Vidim cure,niste mi se baš nešto dogovorile za kavicu,a ja samo čekam da vi bacite dogovor pa da ja uspijem doći :D :D :D
Printable View
Vidim cure,niste mi se baš nešto dogovorile za kavicu,a ja samo čekam da vi bacite dogovor pa da ja uspijem doći :D :D :D
Ajmeeee meni, puuno li lipih vijesti, ma stvarno sram me bilo dugo se nisam javljala :oops:
Najprije da vam svima pošaljem jedan veeeliki :* , ovo je lito definitivno bilo fenomenalno, kupanje brčkanje sa Petrom, ma milina.
Naddo moja, drago mi je da je sa bebicamai s tobom sve u redu,
Myra bit će na kontroli sve ok, ne brini :*
Garfy~~~~~~~~za sritan povratak svojoj kućici :* ,
Siky, sritna sam zbog tebe :*
Mvrcelj, bravo legendo, samo naprid :*
Svim ostalima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
A kavica?
Ako želite ovaj vikend, možda sutra u 19.00 u Grazu?
Ko je ZA?
Ako je sutra prerano za dogovor predložite neki drugi termin :love:
Sekice ovaj put će biti BINGOOO :*
Pa hebo ga patak,Petrili ti si živa?!
Ja se već zamislila što se ne javljaš?
Ma neka si ti meni dobro i drago mi je da si se nauživala sa svojom Petrom.Ja evo,5 sati ujutro,ne spavam nikako danima pa šta ću,nego na rodu.Šaljem ti puno :love: i :* jedva te čekam vidit.
Možda sutra i dođem,ali nemojte računat sigurno na mene,kreten od meštra je prebacia na popodne,pa ne znam kad će završit.
petrili draga, jupi sta si se vratila i jupi sto si se odmorila. to znaci da ces sada puna elana krenuti u akciju. sad ce sigurno bit uspjeha, jesen je pravo vrijeme.
sto se tice kavice, vidim da se jos nista od dogovora. uvijek netko fali. ja sam trenutno u splitu i bit cu sigurno do ponedeljka jer imam dogovoren pregled kod dr.P u citu ujutro. 9dc je pa cemo vidjeti jel femara sta ucinila.
kako bi voljela da krenem napokon na IVF.
svim curama puno :* ,
naddo, pa kako ne spavas, moras odmarati, cuvaj bebice i mazi trbuh.
Curice moje, evo mene sa dobrim vijestima. Jučer napravljen transfer 3 embrija, 2 smrzlića i 1 dobiven femarom.Svi su dobri. Jako sam sretna, ali nema onog velikog uzbuđenja kao prethodna 3 puta. Sve pohvale Citu i dr. P. koji me uspio dovesti do ovoga transfera. Nalaz hormona mi je gotov i svi hormoni su unutar referentnih vrijednosti, tako da nema govora o menopauzi koje sam se bojala radi fumada koje sam imala cijeli prethodni ciklus.
Voljela bi da se što prije vidimo i da nam svima koje smo sad u postupku uspije pa da slijedeći put na kavi bude kružok trudnica. Sve vas puno volim.
joj silky, kako mi je drago ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se uhvati barem jedan :saint:
prima, kako si, sutra smo kod dr.P ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude dobrih folikula i da postupak uspije,
sanja-marta, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobre folikule i uspjesan postupak
mvrcelj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ takodjer za folikule i postupak.
sutra smo u citu sve tri prima, mrcelj i ja, mozda s evidimo, javite kako je bilo.
trudnice nase drage myra, nadda i garfi puuuuuuuuno vas :*
petrili, pepita, suncem.m, ZO, zelim_bebu, ia30, iva_luca, tiki_a........ puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima
Spremna!
Vjerujem da će sutra folikulometrija biti OK, dosad nikad nije u toj fazi bilo problema (ja zapnem nakon 2ww :lol: ).Iako, malo me muči sluz bojim se da ovulacija ne urani, popodne ću "umočiti" LH trakicu, pa ako bude pozitivna....lijepo se nasmješit MM-u, da ciklus potpuno ne propadne.
Inače bojim se da smo u potpuno različitim terminima (ja sam iza podne), da se vidimo, ali kako radim u neposrednoj blizini, mogu izjurit 5 min...
prima, zaboravila sam da si ti kod dr.A. ja idem ujutro u 8 kod dr.P. javim kako je bilo. ako nadje koji folikul i kaze da ostanem u splitu radi punkcije mogli bi se naci na kavici. jer u protivnom vracam se odmah u zg. ceka me brdo poslova.
Za sve cure koje muči sluz i LH trakice evo mog iskustva. U ponedjeljak sam bila na UZV, endometrij 10 mm, folikul 20 (inače štopericu primam već na 17 mm), a od druge crtice ni sluzi ni traga (radila sam trakicu u 5 popodne i kod doktora još jednu oko 8 sati) Oko 9 sam primila štopericu, sutradan je bila lijepa debela druga crtica, ali sluzi još ništa. U srijedu sam bila na punkciji, imala sam lijepu jajnu stanicu koja se oplodila, a bila sam uvjerena da od svega neće biti ništa, čak mi doktori nije otvorio ni protokol što inače radi.
Sekica, mrvcelj i prima držim fige i vibriram.
Ja optimista vjerujem da će folikuli biti super... i vidimo se.Šaljem pp.Citiraj:
sekica prvotno napisa
Siky, hvala. :love:
siky, bravo za js ~~~~~~~~~~~~ da se uhvati bar jedna :saint:
svima kolektivno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
Siky moja, koje predivne vijesti, ma bravooo :D
Sekice, ostat ćeš ti sigurno još sigurno tjedan dana, prema tome cure moje lipe šta se čeka, predložite čim prije termin za kavicu.
Cure moje drage,sutra je mnogima veliki dan.A jučer je bio Siky.Nemaš pojma koliko mi je srce bilo kad sam vidjela da si uspjela vratiti malene,sad ih samo mazi i čuvaj ireci im da želiš da ostanu tu kod mame :heart:
Sekice nadam se da je femara učinila svoje i da ćeš nam ostat još u Splitu,mislim na tebe sutra.
Mvrcelj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
Prima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
Cure moje mislim na vas i u nadi sam i iščekivanju sa vama. :*
Hvala Naddo. Stvarno si me dirnula. I ja bi najradije da ih mogu maziti, ali se bojim da bi ih mogla izgubiti pa se ne želim previše uživjeti u taj film. Zbog toga mi je najteže bilo prvi put. Nadam se da ova grupa dječice neće razočarati svoju majčicu i napustiti je.
I ja nestrpljivo čekam kavicu da se vidimo uživo. Našim femarkama želim puno sreće, a Garfy da danas bude sve u redu na UZV i da dođe kući.
siky, ~~~~~~~~~~~~~~ da maleni ostanu uz mamicu.
evo, vratila sam se iz cita, dr naso dva folikula 15 i 12mm, narucio me opet sutra tako da sam do daljnjega u splitu. joj, da se bar jedan razvije pa da dodjem do IVF-a. uglavnom, dr nije bio nezadovoljan reakcijom na femaru pa mi to dauje nadu.
prima, mvrcelj, ~~~~~~~~~~~~~~ za folikule, javite se kako je bilo danas.
garfi ~~~~~~~~~~~~~~ da je sve ok
nadda ~~~~~~~~~~~~~~ za male mrvice i njihovu dragu mamicu, da sve tece i dalje u najboljem redu.
myra, puno ~~~~~~~~~~~~~~ za :saint: , nadam se da si ok.
petrili, pepita, regina, luky, iva_luca, tiki_a, suncem.m, ZO, ia30, sanja-marta............. ~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Sekice :D :D :D suuuuuuper,znala sam ja da će bit malenih :D
Siky- :D - i ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da maleni ostanu!
Sekice- :D - super za folikule. Bit će tu dvije lijepe JS pa za sad ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za njih. A poslije ćemo za ostalo!
Mvrcelj, prima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za današnje preglede. Da sve prođe u najboljem redu!
Garfy- negdje sam pročitala da bi danas trebala doma. Nadam se da je sve ok i da ćeš nam se skoro javiti. :* Tebi i bebicama- čujem po novom curicama.
Ja sam ok, samo malo umorna.
Ako se dogovorite za tu kavicu za vikend, mogla bi i ja naletiti, ako mi bude sve ok na pregledu- naravno :)
I još jednom, Siky od srca ti želim da nam za desetak dana objeviš- TRUDNA SAM! Pa da te počnu moriti slatke brige ko neke od nas.
Cure evo samo da vam javim da Garfy danas izlazi iz bolnice,na UZV je sve ok i samo čeka otpusno pismo. :D :D :D
Myra ~~~~~~~~~~~~~~~,~~~~ da sve bude ok na pregledu u četvratk ako ne griješim,a to što si mi umorna,bebe nas umaraju šta ćeš? :love:
:klap: Garfy
myra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
garfi :D
myra, pa ako i ti dodjes do splita za vikend onda kavica mora pasti. ja cu, po svemu sudeci biti tu cijeli tjedan, a ko treba i duze. ma ne zalim se ja, tu mi je super i jos ako bude rezultata :D .
cure, javite dal vam pase, koji dan i u koje vrijeme.
Kad nitko neće, evo ja ću predložit. Može subota ujutro?
Bravo Siky!
Koliko sati?
oćete da vam ja predlozim sat onak da bude neutralno :lol:
nastavak na splitska čakula 2.
ovaj topic zaključavam.