123beba je sve rekla....drži se draga, u mislilma si nam i našim molitvama!...
Printable View
Plačem plačem plačem.
Grlim vas i ljubim obje. Nemam riječi, samo vapim za neko čudo. :(:(:(
Jako mi je zao i krivo, osjecam ljut ju i nepravdu, ali mozda ipak... Osjecaj malog hrabrog srca vam da snage za ponovni pokusaj i mali andeo sa neba pomogne da se sto prije oporavite i imate novo srceko! Bol vjerujem da je neopisiva... Grlim do neba i mislim na vas do neba!
Plavo oko ne znam što da napišem :cry:
U mislima i molitvama sam s vama :heart:
:cry: :cry:
dragi Bože, blagoslovi ih i daj im snage :heart:
uh :( koja tuga :cry:.....potpuno te razumijem plavo oko:love2:
tebi je gore nego meni sto je bilo, jer se vec par dana boris za malo cudo ,a znas da su sanse male, meni se sve desilo za 30h ....velika je to bol kad moras rodit to malo bice u 21tj , neopisiva, strasna , ne daj Boze nikome ....jako mi je zao :cry:
:cry: :cry: :cry:
Jako mi je žao. Mislim na vas! :(
:cry:
Plavo oko jako mi je žao :cry:. držte se
Kad čitam suze teku same, Bože dragi daj snage ovim dobrim ljudima da izdrže sve ovo!
Plavo oko, jako mi je zao! Grlim vas oboje, u mislima ste mi i molitvama, nek' vam Bog da snage da ovo izdrzite!!!
plavo oko neću ti pisati bajke jer nažalost jako dobro znam što prolaziš...:cry:
jučer 28.11 su prošle tri godine kako sam rodila anđelicu i Jakova...
a danas 29.11. je tri godine kako se ugasilo srčeko mojeg sina...:cry:
hoće li biti bolje? hoće nakon nekog vremena, ali samo malo...
tuga ostaje zauvijek...
drži se mila, i javi nam se na PDF Mame anđela...
samo tamo ćeš imati osjećaj da nekamo pripadaš... :love2:
:(Plavo oko riječi nemam koje bih ti rekla a da ti olakšaju barem malo bol i tugu. Rado bih te samo zagrlila i isplakala se s tobom.
U mislima ste mi i molitvama, nek vam Bog da snage da ovo izdrzite
plavo oko :cry:
:cry::cry::cry:riječi utjehe jednostavno ne postoje,neizmjerno mi je žao,držite se...
plavo oko,pretužno...........:love2::(
Milijun misli a ništa pametno i korisno ne mogu napisati..i zato samo;držite se hrabri ljudi:cry:
evo prenosim vjest sa palčića :
plavo oko nam je rodila ona je ok ali curka nije izdržala :¨(
draga, nema riječi utjehe...držite se:love2:
sara gabrijela sada pjeva rajsku pjesmu sa anđelima..ja sam dobro,nakon poroda me uspavali kaj su ocistil posteljicu,sada sam na infuziji...od 10h na vece imala sam trudove svake 2 do 5 min,u 2 sata se probudila,tr.bili svake 2min,u 5h na pregledu sam bila jos uvjek otvorena 1 prst,al od tad tr.su bili žestoki,uzasni,i več na kraju snaga..nisu očekivali al porod je počeo u sobi,zvala sam sestru da nešto ide,óna me pogleda,veli da nejde nísta,da je trud? Još se nije vratila u s.sobu,več sam vikala da je vani,i cure u sobi sa mnom,pod hitno prebačena u rodiliste,gdje sam do kraja porođena...ovakav pakao ne zelim nikome
:-( :-(
pretuzno, nemam rijeci, suze teku...
Nadam se da cete ti i tm naci snage da to prebrodite
A malom andjelu mirne snove zelim
Pretesko je to :-(
Primi moju iskrenu sućut. Pretužna je to priča:-( Neka te tvoj anđeo uvijek čuva sa neba.
Primite moju sućut :cry:
plavo oko, jako mi je žao :cry: :love2:
Primi našu iskrenu sućut...tako mi je žao:cry:
o bože dragi neznam kaj da rečem,čini mi se da je svaka riječ suvišna
jako mi je žao :-(
plavo oko, iskrena sućut :cry:!!! Neka vam Bog dadane snage za ovako teške trenutke :love2:
Iskrena sućut plavo oko i njenoj obitelji! Neka Saru Gabrijelu čuvaju anđeli.
Curice počivaj u miru a roditeljima iskrena sućut. I neka imaju hrabrosti za dalje ~~~~~~~~~~
plavo oko, žao mi je strašno... držite se kako god možete...
Curice počivaj u miru a roditeljima iskrena sućut. Puno hrabrosti za dalje!
:cry: :cry :cry:
Iskreno mi je žao... nemam riječi. Šaljem zagrljaje.
plavo oko :love2:
Plavo oko,pretuzno:) iskreno saucesce a malenom andelu neka bude lijepo gore na nebu i neka vas cuva i da hrabrosti i snage za dalje
Neopisivo mi je žao... Iskrena sućut i veliki zagrljaj... :heart: :cry:
Plavo oko, iskrena sućut :cry: ...mala anđelica Sara Gabrijela će Vas čuvati s neba.... držite se ....
Plavo oko, pretužno.... :cry: :cry:nema riječi utjehe.....:love2:
Iskrena sućut.
Plavo oko iskrena sucut:(