on ti ne daje uputnicu za privatnika nego za rockfellerovu.
Printable View
on ti ne daje uputnicu za privatnika nego za rockfellerovu.
eo meni nakon ture doksiciklina zbog ureaplazme 10*5 se ciklus napokon povečao,prije 20-24dc,nakon 26-27,rijesena su bar nepravilna krvarenja i strasna probadanja,bris ponavljam u pon pa ću vidit jel se iskorijenio.preduvijet za hsg,a nakon toga napokon brdo 8-)
Pozdrav!
Znate li kliko se otprilike cekaju nalazi za cervikalne briseve, hiv i hepatitis B i C?
To mi pise da trebam napraviti prije AIH
Ja sam cekala oko 10 dana.
Cure kad je najbolje raditi cervikalne briseve?? U kojem dijelu ciklusa??
Sara ja sam ih uvjek radila u pocetku ciklusa al mislim da nije bitno kad se rade.
Mislim da je samo bitno da prođe menga. U Zg su nalazi gotovi u roku tjedan dana.
Sara nije bitno kada se rade, bitno je samo da nema menge. Tako je meni rekao ginic. Ja sam obavljala u rockfellerovoj i proslo je nekih 10 dana dok su mi nalazi dosli postom. Znaci tko je iz Zg gotovo je i prije.
Za cervikalne je nebitno kad se rade jedino da nema menge tak je meni moja ginićka rekla.
za nalaze cervikalni čeka se nešta od 7 do 10 dana ja sam tak čekala
Meni su rekli da me mogu narucit na cervikalne tek kad dode menga, a onda su me narucili za 2 tjedna (prvi slobodan termin tad bio) i sad ce mi sve bit na knap da dodu nalazi do iduceg.
Jeste nosile same briseve u mirogojsku?
Sljokica ja sam radila privatno, platila 100 kn sto mi je uzela briseve, podigla podloge i sama ih odnijela nazad u rockfelerovu.
Evo samo info mozete traziti da vam posalju nalaze mailom, pa ne morate jos jednom na mirogojsku.
Hvala na ovoj informaciji!!!!
Ja sam redovito dvaput hodocastila gore. :)