nazovem 1 dc i da će mi reći da li da dođem 8 ili 9 dc....?možda jer mi je prvi pregled?
Da Sanda, jer ti je prvi pregled. Kasnije ćeš zvati 1.dan i dolazit 3.dan gore.
Bok svima! Imam pitanje...opet :) Koliko ste čekali na doktorovo mišljenje za partnera (1.androloški pregled)? Kao da stiže kući poštom, a sad se brinem hoće li to biti do sljedećeg ciklusa da nam cijeli mjesec ne propadne... :(
pregled danas obavljen, idemo u prirodni sa klomifenima....u srijedu opet gore pa što bude...danas je bila jako gužva na VV nisam vidjela koliko punkcija i transfera jer sam došla iz a1 ali bilo je jako puno parova...
Nov@, ja sam otišla gore na vv provjeriti jesu nalazi gotovi. Ako ti je daleko, kada dobiješ, možeš zvati onaj broj za narucivanje kod androloga između 13 i 15 h da ti provjere jel možda sve gotovo pa da dodete 3dc. Samo im reci da si dobila i da ih molis da ti provjere za nalaze kako vam nebi propao čitav mjesec...
ali ako je njoj to prvi postupak, ionako nece taj mj u postupak. barem ja tako mislim. i ide kao i sanda tek kad je narucena ili 8dc
Ćao evo ja sam ovdje nova čitam vas već godinu i pol i nikako da se prijavim pa eto odlučila idem ja.Mislim da sam se lani u 6 mjesecu našla u jednom komentaru od šiškice ako to nije bila slučajnost mi smo dobili svog malog princa ove godine u 1 mjesecu i to iz 4 pokušaja i on je bio smrzlić kad sam 4 puta saznala da je beta pozitivna toliko sam plakala da nismo ni muž ni ja mogli prestat čak ni kad sam zvala doktora od uzbuđenja sam zaboravila sve što je reko i zvala ga ponovo kad sam se smirila želim vam svima reći da sam presretna kad god vidim da neko novi ima plus i pozitivnu betu ja se nadam da ćemo i mi uskoro ponovo krenuti po bracu ili seku držim fam fige i želim plodnu jesen.
jel istina da na Vuk Vrhovcu ne zamrzavaju embrije? Unatoc zakonskim promjenana? Navodno im za to fali licenca
????????????????
:o nije valjda...
prvi glas i nadam se da nije istina.zast bi onda meni dr rekla da cekamo novi zakon pa da mi mozemo smrznuti embrije buduci puno stanica imam?raspitat cemo se
Isto kao i geceta mislim da nije točno jer baš zbog broja jajnih stanica koje sam dobivala dr.je čekao da se izglasa novi zakon .Na pregledu ovaj mjesec rekao je još mjesec dana kontracepcije i idemo u postupak.A moram reći da na postupak čekam od drugog mjeseca ove godine i to sve zbog novog zakona.
mi smo planirali postupak za rujan/listopad ali je do daljnjeg odgođeno jer im fali licenca za punkciju testisa...zbunjuju me te licence :-( za zamrzavanje nemam info.
vecer cure moje!!!!
moram vas pitati jer sam priznajem pogubila po forumu jer me nije bilo jako dugo... prije 5 god ostavili smo 2 smrzlica i evo sad se vracamo po njih... e sad je moje pitanje meni se pojavila danas tj oko 5 ipo 6 m. i kako da je racunam sad kad mi je 3 dc jer mi se vrti nesto po glavi da se racuna sutra dan ako dode u popodnevnim satima... zanima me jel se moram pojaviti u zg u pon ili uto???? hvala vam
ako ima koja cura koja je u slicnom procesu nek se javi ili ako sam ne krivoj " adresi " prebacite me na pravu :-)!!!
Istina je draga...ja sam jucer bila gore i trebala sam u punu stimulaciju ali sam odbijena zbog toga sto ne zamrzavaju...nazalist
katastrofa :-x
d13 uputi se gore u ponedjeljak, to je moj prijedlog..
a ovo za smzavanje ne mogu vjerovat... nadam se da ce dobit licencu do mog postupka, grrrr!
Laky i Bubekica hvala!!!! Javim se kad obavim pregled!!!! ;)
Sto se tice tog zamrzavanja to je strasno!!!! ;(