Samo da poželim svu sreću ini i maloj Ani!Citiraj:
ina33 prvotno napisa
Printable View
Samo da poželim svu sreću ini i maloj Ani!Citiraj:
ina33 prvotno napisa
Samo svratila procitati novosti...
:D :D za Anu i tebe,dragaina :love: :*
Šmrc - moram mirovati tj. ležati! Danas smo točno 30. tjedan i ginićka je odmah na vaginalnom pregledu rekla da je to za krevet, nisam toliko uloživa, ali je cerviks promijenjen (nisam baš to stigla isproučiti), na UZV ušće više nije čvrsto T, posteljica je morfološki promijenjena, tako da više nije stupanj 0 nego od 0-1, cura nešto slabije napreduje, ali kao nije dramatično - nego je za mirovanje :(. A kako jučer sam curama veselo na telefon pričala da mi je ovo prvi put da sam na godišnjem u svom stanu u ZG-u, a da nisam na nekom bolovanju... Sve sam mislila fino srediti, ormare raščistit (nakupilo se krame), sad me hvata panika hoće li se Anči roditi nomralno fino relativno donešena, hoće li me za 2 tjedna kad mi je zakazan pregled kod dr.-a na SD-u strpat u bolnicu, hoće li MM znat to sve napraviti teledirigirano što treba, hoće li moje kukovlje i koske izdržat to ležanje i hoću li se pak sad jako nadebljat, a bebica hoće li proporcionalno napredovat.... I svašta nešto me mori. Kad je dr. vidjela koliko sam klonula tješila me da ne mora značit da ću sad ležat do 40. tjedna... Ma, ko zna... Znam da nisam ni prva, ni zadnja, ali opet nije lako... A baš sam se veselila kako ću fino reduckat doma i sve spremit za Ančicu, a sad se bojim da će se rodit u kaosu, a i nema mi baš puno ko pomoć osim MM-a i njegove mame... Uf... Valjda će bit sve OK, idem odmah mentalno pripremat zadatke za MM-a večeras za scenario da me za 2 tjedna zadrže u bolnici...
Kao, mogu čak i svaki 3. dan vani lagano do samoposluge i na kavu, ali 70% budnog vremena bi trebala ležati s laganom podignutim nogama u zraku, da se Ančica što bolje hrani i da cirkulacija ide u trbuh. Držite nam palčeve, da sve bude OK i da se brzo preorganiziramo na novi režim.
ina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Anči :heart: . držite se :love: :*
Ina ~~~~~~~~~~~~~~ da što lakše ponesete novi režim i da što prije možete po starom :love:
Vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrram za sto skoriji nastavak bezbriznog perioda! :heart:
ina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim srcem!
a ti i tvoja Ančica ste pravi borci i ne posustajete samo tako, i baš zbog toga sam uvjerena da će sve biti ok!
nadam se da ćeš uskoro šetati kad ti to poželiš!
a hoćeš li uspjeti organizirati tm - uopće ne sumnjam :mrgreen:
:* :love:
vibre za Anči :heart:
(ako kaj trebaš oko bebe, samo reci)
Pomisli samo draga koliko puta nisi imala vremena za dobre knjige, a sad je idealno, još i Ančici čitaš :love:
pusa i big big hug da sve prođe što lakše.
cure, vibram za vas :heart:
Držimo palčeve ina :love: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
I sigurna sam da će sve biti super...samo promijeni sklop u glavi...ponovo se prešaltaj na onaj da ti miruješ, a TM radi po tvojim uputama.
Za dva tjedna možeš puno toga srediti (tj može to učiniti TM...presložiti ormare, pripremiti stvari za Anči, presložiti namještaj u sobi :mrgreen:, a sve pod tvojim budnim okom iz horizontale). Ako osjećaš da ti treba detaljno veliko spremanje, pranje prozora, zavjesa, peglanje svih bebinih stvari, čišćenje kupaonice svim živim i neživim agresivnim sredstvima...možeš si jednokratno naći ženu koja će ti to za vrlo razumne novce srediti. Izlazak svaka tri dana super isplaniraj i idi baš tamo gdje ti je gušt...iščekivanje (pa i malo) je super. Udebljati se nećeš, kao budeš disiplinirana u ishrani, ne budeš iz dosade klopala sve što ti dođe pod ruku (a za tebe sam sigurna da to nećeš) već samo ono što je tebi i Anči potrebno. A ona će biti dobro i dobit će sve što joj treba...i lijepo će rasti i napredovati dok se mama odmara i brine za nju. I na kraju, ako zadnje tjedne budeš morala provesti u bolnici, a prije toga budeš imala sve pod kontrolom...osjećat ćeš se puno bolje.
:*
Zaboravih napisati...vecinu ovog pisem iz vlastitog iskustva ;)
Hvala, cure :love: !
:love: sve će biti u redu. Noge u zrak, daljinac ili dobru knjigu u ruku i da vidiš kako život i tako može biti lijep.
~~~~~~~~~~ i :heart: za Ancicu! Uopce ne sumnjam da ces i to hrabro izdrzati i ubrzo opet biti na nogama.
ina33 puno~~~~~~~ da Anči bude dobro.
Biti će i mora biti sve u redu, tim više što minimalno možeš i izaći, a iskreno se nadam da će sve ponovo krenuti jednim normalnim tokom. Moja prijateljica je nakon 3-ćeg mjeseca morala strogo mirovati, u bolnici, mislila sam da će to potrajati do kraja, kad eto nje u šetnji i svakodnevnim poslićama nakon 2-3 tjedna. Sretno cure, a tm će te iznenaditi kako će sve doma funkcionirati (možda još i bolje :mrgreen: ).
:heart:
Puno ~~~~~~~~~ za tebe i Ančicu da sve hrabro izdržite do kraja!!! :heart:
I još ~~~~~~~~~ za TM koji će vam to sve s puno ljubavi olakšat!!! :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude u najboljem redu!!!!!!!!!!
:love: :heart:
Ina draga, samo malo strpljenja, sve ce to proci, a onda imas svoju princezu! Jako mi je poznata ta nervoza tipa "nista necu stici" (i sama sam takva, sto bi se reklo control-freak). No sjeti se samo sto si sve prosla, vrati se u mislima godinu dana unazad pa ces se prisjetiti koliko si u stvari u ovom trenutku sretna, i koliko su banalne sve ove stvari koje te sad brinu.
Samo polako i cuvaj se,
:love: :heart: :*
ina33 ~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: za tebe, Anci i TM-a!
Sigurna sam da ces uspjeti sve super izorganizirati, a nadam se da neces morati strogo lezati cijelo vrijeme do poroda! :love:
Ina ~~~~~~~~~ za tebe i Anči :heart:
Ajmo ina još malo... bez panike :)
Sigurna sam da će Anči dobiti sve što joj treba (i sada i poslije poroda), a za detalje po kući...ne luduj nego odmaraj!!! :heart:
~~~~~~~~~~~~~~
Ina :heart: za tebe i malu Anu. Sve četiri u zrak i odmaraj, sigurna sam da će sve biti u redu.
:heart: :love:Citiraj:
Ginger prvotno napisa
Ina, Anči ~~~ za vas dvije.
Držite se, sve će biti dobro, to je sam mala pauza.
Opet ćete vi na noge duge i u šetnje. :love:
ina, puno pozitivnih vibri za tebe i tvoju anči
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart:
Ina, sigurno nije ništa strašno, samo se smiri, jer ti je unutarnji mir najpotrebniji, slušaj doktoricu, a tekući problemi sa čišćenjem i spremanjem nisu uopće bitni u odnosu na tvoju bebicu koju si tako dugo čekala.Ne može uvijek biti kako planiramo....a bit će sve dobro, vidjet ćeš. :love: :love:
Za tebe i Ančicu :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~
Ne brini oko pospremanja, to se barem može "kupiti"! Odmaraj i probaj ne brinuti previše
Draga Ina, puno sreće. Ležala sam i ja cijelu drugu trudnoću, cijelo jedno vruće ljeto, ali kad sve prođe dobro i imaš svoju bebu, čak i tog ležanja se sjećaš poslije sa nekom nježnošću..
Još jednom sretno i biti će sve dobro.
Opusti se i misli sretne misli, a muški jako dobro profunkcioniraju kad to zatreba :roll:
Ti sada trebaš samo misliti na sebe i svoju kćer. :heart:
Potpuno te razumijem jer nakon što su mi rođakinju poslali u 6.mj. t. u bolnicu pa na kućnoj njezi i mirovanju do kraja, mene hvata panika pred svakim pregledom. Zato sam većinu stvari spremila, raspremila, pokupovala i organizirala.
Pusti spremanje ormara i ostale velike pothvate. To ti stvarno nije bitno. Ako ti se skupi veša za peglanje, plati neku ženu za to (nije neka velika lova), TM neka ode u kupovinu i uz tvoju pomoć neka pripremi sve šta je potrebno.
Vjerujem da ti je sada grozno ali misli na Anči i miruj čim više :heart:
:* Drži se Ina! Sve ti možeš za svoju Ančicu koju si tako dugo čekala, a koja ti je došla kad si se najmanje nadala. Vjerujem da će sve biti OK. Meni Svijet izgleda sasvim OK iz ležeće perspektive.
ina draga, bit ce sve u redu, samo ti odmaraj, sve ce se posloziti kako si zamislila, najvaznije je da Ancica i ti budete dobro :love: .
Draga Ina,
MM i ja vibramo svim srcem za tebe i Ančicu ~~~~~~~~~~
Sigurni smo da će TM i u ovom slučaju biti na visini zadatka i da će sve biti savršeno ;)
ina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za tebe i ančicu
žao mi je što ne može do kraja biti skroz bezbrižno, ali sve će biti u redu i sve stvari će brzo doći na svoje mjesto...sad uživaj, mazi anči :love: :heart:
Ina ti i tvoja Ančica ste prave hrabrice pa ćete i ovo mirovanje odraditi na najbolji mogući način! :* :heart:
ina za tebe i anči :* da sve bude u redu
Draga naša hiperaktivna, bude to sve u redu! TM će sve poslove obavit jednako dobro ko i ti (zašto sumnjati!) a ti ćeš samo otkriti koliko precizne (ili neprecizne) upute možeš dati :lol: .
Malo se ja zekam s tobom, al, kad sam pročitala što si natipkala, osim opravdane brige za Ančicu i svoj kuk, vidim ja tamo i puno onog poznatog trudničkog - piturala stan dva tjedna prije poroda.... skidala tapete sa zidova... razmonirala ormar, prenijela ga u drugu sobu i sastavila..... i slične iznimno bitne poslove koje trudnice već mogu izmisliti... Draga, Ančica neće skužiti da su ti ormari pretrpani, nit će se ljutiti što nisi oprala zavjese prije neg su visibabe procvale.
Opusti se, nogice na jastuk i pjevuši! Slušaj doktoricu i tih nekoliko tjedana će brzo proći.
Pusa velika :love: