:lol:Citiraj:
marta prvotno napisa
Printable View
marta prvotno napisa
skroz su smiješni, ha ha ha
sjetile ste me grudnjaka, dominik mi je jednom bio pohvalio novi cicobran: "leeepi je"
a najbolja izjava ljubavi koju je lucija rekla svom bratu je bila dok je još bio u trbuhu - zagrlila je trbuh, dala pusu i rekla "volim te buby više od cicija" (tada je imala skoro 4 godine, prestala je dojiti sa skoro 2)
Mene je Mihovil nazvao na posao i rekao da želi sisati jer mu treba goriva.
:lol: :love: tako su slatki..
Naja i ja se zajedno tuširamo.Ja čučnem da joj našamponiram glavu a ona uzme pjenu sa glave i počne prati moje sike.. :heart:
Mi smo prestali negdje u 10-11 mjesecu ali još voli svoje kike.
Neki dan u kafiću igra se s lutkicom Fifi, zadigne cijelu haljinu, svi joj vide gaćice, pitam je što radi, a ona stavila Fifi na svoju siku, mljacka ustima i kaže da beba papa :heart:
i mi se isto skupa tusiramo ali moja ne pere sise nego se pokusava domigoljit do njih da se pristeka :mrgreen:Citiraj:
Sanela-Naja prvotno napisa
a nedavno je otkrila da i ona ima titu i pokazivala mi tita, tita i pokusala ih je poljubit
Meni je moja kod tusiranja rekla - pazi da ti voda ne udje u mlijeko :)
8) zakon!Citiraj:
Mihovil prvotno napisa
Mihovil prvotno napisa
Vid: "Ja bi sisao. (uhvati me za ruku i vuce) Dodji domovino!" :lol:
Vid :lol:
Ovu rečenicu sam, čini mi se, već spominjala, no sad mi je, u vrtićkom kontekstu, posebno slatka: dolazim ja u vrtić po njih dvije, a J. se ponosno okrene cijeloj grupi i teti i kaže: ja sad idem cicat :love:
Vid je meni zakon :lol:
Neko vece u krevetu govorim ja Vidu: "Slusaj, nemoj me po noci buditi za sisu. Ja bih spavala, noc je za spavanje!"
A on sve klima glavom na sisi i na kraju pusti i kaze dobro.
I onda, u pola noci trese me mala rucica i kaze meni moj Videk: "Mama! Oprosti! Ja bih sisao." :heart:
Kaže danas Marin djedu: Dida idemo spavati.
Dida: Idemo.
Marin: Dat' ćeš mi ciku?
Dida je konačno ostao bez teksta.
:lol: :lol: :lol: da mi je i to bilo vidjeti!!!!Citiraj:
Vodenjak prvotno napisa
Ajme :lol: :lol: strašan je!Citiraj:
Vodenjak prvotno napisa
Joj, dečki, genijalni ste :lol:
kako je netko već napisao,ovdje se dođem nasmijati do suza :* :love:
mi smo prešli u vašu skupinu,ali nemamo još govornih sposobnosti,ali kad krenu,jedva čekam reakcije!
za sada dobivam samo smješkanje i natezanje za majicu!
hvala vam na ovom topicu! :love: :heart:
klinci su zakom!
Nije biser jer A. baš nije pričljiv ali me je njegova gesta totalno raznježila:
Nakon mog povratka s posla nas dvoje se znamo smjestiti u fotelju i onda je naše vrijeme za užitak.
I tako sisa A. prekjučer, kad odjednom ispruži rukicu prema mojoj glavi i pomiluje me.
Nakon toga me par puta poljubio u obraz i nastavio sa sisanjem.
Ja sam bila totalno :heart:
Moju Slatkicu u zadnje vrijeme fascinira kak krava ima puuuuno titi, čak četiri. Nakon toga, napravi žalosnu facu i kaže da mama nema puno, samo dvije titi (naravno, to sve priča svojim jezikom - a to je prvi slog svake riječi).
Danas se Vid sprema leci, sjedi na krevetu i igra se vlakicem. Ja legnem kraj njega i izvadim siku, a on ce iznenadjeno: "Oooo, ceka me sisica!"
meni je najbolje kako droian gleda na moju cicu kao na indviduu.
pa kad ja kazem 'idem ja van', on veli 'ide i cica van'. ili 'evo mene doma', a on 'i cica je doma' :mrgreen:
jednu vecer lezimo mi u krevetu, a on broji: mama, tata, dodo, cica!
Kada mijenjamo sike - u razmjeni vrlo često kažem : Može druga, ali prvo pusa " i onda je cmoknem...sinoć traži drugu siku i bunovna i u polusnu veli " Djuga..neću pusu.."
Dolazim sinoć doma, L. sjedi na kahlici i samo čuje ključeve i vrata. MM ga pita: "Tko to stiže doma?", a on odgovara: "Cica!" :lol:
mama sanja prvotno napisa
zvuci poznto :mrgreen:
danas mm kaze dorianu da on ima cicu, al nema mlijeka. a droian na to: cica strgana
dobro da nije rekao da nema baterije :lol:
jer obicno mu kazemo da nesto ne radi jer je strgano il nema baterije
Dorian :lol:
Dorian :lol:
jutros smo imali neke majstore u stanu.Naja se taman probudila i ja je držim u naručju-nije još dojila za dobro jutro .
Majstor mi nešto objašnjava a ona :"Ovu DAA ...ovu NEE..ovu da,ovu ne ..." i pokazuje na lijevu pa na desnu i smijulji se.. :mrgreen:
a majstor :shock:
Jutros molim Vida da pusti sisu da mogu na wc. I pusti on nakon nagovaranja, ja namjestam majicu i kazem: "To je moja sisa, ja odlucujem." A kaze Videk: "To je NASA."
nije baš biser, ali jucer je margita progovorila svoju prvu proširenu rečenicu u životu. i to vrlo pristojnu za jednu 19mjesecnjuakinju :D
a rekla je:
"mama kikiti moim te"
Prije spavanja, dnevnog ili noćnog, Ela uvijek ciki najprije prvu ciku , kaže ''daj mi ovu, levu'' (uvijek fula stranu) pa joj nakon cikanja da pusu i kaže ''cikice, ne zaboravi napraviti mlijeka za poslije''... onda mi kaže ''daj sad mama drugu'' i njoj kaže isto (ako ne zaspi) a jučer je nakon druge rekla ''dobro da nemaš tri i četri cike'' :lol:
Žica ona neki dan i kažem joj ja: Ma ajde, poslije ćeš sisati.
Kaže ona: Mogu samo vidjeti cicu? :roll: i proviri mi u majicu i odmah navali :mrgreen:
Danas u kazalištu me pita i kažem joj ja: Evo gotovo je pa ćemo sad van.
A ona: A mogu samo vidjeti?
:roll: :mrgreen:
veli mi mm da je dorian danas konstatirao da tata nema mlijeka u cici jer mu je cica stara :lol:
Jadan tata: ili strgana ili stara :mrgreen:
Moje su 'strgane' zato kaj su razdvojene... Gleda između njih i pokazuje prstićima gdje su 'strgane'
Dugo su bile Velika tatina i Zelena
Molim Novija da mi pomogne i posiki siku u kojoj imam viska mleka pa me boli, i on mi to ucini, mada prebrzo odustane po mom misljenju. Ja ga pitam zasto nije sikio jos, a on mi kaze:
"Moj mali mozak ne moze da podnese toliko mleka!" :lol:
:lol: zakon!
Prije par dana curke i ja u trgovini kućnim ljubimcima, proučavamo zečeve, zamorce, miševe, ribice, papige i ostale živine. Flora je htjela vidjeti gornji red akvarija, pa sam je uzela u naručje, da bi mi mala brzinom svjetlosti gurnula ruku u dekolte, punim dlanom zgrabila cicu i oduševljeno rekla:
- Koja krasna cica!
:lol:
(Na sreću, cijela stvar se odigrala u inozemstvu, a budući da se nitko nije okrenuo ni nacerio, pretpostavljam da nas prisutni životinjoljupci nisu razumjeli. :mrgreen: )
:lol:
Na ovom topiku se uvijek nasmijem do suza.
Ovo nije biser, al mi je bilo jako smiješno: jučer ujutro se moja 16-mjesečna curica probudila sama u našem velikom krevetu (ja sam bila u dnevnom) i zove (umjesto "mama", kao obično): "Cicaaaaa"
danas hodamo ilicom i prodemo pokraj ducana donjeg rublja. sve lutke (naravno) u grudnjacima. L ih gleda i prokomentira onako za sebe "njam njam"