Super, super zwow! No 40.
litealloy.com/workouts/640
Vrijeme: 11:23, kao zuzi.
Zao mi je da ne stignem jos jedan. Zabiljezila sam si i 37, ali nesto cu popodne. Sad brzo tus, dorucak, ZET :lool:
Printable View
Super, super zwow! No 40.
litealloy.com/workouts/640
Vrijeme: 11:23, kao zuzi.
Zao mi je da ne stignem jos jedan. Zabiljezila sam si i 37, ali nesto cu popodne. Sad brzo tus, dorucak, ZET :lool:
sve luđakinja do luđakinje
muževi će vas istjerati iz kuće
Jučer popodne prvo masaža 90 minuta (uživancija i dobro zagrijavanje mišića) i poslije toga zumba, ali neki žestoki trening bio i odradila s lakoćom. Koji gušt. :-D
Cure, za one koje zanima TRX ima povoljna ponuda nečeg sličnog.
http://www.kupime.hr/ponuda/revoluci...0fb9-293280094
:lol:
jutros P90X3 Triometrics. Peku kvadri, zadnja loža, guza..... odličan! Htjela ja još, navukla se dok sam bila doma na bo, ali moram se zbrojit. 40min ujutro (sa zagrijavanjem/istezanjem) je max koji si mogu dopustit inače će me mm stvarno ostavit doma koji dan, ionako se već prijeti naveliko.....
palčice, ajd mi reci malo više o tom magnezijevom kloridu i tim kupkama
je, to je plyo, ili kako on kaže plyo na treću :lol:
Tony je posložio na način da se radi ista vježba u 3 varijante: od najlakše ka najtežoj. Prve 2 se rade 30sec, a najteža 20sec. Ima dosta vježbi na jednoj nozi. Mislim, općenito je u P90X3 ubacio puno vježbi u kojima je balance jako važan...
evo i mene :bye:...
nakon 7 nevježbačkih dana vraćam se punom parom...doduše punom parom psihički jer sam još fizički loša...odrađen alpha cardio iz 3. tjedna kojeg ću od ponedjeljka ponoviti...
čitala sam vas cijelo vrijeme, ali ne mogu se sjetiti posebnih rezultata...zato, bravo svim postignutim rezultatima :klap:...
Koji je Scott, nešto sam znatiželjna danas, a družim se s njim vec godinu dana, al nisam upoznala muza.
Onaj plavi, iza je.
Valjda radi link :plavusa:
http://itskoyoababy.tumblr.com/post/...-scott-blokker
scott je onaj plavkasti što se pored tanie pojavljuje u svakom videu...njemu ne može reći: ti nisi danas po redu :mrgreen:...
Ja sam jučer izgubila dan.
Al u blagu obranu hodala sam od zvijezde do HNK.
I mislim si, nije to neka udaljenost, al što me umori!!!
Marta, kakav ti je T25 u usporedbi s BR?
Maruška, ne dam ti da odustaneš od BR!!!
ili da citiram arsena dedića: ja neću imati s kim ostati mlad ako svi ostarite :cry:
ja pauziram par dana, uhvatila sam neku grlobolju i opcenito se malaksalo osjecam
i vec me panika hvata, ne vjezbam!
prije bi vjezbala jednom tjedno i smatrala se vjezbacicom, sad nakon dva dana pauze sizim :mrgreen:
inace sam prevalila pola drugog ponavljanja alphe i malo mi je dosadilo, jedva cekam betu
Svrco,to je skuuuupo,imas ih vec od 180kn na Njuskalu! Bez tih fancy popratnih gadgeta naravno...
Sjecam se da sam lani na staroj temi negdje napisala koje su mi mjere,nasla sam taj post:
"...dosta vas je sitnih,i ja sam u tom klubu,na cca 53-54kg na 169cm,sise cca 84-85cm, struk oko 73-74cm (em siri prirodno + spekec...uf) a bokovi 93cm...
a sto bi ja rado reorganizirala ove prve 2 mjere i uzela iz sredine i nastukala gore..."
to je bilo u srpnju, dakle nakon 6mj: kg isti, sise iste :mrgreen: (dobro je,moglo je poc u minus), struk na 70cm (a sad stvarno vise nema puno viska,mislim da mi je 68cm najmanje sto mogu ic ,tako sam gradjena i zavezi ga tu) a bokovi 91cm....
pada li vam na pamet neka vjezba ciljano za listove? u gymu bi prije pumpala po leg pressu, ne znam kako ih doma aktivirat? :unsure:
Za listove je anci linkala clanak sa fitness.com
Ja imala isti upit jer genetski nemam listove
cure ima koja provjereni link za insanity?
:klap: super!!!!! A što bi ja dala da ostanem ovakva ali da mi se dio cica vrati....barem jedan mali broj :cry:
za listove je meni super jedna vježba iz starog P90: uzmeš uteg u ruku u stranu koju radiš i dižeš se s tom nogom na prste što više možeš, polako gore, polako dole. Drugu nogu nasloniš na skočni zglob noge koja radi. Odlično aktivira ;)
skulirana super rezultati :klap:
skulirana, supeeer!
ja nemam zapisane svoje mjere. možda negdje na ovoj temi, ali tko zna gdje je to :lool:
moram se malo pohvaliti: napravila sam ponovno swimming, ovaj put od 20-11. ktbell nemam, uteg mi je najteži 2.5 kg. no, meni su tu burpeeji najveći izazov.
tajming mi je 28:40! baš sam stisla. zadala sam si da budem ispod 40 minuta (dok se muž ne vrati s trčanja :lool: da me ne kori :D)
na kraju sam bila brža i baš sam hepi.
s tim da sam danas i onaj zwow 40 napravila.
edit: a zbrajala sam burpeeje: ima ih 155 :shock:
sa sklekom :zhang:
Skulirana,bravo za cente:-) ja se nikad nisam mjerila,meam pojma koje su mi mjere..izmjerim se pa napisem..
Anci,cestitam!!
155 burpeeja,woooow..
Mislim da bi me nakon toga MD kupio po sobi:-)
anci wow!! svaka cast!!
ja danas samo 100 cucnjeva i 50 sklekova, drugo nisam stigla.
ako neko ima link s kojeg je skinuo insanity nek mi posalje na pp pliz!
Ja sam jucer zwow 28 i 56. A danas 42- super je!, i 12.
Anci svaka cast! Kakvo vrijeme!
Anci :-o
:klap::-D
ne može ona, jelte
od sada si na popisu svih paklenjaka :yes:
Ja sam odradila Burpee Torture za 22:09 (zwow 23)
Idem još high knees, fali mi skakanje
Hvala, cure! Puno mi znaci kad to cujem od vas :)
Sasa, bas cu pogledati ove zwow-e mada nisam sigurna da cu ujutro vjezbati. Osjecam se iscijedjeno. Al daleko je jutro :mrgreen:
Kavofob, bravo!! Samo ime vec zasluzuje respekt!
Anci :klap::-D:klap::-D
kavofob me navukla na neplanirani Burpee torture (vrijeme 14'26''). Nakon toga planirane girje: 3min max reps swing alt L&R svakih 5 (12kg)/1 min rest/ 3min max reps snatch alt L&R svakih 5(8kg)/1min rest/ 40 renegade row (2kg)/30sec rest/ 30sec max reps mountain climbers/ 30sec rest/ 30 sec mountain jumpers.
Ažurno!
Workout kavo zhang sasa anci evey chris danci IWRS 44'00'' 55'03'' B+ 45'20'' 27'21'' 600 rep bad ass 35'31'' 26'15'' 600 rep fat burner 600 rep workout 300 rep nightmare Burpee fusion Swimming in my own sweat 30'44'' 33'05'' 32'50'' 28'40'' 35'19'' 33'53'' do 1 22'24'' New 400 rep workout - great for six pack ;) 365 rep belly blaster 300 reps of brutality zwow 100 :)
Cure, u nerazumljivosti se nadmašile same sebe. Svkao malo tu škicama, nikako da i ja počnem vježbati, ali ovi postovi - pa tko vas može razumjeti
Ažurirana tablica :klap: Čestitam, cure, na ZWOW-ovima, još uvijek ih samo gledam i pratim što radite :)
Palčice, hvala na receptu, morala bih potražiti još recepata za zdrave keksiće na bazi zobenih pahiljica i sl. jer svako malo posegnem za domaćicom ili napolitankom (a to prije uopće nisam jela).
Kod nas se pojavila ešerihija u urinu, nije strašno, ali moglo bi biti zahebancije jer imamo problemčić s bubrezima. Možda je i lažno pozitivan nalaz pa sutra opet dajemo urin, vidjet ćemo.
Nakon dva dana odmora danas trčanje 7,34 km, pejs 6:30, prosječni HR 163. Nadam se da neće previše snijega napadati, baš mi je sjelo trčanje po zimi, hladni zrak me preporodi.
mislim da je u redu da svaki tjedan bira jedna, dakle, zhang i ja smo birale, vi ste na redu, koji workout radimo ovaj vikend?
eh, i moja curka je s cca godinu dana imala ešerihiju u urinu.. to je bilo jedini put u životu da smo joj dali antibiotik. od tada smo svaku temp pratili pod povećalom po uputi pedijatrice, da ne bi bilo ponavljanja. ali nije bilo, sve se lijepo riješilo. pa je meni to ostalo u dobrom sjećanju. živjeli antibiotici (za takve situacije)
super pace vikki (pogotovo uzevši u obzir prijeđenu duljinu)!
mi smo danas proveli tri sata u klaićevoj i izašli s dijagnozom - niš mu nije. ah. vježbanje odgođeno za sutra, jednostavno nisam stigla ugurati u raspored nakon što sam tolko bila u zaostatku s poslom.. veselim se vježbanju sutra ujutro. lchf stabilan ko kuća, a kile i dalje polagano i stabilno padaju. znate kaj, danas sam upisala kilažu (imam neku aplikaciju na mobu) i veli da mi bmi više nije "overweight" nego "normal". ideš, kako me razveselio taj podatak :-)
vikki, stvarno odličan pejs :naklon:
aqua, ja sam nekaj propustila, al kad smo se vidjele meni je tvoj bmi izgledao skroz kak treba :)
Anci, hoćeš ti birat?
danas prvi put BR Cardio2, malo tj. puno :mrgreen: sam vježbe i tempo prilagodila sebi, tako da bi ga nazvala LBR Cardio 2 8-)
I mislim da sam otkrila što znači "burpee" :mrgreen: . Iako koliko vidim na YouTubu da na podu završava sklekom, a u ovom programu je bez skleka. To je možda polovičan 8-).
aqua, bravo za napredak :klap:, mene je baš aplikacija koja mjeri BMI potakla da stanem na loptu jer sam se mic pomic ili ti godinu po godinu počela približavati crti "overweight". I onda sam krenula s loptom drugačije ;-)
Prijavak dva sata bw i kbella. Opet hrpa žuljeva, umorna sam, za kraj tjedna mi preostaje trčanje. No najavili su buru i nevrijeme, khm. Sutra ću vas pomnije čitati. :)